podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

12-03-2017 In aflevering 46: Verkiezingen Nederland, de grote vraag hoeveel procent van Nederland is wakker? - Kijkbewust Vrije Energie onder Trump - Nadelen zomertijd - Ceta verdrag gaat 300.000 banen kosten.... - Houtkachels zijn goed voor het geweten maar slecht voor het hart - Verhoogde stressniveau’s bij Noorse kinderen in de kinderopvang - Sulforafaan, een plantenstof in broccolikiemen, helpt bij obesitas - Samenhang tussen meer sociale online contacten en toename gevoel van isolement - Walnoten kunnen bijdragen aan gezond sperma, volgens nieuw dieronderzoek - Sigarettenrook hindert zelfgenezend vermogen longen - Wat gebeurt er nadat je galblaas is verwijderd qua vitamines - Een combinatie van probiotica kan allergie symptomen verminderen - Wie stemt wat? - Bijdrage luisteraars - De wereldpolitiek, milieu, vluchtelingen crisis en meer .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luiseraar
[Geert] De belastingbetaler wordt benadeeld door boekhoudfraude Leo Verhoef stelt dat de inwoners – huiseigenaren- vanaf 1998 geheel onnodig Onroerendezaakbelasting hebben betaald. In gesprek met Arno Wellens op Weltschmerz noemde Verhoef dit schandaal en riep de Amsterdammers op om aangifte te doen tegen de gemeente Amsterdam en om de teveel betaalde OZB terug te vragen.

 


[Geert - een heel mooi artikel] Lijsttrekkers, mogen wij u nog wat vragen? Enkele prangende vragen voor Jesse Klaver, Mark Rutte, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Sybrand Buma, Emile Roemer en (de gisteren afwezige) Geert Wilders Alexander Pechtold, begrijp je nu een beetje waarom veel mensen een extra ‘6’ achter jouw D66 zetten?

[Geert] En daar is het EU leger… met eigen nucleaire wapens De EU verschaft zichzelf toegang tot een leger en wapens. De eerste trainingmissies van een leger onder leiding van de Brusselse EU zijn binnen een paar weken nu dus een feit.De eerste concrete en tastbare stap is daarmee genomen. En waarvoor precies hebben we een leger uitsluitend in dienst van de ongekozen leiders van de Europese Commissie nodig? Nucleaire wapens onder anti-democratische controle van de ongekozen politici van de Europese Commissie. Er wordt stilletjes nu een flinke extra stap genomen naar totale politieke integratie, inclusief nu dus een EU leger met nucleair arsenaal met Juncker en Verhofstadt aan de rode knop. Stapje voor stapje, totdat er geen weg terug meer is.


[Maaike] Beste Henk en collega's
Wat mij hogelijk verbaasd is dat ik niet 1 politicus hoor spreken over de CIA en/of Vault7 kwestie. Dit lijkt mij toch wel een 2 voor twaalf onderwerp of om met David Icke te spreken, het is al 1984. Zoals te verwachten was, is er nu, na de false-flag aanslagen, ook in Duitsland meer cameratoezicht. Mensen zijn echt horende doof en ziende blind en ik vrees dat ook de nieuwe splinters daar geen verandering in kunnen brengen. Nogmaals, de partij die durft toe te geven dat 911 een inside job was, krijgt mijn stem. Fijne uitzending gewenst, warme groet uit Frankrijk

Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

nieuwskanaal

bijdrage Ron Fonteine
Kijkbewust Vrije Energie onder Trump
Nadelen zomertijd

http://www.leefbewust.com/themas/zomertijd.html


Ceta verdrag gaat 300.000 banen kosten....

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/ceta-trade-deal-eu-canada-report-job-losses-inequality-a7615891.html


Houtkachels zijn goed voor het geweten maar slecht voor het hart

Het risico van een acuut myocardinfarct bij ouderen die in en rond steden wonen is groter door de luchtverontreiniging veroorzaakt door het verbranden van biomassa in houtkachels. Het is goed gedocumenteerd dat de luchtvervuiling in de grote steden hart- en longproblemen veroorzaakt. Maar wat zijn de gevolgen voor de mensen in kleinere stedelijke centra?

Lees verder


Verhoogde stressniveau’s bij Noorse kinderen in de kinderopvang

Verschillende internationale studies hebben eerder geconstateerd dat jonge kinderen een verhoogd niveau aan cortisol vertonen bij een opvang van een hele dag terwijl het niveau constant blijft wanneer zij thuis blijven. Dit leidde tot speculatie dat kinderopvang een uitdaging is voor jonge kinderen die in een grote groep moeten verblijven en interacties met andere kinderen moeten ondergaan ver van hun ouders.

Lees verder


Sulforafaan, een plantenstof in broccolikiemen, helpt bij obesitas

Van sulforafaan, een plantenstof die in relatief hoge concentraties voorkomt in broccolikiemen, is al bekend dat het resultaten oplevert bij kankerpreventie. Dit gebeurt door activering van een transcriptiefactor, Nrf2 (nuclear factor (erythroid-derived 2)-like 2), die de balans van oxidatiereductie reguleert in de cel. Ook zorgt Nfr2 voor vergroting van het antioxidatie-vermogen van het lichaam en voor de ontgifting van chemische stoffen die ons lichaam.

