podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

05-03-2017 In aflevering 45: Gmail censuur - Tandimplantaten met antibacteriële werking - Langdurig gebruik van anti-inflammatoire middelen kan het risico op kanker gerelateerde sterfgevallen voor bepaalde patiënten verhogen - Schouderpijn teken van verhoogd risico op hart- en vaatziekten - Vandaag weer een zonnestorm - Kwik in vis, schaal- en schelpdieren verhoogt het risico op ALS - Hoge resolutiebeelden slaaponderzoek tonen reset hersenen tijdens slaap - Lange tijd zwaar drinken kan slagaders doen verouderen - Darmbacteriën wellicht sleutel tot behandelen auto-immuunziektes - Verband tussen hoge EPA en DHA in het bloed en verminderd risico overlijden - Studie ziet verband tussen luchtvervuiling en miljoenen vroeggeboortes - Bijdragen luisteraars - Postief nepnieuws - Facebook nepnieuws detectie - Internationaal en nationaal politiek nieuws en meer.... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luiseraar
[Geert ] Positief nepnieuws moet u verleiden toch weer op gevestigde partijen te stemmen Economische ‘groei’ gebaseerd op enorme schuldenzeepbel - Criminaliteit zou landelijk zijn afgenomen, maar 3,5 miljoen delicten worden niet meegerekend - Opiniepeiler Maurice de Hond: Peilingen politiek gekleurd om PVV kleiner te maken / Coalitie VVD/CDA/D66/GL meest kansrijk (= ontstaan grote onderklasse met energie- en vervoer armoede) Is het u ook opgevallen hoeveel positief ‘nieuws’ over bijvoorbeeld de economie er deze weken door de media wordt gebracht? En hoe de PVV, met afstand de grootste en meest kansrijke anti-elite volkspartij, in een aantal peilingen tegelijkertijd plotseling veel virtuele zetels verliest? Dat is natuurlijk geen toeval, maar bedoeld om u het valse gevoel te geven dat het eigenlijk weer prima gaat met Nederland en Europa, en ‘de rest’ dat ook vindt, en ‘dus’ een stem op continuering –dus op de gevestigde elite partijen- voor de hand ligt. Maar gaat het echt wel de goede kant op?

[Maaike] Hai, heb je deze podcast al gezien?[Geert] Facebook gaat kunstmatige intelligentie inzetten om te beoordelen wat u mag lezen Waar we eerder al berichten zagen dat Facebook bedrijven in gaat zetten om nieuws te controleren op echtheid, meldt het bedrijf inmiddels ook kunstmatige intelligentie in te gaan zetten. Deze bedrijven zijn dus voortaan degenen die bepalen wat waarheid is of niet. Stel dat zo’n bedrijf dus vindt dat de aanslagen van 911 geen inside job waren, maar daadwerkelijk een terreuraanslag uitgevoerd door Al Qaïda terroristen, dan wordt iedere website die daar iets anders over zegt, gecensureerd door Facebook. Dergelijke berichten worden dan dus als ‘nepnieuws’ beschouwd. Facebook staat hierin niet alleen. Ook Google bestraft bedrijven die in haar ogen ‘nepnieuws’ verspreiden door ze bijvoorbeeld hun advertentie-account af te pakken.Wist u dat Facebook (helemaal nu ze WhatsApp gekocht hebben) bijna alles van u weet? Wist u dat u zodra u een app van Facebook of WhatsApp op uw smartphone installeert, Facebook al uw beeld en geluid 24×7 kan opnemen en analyseren?
[Geert] Yale-studie toont vaccin-stoornissen aan hersenen..!!! Bij vaccinaties treden de laatste 50 jaar steeds meer fenomenologische hersenafwijkingen op, zoals autisme, ADHD en depressieve stoornissen. Over de hele wereld vertellen ouders anekdotes over hun kind, dat eerst gezond was en normaal groeide en de dag na een vaccinatie autisme of ADHD kreeg. Terwijl de wetenschap en regering volhouden dat er geen causaal verband bestaat tussen de vaccinaties en aandoeningen melden ouders, meerdere studies en andere landen iets heel anders. Sommige moedige wetenschappers tonen een correlatie wel degelijk aan, iets wat anderen al geruime tijd wisten. Het is bewezen dat wetenschappers van de CDC gegevens vernietigden die konden aantonen dat er een correlatie bestaat tussen vaccinaties en autisme bij kinderen (scientists destroyed data).

Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

nieuwskanaal

bijdrage Ron Fonteine
Kijkbewust: Een klein percentage video's is al heel snel niet meer online.
Gmail censuur op keywoorden. Test het zelf maar uit door een mail an jezelf te verzenden. Ron heeft daar ervaring mee.

Tandimplantaten met antibacteriële werking

De zoektocht naar coatings die kunnen voorkomen dat bacteriën zich kunnen hechten in het gebied rondom het implantaat en het kunnen koloniseren “is een ontzettend interessant onderwerp, wat wel te zien is aan enorme aantal publicaties dat op dit gebied is uitgekomen,” zo verklaart Beatriz Palla, onderzoeker bij de Biomaterials Group bij het Department for Polymer Science and Technology van de UPV/EHU.

