podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

19-02-2017 In aflevering 43: Fructoseconsumptie gerelateerd aan toename leverziekten onder pubers en kinderen - Robert F. Kennedy, Jr. lanceert het World Mercury Project - Blootstelling aan nieuwe vlamvertragers is toegenomen - Hoe Brussel met het CETA verdrag de democratie buiten spel zet - Volwassenen met autisme zien interesses als sterktes en carrièrerichting - Luchtvervuiling verhoogt risico op diabetes type 2 bij kinderen - Slaapgebrek belemmert brein bij het aanmaken nieuwe herinneringen - Zijn bij diabetes koolhydraten het probleem of juist vetten - Derdehands rook beinvloedt gewicht en ontwikkeling bloedcellen - Bijdrage luisteraars: anti-Israël propaganda - EU leiders blijven ons voorliegen over Griekse crisis - Emeritus hoogleraar, stop met het kijken naar het NOS journaal - Speciale Chemtrails - Open brief aan FVD - Denen moeten Denen blijven - Verplichte microchipping - CNN very fake news - vluchtelingen crisis Duitsland en Zweden escaleert - en meer nieuws .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luisteraar
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Marco] Ik luister laatste tijd  meer naar de uitzendingen van Dotcom.radio; Hoor veel nuttige info, leuke opzet. Valt mij op, dat jullie behoorlijke anti-Israël propaganda rondstrooien; Ik erger mij daar behoorlijk aan. Temeer, omdat het een deel vormt van de grote leugen, gevoerd tegen Israël; Israël is helemaal niet uit op groter grondgebied, dan in 1948 is toebedeeld door VN (Dotcom42) Het verdedigt zijn grondgebied, inclusief Judea&Samaria, (wat elders de westbank wordt genoemd.) ‘t Kan ook niet anders, want er is geen andere plek op de wereld voor het joodse volk, dit in tegenstelling tot al z’n vijanden rondom; Iran is de agressor, en niet Israël, maar heeft wel een antwoord. Wil je deze mededeling doorgeven aan de betreffende persoon, die dit hoofdzakelijk verkondigd. Ik merk wel en hoop dat dit eigenlijk niet voor jou (Ron dus) geldt, maar weet anders niet hoe te bereiken… H.dank

[Geert] 'Schandalig kwaadwillige’ EU leiders blijven ons voorliegen over Griekse crisis Hulppakketten waren nooit bedoeld om Griekenland te redden, maar om de Noord Europese banken met honderden belastingmiljarden overeind te houden - Analist Raul llargi Meijer:‘Jeroen Dijsselbloem, dat hij nog zijn mond durft op te doen! Heeft hij geen geweten?’ De stoere ‘geen cent meer voor de Grieken’ taal is zo vlak voor de verkiezingen weer terug. In werkelijkheid heeft het land nauwelijks iets van al die honderden miljarden gezien, en zijn die vrijwel geheel in de zakken van de grote West Europese banken verdwenen. Verwijt het de Europese media dat ze nog steeds ‘de grote leugen’ overeind houden dat ‘de hardwerkende Nederlanders en Duitsers moeten betalen voor de Griekse uitspattingen... Maar laat me het nog maar een keer uitleggen. Hopelijk zijn er nog genoeg nieuwsgierige mensen met een paar intacte neuronen die dan gaan controleren of hun politici wellicht tegen hen gelogen hebben, net als de meeste van hun collega’s op deze planeet.’ ‘Nederlandse, Duitse, Franse leiders hebben Griekse crisis misbruikt’