Lees verder


Samenhang tussen meer sociale online contacten en toename gevoel van isolement

Hoe meer tijd jongvolwassenen doorbrengen op sociale media, hoe waarschijnlijker het is dat zij zich sociaal geïsoleerd voelen, aldus een landelijke analyse onder leiding van wetenschappers van de Pittsburgh School of Medicine. Naast de tijd die online werd doorgebracht, bleek ook de frequentie van het gebruik samen te hangen met een verhoogd gevoel van sociaal isolement.

Lees verder


Walnoten kunnen bijdragen aan gezond sperma, volgens nieuw dieronderzoek

Nieuw dieronderzoek suggereert dat met walnoten verrijkte voeding de spermakwaliteit kan verbeteren door vermindering van lipide peroxidatie, een proces dat spermacellen kan beschadigen. Deze vorm van celbeschadiging treft de spermamembranen, die voornamelijk bestaan uit meervoudig onverzadigde vetzuren.

Lees verder


Sigarettenrook hindert zelfgenezend vermogen longen

Sigarettenrook blokkeert de zelfhelende processen in de longen en dat kan leiden tot COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease; chronische obstructieve longziekte). Dit melden onderzoekers van het Helmholz-centrum te München, dat deel uitmaakt van het Duitse Centrum voor Longonderzoek (DZL), en hun internationale collega’s in het American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine.

Lees verder


Wat gebeurt er nadat je galblaas is verwijderd qua vitamines


wie stemt wat
stemmen

stemmen couperen


Een combinatie van probiotica kan allergie symptomen verminderen

Veel gepubliceerde studies leveren bewijs dat probiotica de immuunreactie van het lichaam op allergieën kunnen regelen, maar niet alle probiotica hebben dit effect, aldus onderzoekers van de Universiteit van Florida. “Niet alle probiotica werken bij allergieën. Deze wel,” zegt Jennifer Dennis, promovendus aan het Institute of Food and Agricultural Sciences van de UF en hoofdauteur van de nieuwste studie.

Lees verder


De overige nieuwtjes - www.leefbewust.com


 


fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Fukushima Radiation Being Normalized
Lights Go Out on CNN during Trump Criticism
M-103 – The Bill That Criminalizes Free Speech in Canada
‘Sweden Best Country for Women’
Farage Calls for Another Referendum – To Abolish House of Lords!
The Ever-Growing List of ADMITTED False Flag Attacks
Trump’s First Full Month in Office Brings 298,000 New Jobs
Stars and Stripes in Syria
The “Russian Hacking” Conspiracy Theory Backfires

Obamagate – WikiLeaks Joins the Fray
Roger Stone: ‘Wiretapping in WH Bigger Scandal Than Watergate’
Clif High: Deep State Is Dying, Chaos Starts in Mid-March
8,000 NATO Troops Launch Exercise Near Norwegian-Russian Border

More Strange Deaths
Obama First President to Try to Topple His Successor
Fed Preparing $1 TRILLION in QE
18yo Woman Kidnapped, Tortured, Gang-Raped by Blacks – Where’s the Media?

Steve Pieczenik: Stop These Useless Wars!
Vatican Hit by Wave of Accusations of Priests Misbehaving All across Italy

For Those of You Who Claim Trump’s a Narcissist, Here’s a List of Trump Caring for Others
Pa. Senate Bill Destroys Parents’ Right to Object to Vaccinations

Vaccinated Children Have 700% Higher Risk of Neurodevelopmental Disorders

Dozens of Unvaccinated Students Banned from Class

The New Media World Order
Marine Le Pen Wants to Reintroduce Franc


Bijdrage Henk Mutsaers
Hoe Nuttig Zijn Politieke Peilingen ?
Hoe zit het nu met 3G - 4G en straks 5G mobiele telefoonnetwerken. Hoe schadelijk is het en hoeveel erger gaat het nog worden. En ... waar blijft de ontwikkeling van Lifi ?
Revolution in Blood Medicine - Intranasal Laser Therapy
Now it is easy to use light to activate the healing properties of the blood. One just clips the applicator in the nose and infrared laser light is applied to the passing blood. Dangerous medical equipment has now been replaced by a little nasal applicator that does not do anything more aggressive than spraying coherent infrared laser light into the blood as it passes by the vessels in the nose.
bloedzuivering
infrarood bloedzuivering

Onder Valse Vlag

Dit schrijven is een reactie op de aflevering van “Undercover in Nederland” gisterenavond op SBS6, duidelijk een “False Flag Operation”. Hoewel het de intentie is van de programmamakers om hier iets aan de kaak te stellen, is het tegelijkertijd een geweldige kans, want negatieve aandacht is ook aandacht en zal de interesse van veel mensen wekken.

In het hierboven genoemde TV-programma werden 2 mensen, René B en Roger C, beide werkzaam in de complementaire gezondheidszorg en bekend met de biologische natuurwetten, door Alberto Stegeman “geconfronteerd” werden met hun “levensbedreigende” praktijken. Bron: Leven In Vertrouwen
In het voorjaar van 2014 bestond het Amerikaanse Congres (de wetgevende instantie van de federale overheid van de VS) voor het eerst in de geschiedenis voor meer dan 50 procent uit... miljonairs. Bron: Weetje van de dag
De Misdaad tegen Japan 311David Icke over de Fukushima "disaster / aanslag"


Waarom Rutte Tegen Referenda is
What happens March 15? The US debt ceiling holiday expires.

 

download de podcast

stemmen is super simpel


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]