Lees verder


Langdurig gebruik van anti-inflammatoire middelen kan het risico op kanker gerelateerde sterfgevallen voor bepaalde patiënten verhogen

Volgens een nieuwe op populatie gebaseerde studie onder leiding van de Ohio State University Comprehensive Cancer Center - het Arthur G. James Cancer Hospital en Richard J. Solove Research Institute (OSUCCC - James), wordt regelmatig gebruik van over-de-toog niet-steroïdale ontstekingsremmers (NSAID's), zoals aspirine en ibuprofen, geassocieerd met een verhoogd risico op sterfte onder patiënten met type 1 baarmoederkanker.

Lees verder


Schouderpijn teken van verhoogd risico op hart- en vaatziekten

Heffen, vervoeren en verpakken kunnen een fysieke belasting zijn en de oorzaak van schouderpijn. Maar nu blijkt dat er nog een andere reden zou kunnen zijn van schouderpijn. Een nieuwe studie geleid door onderzoekers aan de Universiteit van Utah School of Medicine ontdekte dat mensen met symptomen van een verhoogd risico op hart- en vaatziekten meer kans hebben op schouderproblemen, pijn in de gewrichten en rotator cuff scheuren.

Lees verder


Vandaag weer een zonnestorm

zonnestorm


Kwik in vis, schaal- en schelpdieren verhoogt het risico op ALS

Volgens een voorlopige studie die zal gepresenteerd worden op de de 69e Annual Academy Meeting of Neurology in Boston, van 22 tot 28 april 2017, kan het eten van vis en zeevruchten dat veel kwik bevat worden gekoppeld aan een hoger risico op amyotrofe lateraal sclerose (ALS).

Lees verder


Hoge resolutiebeelden slaaponderzoek tonen reset hersenen tijdens slaap

Indrukwekkende electronenmicroscoopfoto's van binnenin de hersenen van muizen tonen aan wat elke dag in ons brein plaatsvindt: onze synapsen - de verbindingen tussen zenuwcellen - groeien sterk en groot gedurende daglichtstimulatie, en krimpen 's nachts bijna 20% terwijl we slapen, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor meer groei en kennis de daaropvolgende dag.

Lees verder


Lange tijd zwaar drinken kan slagaders doen verouderen

Volgens nieuw onderzoek gepubliceerd in het Journal of the American Heart Association, het open access tijdschrift van de American Heart Association / American Stroke Association kan zwaar alcohol drinken over verschillende jaren vroegtijdig de slagaders verouderen, vooral bij mannen, waardoor ze een verhoogd risico hebbben op hart- en vaatziekten.

Lees verder


Darmbacteriën wellicht sleutel tot behandelen auto-immuunziektes

Defecten aan de regulerende T-cellen (Treg-cellen) veroorzaken ontstekingen en auto-immuunziektes, doordat deze fouten een verandering teweegbrengen in de soorten bacteriën die in de darmen leven, zo hebben onderzoekers van de University of Texas Health Science Center te Houston ontdekt.

Lees verder


Verband tussen hoge EPA en DHA in het bloed en verminderd risico overlijden

Uit een studie gepubliceerd in het Journal of Clinical Lipidology bleek dat hogere niveaus van EPA en DHA omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA) in de rode bloedcellen een lager risico op sterven door welke oorzaak ook onder postmenopauzale vrouwen, tot gevolg had. De studie onderzocht de associaties van de omega-3 index, een maat voor EPA en DHA niveaus van rode bloedcellen.

Lees verder


Studie ziet verband tussen luchtvervuiling en miljoenen vroeggeboortes

Het onderzoek, geleid door een team van het Stockholm Environment Institute (SEI) van de Universiteit van York, constateert dat in 2010 wereldwijd 2,7 miljoen vroeggeboortes – ofwel 18 procent van alle vroeggeboortes – samenhingen met blootstelling aan fijne stofdeeltjes buitenshuis (Particulate Matter; PM2.5). PM2.5 is vooral schadelijk voor de menselijke gezondheid, omdat het diep in de longen kan doordringen.

Lees verder


De overige nieuwtjes - www.leefbewust.com

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

House of Lords Plans to Veto Brexit Bill

Congress Investigates Fraudulent NOAA Global Warming “Science”

The Three Trump Administrations
Trump Cuts U.S. Debt by $12bn in First Month – Where’s the Media?
Top Pizzagate Researcher’s Videos Disappear from YT
facebook censuur
Over Half of Dutch Voters Want Nexit

Epidemic of Childhood Tooth Decay in Fluorated Irish Republic
Obama Using OFA to Overthrow Trump
Why Is the Cost of Living So Unaffordable?
A Day after Le Pen’s Immunity Is Stripped This Happens…

Busted! Chuck Schumer Photographed Drinking Coffee and Eating Donut with Putin

NWO = DOA
British “Conspiracy Theorist” Murdered after Uncovering Pedo Ring

Scientists to Trump: Ditch Paris Climate Treaty
Polexit?
Bijdrage Henk Mutsaers


.... 20.000 belastingvrije voet voor iedereen.
De funktie zoeken met behulp van je stem bij Google is een gevaar voor je privacy. Alles wordt opgenomen door Google

De dag van, … GGZ zelfmoorden, pensioen diefstal, censuur, verwarde mensen, ondervoeding, ziektekosten en …
Zet op 15 Maart de wereld op zijn kop ...
Gaat nu eindelijk de bezem door de politiek
Peiling Nexit
download de podcast

oorlog tegen informatie


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]