[Geert] Overheid is grootste producent nepnieuws
Cees Hamelink, emeritus hoogleraar internationale communicatie, vindt dat overheden en journalisten de hand in eigen boezem moeten steken, in plaats van anderen te beschuldigen van nepnieuws. En mediaconsumenten moeten zich kritischer opstellen. U adviseert geen NOS Journaal meer te kijken. Waarom niet? “Als je het NOS Journaal kijkt om te weten wat er in de wereld gebeurt, dan is het zonde van je tijd. Er zijn tegenwoordig zoveel alternatieve bronnen, die veel informatiever zijn. Van uw hand verscheen in 2006 het boek Regeert de leugen? Die titel was gebaseerd op een uitspraak van de toenmalige koningin Beatrix, die daarmee haar ongenoegen kenbaar maakte over het functioneren van de pers in Nederland. Is het voor u een vraag of een weet, dat de leugen regeert? “Ik had het boek willen noemen De leugen regeert. Maar dat mocht niet van de VARA. Deze ooit socialistische omroep bleek de woordencombinatie ‘De leugen regeert’ als merk te hebben gedeponeerd bij het Benelux-merkenbureau en zich deze dus eigenlijk particulier te hebben toegeëigend. In plaats van de schuld te zoeken bij zichzelf hebben de politiek en media de aanval geopend op alternatieve websites die nepnieuws zouden verspreiden. Schuilt daarin een gevaar? “Het bestrijden van nepnieuws door overheden zie ik als een groter kwaad dan het bestaan van nepnieuws. Overheden hebben altijd geprobeerd elke vorm van nieuws te manipuleren, te beïnvloeden. Ze kunnen dus het argument van nepnieuws gebruiken om nieuws te bestrijden dat helemaal niet nep is.nieuwskanaal

bijdrage Ron Fonteine

Fructoseconsumptie gerelateerd aan toename leverziekten onder pubers en kinderen

Recentelijk onderzoek suggereert dat regelmatige inname van fructose concentraties kan verhogen van serum urinezuur en dat zowel urinezuurconcentratie als fructoseconsumptie verhoogd zou kunnen zijn bij mensen met niet-alcoholische vette leverziekte (NALFD).

Lees verder


Robert F. Kennedy, Jr. lanceert het World Mercury Project


Blootstelling aan nieuwe vlamvertragers is toegenomen

Uit bezorgdheid dat vlamvertragers - polybroomdifenylethers (PBDE's) - gezondheidsproblemen veroorzaken, koos de Amerikaanse regering samen met fabrikanten voor een akkoord over de afschaffing daarvan in 2004. Maar het bewijs is dat PBDE vervangers, met inbegrip van organofosfaat vlamvertragers in het milieu en in ons lichaam aanwezig zijn.

Lees verder


Hoe Brussel met het CETA verdrag de democratie buiten spel zet


Volwassenen met autisme zien interesses als sterktes en carrièrerichting

Volwassenen die binnen het autisme spectrum vallen zien hun interesses als mogelijke onderwerpen voor de te kiezen studie of carrière, en tevens als manieren om angst te verminderen, zo blijkt uit een studie van de Steinhardt School of Culture, Education and Human Development van de New York University.

Lees verder

Luchtvervuiling verhoogt risico op diabetes type 2 bij kinderen

Hoge niveaus van verontreiniging kunnen het maken van insuline makende cellen verminderen waardoor het risico op diabetes type 2 verhoogt, zeggen USC onderzoekers.

Lees verder


Slaapgebrek belemmert brein bij het aanmaken nieuwe herinneringen

Door het bestuderen van muizen hebben wetenschappers van Johns Hopkins het bewijs versterkt dat het voornaamste doel van slaap is om die hersencellen te "her-kalibreren" die verantwoordelijk zijn voor leren en geheugen, zodat de diertjes de geleerde lessen kunnen "vormen" en gebruiken als ze wakker zijn - in het geval van 's nachts actieve muizen, de volgende avond.

Lees verder


Zijn bij diabetes koolhydraten het probleem of juist vetten


Derdehands rook beinvloedt gewicht en ontwikkeling bloedcellen

De rookresiduen van tabaksrook, die kunnen blijven plakken aan oppervlaktes in huis, kunnen meer schade berokkenen dan alleen stinkende meubels en verkleurde wanden. Blootstelling aan derdehands rook leidt tot biologische effecten op het gewicht en de celontwikkeling die schadelijk zijn voor de gezondheid, aldus nieuw onderzoek geleid door wetenschappers van het Lawrence Berkeley National Laboratory, Department of Energy (Berkeley Lab).

Lees verder


De overige nieuwtjes
www.leefbewust.com/2017/nieuws/130217.html
www.leefbewust.com/2017/nieuws/140217.html
www.leefbewust.com/2017/nieuws/150217.html
www.leefbewust.com/2017/nieuws/160217.html
www.leefbewust.com/2017/nieuws/170217.html
www.leefbewust.com/2017/nieuws/180217.html


 

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat

An Indication of Intentional Efforts 
to Cause Global Warming and Glacier Melting

Aims: On or about February 14, 2016, an oily-ashy substance was accidently released by an aircraft and fell on seven residences and vehicles in Harrison Township, Michigan (USA). 
The aims of this investigation are to analyze the "air-drop material" and from the results obtained to draw inferences as to the intended purpose of the material.

Methodology: Inductively coupled plasma mass spectroscopy (ICP-MS) and scanning electron microscopy (SEM) with energy dispersive X-ray (EDX) analysis were used to analyze the "air-drop material".

Results: The "air-drop material" was found to consist of an assemblage of plant material mixed with coal fly ash and salt. The splatter pattern on vehicles, ground, and rooftops resembles 
cryoconite holes observed on ablating glaciers worldwide. The "air-drop material" resembles to some extent natural cryoconite, and appears to be modeled after that substance with coal fly ash imparting the dark gray color that absorbs sunlight, melts glacial ice, and contributes to global warming.
 
Conclusions: The results of this investigation provide evidence that is indicative of a deliberate effort to hasten the melting of glaciers and thereby hasten global warming. If so, this investigation reinforces the net effect of daily particulate aerosol spraying in the troposphere observed worldwide. Elsewhere the author has provided evidence that coal fly ash is the primary material being employed in such spraying whose net effect is to enhance global warming. Scientists worldwide should call for, and indeed demand, a full and open investigation into these covert geoengineering activities whose potential impacts on Earth's climate system, the integrity of Earth's biota, and on human health may prove to be extremely hazardous.

D Rover

Battlefield Earth: Pentagon's dystopian vision foresees worldwide US military intervention to 'drain the swamps' of mega-cities Het Amerikaanse Pentagon heeft een instructiefilmpje gemaakt waarin ze haar visie op de toekomstige werkzaamheid van het leger weergeeft.
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |
Reactie op de uitzending van vorige week

Voor wat betreft Trumps uitspraken en houding naar de NAVO zit er, in tegenstelling tot wat in de uitzending wordt gesuggereerd, geen enkel verschil tussen zijn eerder gedane en huidige uitspraken. Ook tijdens de campagne zei hij al dat Amerika niet meer van plan is om voor 70% van de NAVO-kosten op te draaien en dat hij vindt dat Europese NAVO-lidstaten zich gewoon moeten houden aan hun afspraak om 2% van hun BNP te besteden aan defensie. Dat zei hij toen en dat zegt hij nu nog, we hebben het hier destijds zelfs al over gehad in een uitzending van Dotcom voorafgaand aan de verkiezingen. Ook heeft Trump de NAVO 'obsolete' (verouderd) genoemd, wat gewoon waar is, gezien het feit dat het ooit een instrument was om tegenwicht te bieden tegen de Sovjets en hun Warschau-pact. Het laatste is lang en breed opgeheven, maar de NAVO bestaat nog steeds en treedt bovendien met voeten de destijds met de Russen gemaakte afspraak dat de NAVO niet zou opschuiven richting de Russische grens. De uitspraken van Trump over de NAVO zijn consistent, net als bijv. zijn uitspraken over Iran (ook al zit hij op dat onderwerp fout). 

Het ZeroHedge-artikel over de vermeende 'mentale ongeschiktheid' van Trump is gebaseerd op disinfo afkomstig van de uiterst linkse Huffington Post en New York Times, die al vele malen eerder FAKE NEWS hebben gepubliceerd over Trump. Waarom wordt dit voor waar aangenomen, terwijl er een duidelijke trend te bespeuren is onder de slechte verliezers die zichzelf Democraten noemen om een afzettingsprocedure te beginnen op basis van het 25ste Amendement van de Amerikaande grondwet, dat de mogelijkheid biedt om een afzettingsprocedure te beginnen als een president verondersteld wordt 'ongeschikt ' te zijn voor het ambt dat hij bekleedt? 

Arend veriwjst naar een artikel over Trump van ene Joachim Hagopian, afkomstig van de uiterst dubieuze site sott.net, een creatie van een echtpaar dat een sekte leidde in Amerika over de eindtijd en die de wijk hebben genomen naar Frankrijk omdat ze in Ameriks wegens belastingfraude werden onderzocht. Hagopian publiceert o.a. ook op de even dubieuze site veteranstoday.com. Hij schrijft ook over de planeet Niburu, wat hem meteen tot een disinfo-artiest eerste klas maakt.

Zo wordt er ook wat af'gelekt' vanuit het Witte Huis. Trump heeft inmiddels overigens zelf al de lekken in het Witte Huis geidentificeerd en deze blijken niet geheel ontoevallig tijdelijke overblijvers te zijn uit het Obama-team, omdat de nodige posten nog steeds niet zijn ingevuld door eindeloze vertragingstactieken van de Democraten en sommige Republikeinen die onderdeel uitmaken van het oude establishment.

In het verlengde daarvan, waarom is er niet gesproken in de uitzending over de sabotage-actie van drie Pakistaanse broers met banden met de Moslim Broederschap die dankzij Obama toegang hadden tot top-secret informatie? Zij zijn het die de Al Qaeda-strijders hebben ingeseind dat er een geheime Amerikaanse commando-actie in Jemen op komst was, waardoor er een vuurgevecht ontstond, dat het leven kostte aan 1 burgermeisje en 1 Amerikaanse commando. Waarom is er niet gesproken over de totale infiltratie van de Moslim Broederschap onder Obama van het voltallige Amerikaanse veiligheidsapparaat?

Hetgeen mij bij het volgende punt brengt: de beginnersfouten van Trump, die mogelijkerwijs een volledige overname van het Amerikaanse buitenlandbeleid kunnen inluiden door neoconservatieven, als hij hier geen paal en perk aan stelt. Het kat-en-muis-spel met Iran, de commando's in Jemen en de dreigende taal naar China over de eilanden in de Chinese Zuid-Zee en zelfs naar Rusland over De Krim zijn afkomstig van leden van de Deep State die de status quo willen handhaven en uitbreiden. 

Trump heeft de mentaliteit vsn een geslaagde zakenman en deze is: daar waar ik geen verstand van heb (buitenlandpolitiek) ga ik af op het advies van specialisten. Kortom. doen waar je goed in bent en mensen inhuren voor waar je niet goed in bent. Tot de hoofdverdachten onder de mensen die Trump op slechte gedachten brengen behoren zeer zeker Trumps Chief of Staff Reince Priebus en zijn eigen schoonzoon, Jared Kushner. Alex Jones heeft de vinger aardig aan de pols en waarschuwt ook voor verkeerde invloeden op de beslissingsvorming van Trump, maar tegelijkertijd spreekt hij zijn bewondering uit voor de manier waarop Trump tot nu toe een organisatie van 4000 man, met allerlei rotte appels, weet te leiden:

https://www.youtube.com/watch?v=NVs7cOidtvk

--- lees verder --->>

Tijdens zijn campagne is Trump maar liefst 3 keer gewisseld van campagneleider, met als laatste (en meest succesvolle) Kellyanne Conway. In zijn zakenverleden stond hij er ook om bekend dat hij mensen plotsklaps de laan uit kon sturen. Ik verwacht dan ook dat Trump als politiek 'groentje' nog wel de nodige vervangingen zal gaan doorvoeren in zijn personeel, naarmate hij steeds wijzer wordt over hoe het spel echt gespeeld wordt. Hij doet zijn best om zijn campagnebeloftes gestalte te geven, maar wordt systematisch gedwarsboomd door mensen die hij zelf heeft benoemd. Ongetwijfeld heeft Poetin in het begin ook in hetzelfde schuitje verkeerd. Wat mij betreft moeten we de weigering van Trump om de neocon Elliot Abrams te benoemen tot de National Security Council beschouwen als een stap in de goede richting.

Waarom meteen elke misstap betitelen als 'meer van hetzelfde', terwijl Trump tegelijkertijd persoonlijk (niet zijn mensen) wel toenadering zoekt tot Rusland en China? Waarom ook niet benoemen dat hij inmiddels heeft uitgesproken de Amerikaanse ambassade niet te zullen verplaatsen naar Jeruzalem en over de uitbreiding van de joodse nederzettingen in Israel heeft gezegd dat deze niet echt behulpzaam zijn voor een oplossing voor het vraagstuk aldaar? Tijdens de recente herdenking van de holocaust heeft hij ALLE slachtoffers benoemd en geen enkele keer de joden! Daarnaast heeft hij gezegd dat Amerika verre van onschuldig is, toen er weer eens over vermeende wandaden van de Russen werd begonnen door de pers. Zullen we het daar eens over hebben? Klinkt dit als een mentaal instabiel persoon? Trump is gewoon een mens en hij is feilbaar, maar hij leert razendsnel!


Danish Parliament Passes Resolution to Ensure Danes Remain Danes
Nevada Senator Says Bill Needed to Prevent Forced Microchipping
Trump Downgrades CNN from Fake News to ‘Fake Very News’

Judicial Watch Planning to Sue FBI, NSA, CIA for Flynn Records

Trump’s Brussels Envoy Picks Blasts ‘Undemocratic’ and ‘Failed’ European Project
Putin: NATO Keeps Trying to Draw Russia into Conflict
Trump: Intel Agencies Using Fake “Russia Connection” to Cover Up Clinton’s Crimes
Germany’s Rapefugee Crisis
Refugees Will Cost Sweden $32.7 BILLION This Year
Rats Leaving Merkel’s Sinking Ship
Conspiracy in Washington to Destroy Trump’s Inner Circle?
Paris At War – Where’s the Media?
Million Cancer Deaths Expected in Japan
65 Countries Have Erected Fences on Their Borders

Open Brief aan:
Forum voor DemocratieBijdrage Henk Mutsaers

Fibromyalgie patienten blijken een 70% succes radio te hebben met pure zuurstof therapie gedurende 2 maanden 5 x per week 90 minuten pure zuurstof op 2 bar druk Mijn vraag is: Wat zou er dan mogelijk zijn via de thuis zelf medicatie met Omega 3 / 6 olieen (Otto Warburg / Brain Peskin) en waterstof peroxide / vitamine C en ... ?
The number-one mind-control program at US colleges Mike heeft als leraar nu waarschijnlijk de eerste generatie in het voorgezet opleiding circuit die opgegroeid zijn met de overmatige ADHD medicatie op het lager onderwijs. Wat is zijn ervaring hiermee? | Onderzoek deze week: ADHD ers kleinere hersenen ... voor de medicatie of door de medicatie?
Vraag voor Mike: Minder of geen werk meer door robotisering: Basisloon?

Waterstof peroxide in kwaad daglicht gezet. Mogelijk dodelijk


BREAKING BREAKING NOW: ROBERT DE NIRO AND ROBERT KENNEDY HOLDING PRESS CONFERENCE NOW ANNOUNCING TOXIC MERCURY IN VACCINES

[Arend] Deze week heeft het Europees Parlement gestemd over het CETA-verdrag. En met een meerderheid van 408 stemmen (bij 254 tegenstemmen en 33 onthoudingen) heeft ze CETA goedgekeurd. We hopen dat de Tweede en Eerste Kamer verstandig zijn en CETA afwijzen. Maar doen ze dat niet, dan zijn wij als anti-TTIP/CETA-coalitie aan zet. Dan zullen wij met 300.000 handtekeningen een nationaal referendum over CETA afdwingen.

TPP is Not Dead: It’s Now Called the Trade In Services Agreement

Er bestaan ca. 30 000 verschillende soorten eetbare planten. Daarvan worden er zo'n 7 000 daadwerkelijk als voedsel gebruikt. Niet meer dan 30 'basisgewassen' worden het meest gegeten.

download de podcast

zien geloven


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]