podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

12-02-2017 In aflevering 42: Hoe de pijnstiller paracetamol leverschade veroorzaakt - Ouderen die veel medicijnen nemen hebben hoger risico op broosheid - De oplossing voor onze klachten zit niet in medicatie - Marketing voedingsmiddelen- en drankenindustrie dodelijk voor kinderen - UV-licht tegen antibioticaresistente superbacteriën in ziekenhuizen - Hoe big pharma in de VS de mensen wil overtuigen dat ze ziek zijn - Pijnstillers verhogen kans op hartaanval tijdens luchtweginfecties - Heb je meer vitamine D nodig ? - Actrice Ali McGraw getuigt over de gevolgen van 5G zendmasten - Darmgevoelens: hoe de microbioom geestesziekten zou kunnen beïnvloeden  - Insecticiden die melatonine nabootsen creëren hoger risico op diabetes - Chronisch slaapgebrek ondermijnt imuunsysteem - Bijdragen luisteraars - Nog steeds Trump die de media bezig houdt. - China, Iran, Afganistan. - De Ali hoedjes worden veel breder bespreekbaar - en meer .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luisteraar
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[RS] Financial Meltdown 48 hours. Ik wou het even onder de aandacht brengen, ik weet niet of jullie op de hoogte zijn? Ze zeggen dat het snel kan gaan gebeuren. [noot] Ja een financiele meltdown kan volgens mij inderdaad gaan plaatsvinden zie video van VPRO Tegenlicht bij dit artikel. Maar de geboden oplossingen ??]

[Geert] Je wordt er kotsmisselijk van! Nederland verliest steeds meer zijn charme, vrijheden en democratie. En dat wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de bemoeizuchtige en dwangmatige aanpak van de regering en hun drang om hun het volk volledig naar hun hand te zetten.


[Geert] Een stralend bericht uit Fukushima Het nieuws is al enige dagen bekend: in Fukushima wordt nu een stralingsniveau gemeten van 530 Sievert per uur. Dat stralingsniveau is zo hoog dat men spreekt van “onvoorstelbaar”. Het ergste is: er valt niets aan te doen. Daarom heeft het geen zin om er over te praten. De NOS meldde dan ook dat deze onvoorstelbaar hoge straling het gevolg is van een nieuwe robot. Ja, natuurlijk! Dat het buiten vriest, komt door mijn nieuwe thermometer! Koud, hoor… Intussen heeft de radioactieve golfstroom de kust van Alaska en Californië bereikt, maar men verwacht dat het ergste nog moet komen. Zeedieren sterven aan de straling, of van de honger omdat hun voedsel verdwijnt. Dat dit afsterven het gevolg is van een onbekend virus, wordt door niemand meer geloofd. Maar hoewel voor de visserij de noodtoestand is uitgeroepen, zegt niemand Fukushima… En dan op 2 februari j.l. het nieuws dat de straling onvoorstelbare hoogten had bereikt. Er zit een gat in het reactorvat en de brandstof is verdwenen. Men is nu bang dat de kerncentrale zal instorten en/of in de oceaan zal vallen. Bijna 6 jaar na de aardbeving en de tsunami staat Fukushima nog steeds te stralen. Niets aan te doen!


nieuwskanaal

bijdrage Ron Fonteine

Hoe de pijnstiller paracetamol leverschade veroorzaakt

Hun bevindingen kunnen waardevolle informatie geven over vergiftiging als gevolg van overmatig gebruik, dat moeilijk te behandelen is en fataal kan zijn. De ontdekking kan helpen bij het onderzoek naar therapieën om de schade door dit medicijn tegen te gaan, een van de hoofdoorzaken van acuut nierfalen in de westerse wereld.

Lees verder


Ouderen die veel medicijnen nemen hebben hoger risico op broosheid

Naarmate we ouder worden hebben we de neiging om een aantal chronische aandoeningen en problemen te ontwikkelen. Vaak kan het beheer van gezondheidsproblemen betekenen dat ouderen veel verschillende medicijnen nemen. Bij oudere volwassenen die vijf of meer medicijnen nemen (een scenario door gezondheidsdeskundigen "polyfarmacie" genoemd), kan het risico op schadelijke bijwerkingen verhogen.

Lees verder


De oplossing voor onze klachten zit niet in medicatie


Marketing voedingsmiddelen- en drankenindustrie dodelijk voor kinderen

Heart & Stroke wil Canadezen laten weten dat wat voeding betreft er iets mis is met de kinderen; onze kinderen en jongeren worden de hele dag overstelpt met advertenties voor ongezonde producten hetgeen hun keuzes van eten en drinken beïnvloedt. Dit heeft een verwoestende uitwerking op hun gezondheid en leidt tot conflicten thuis.

Lees verder


UV-licht tegen antibioticaresistente superbacteriën in ziekenhuizen

Een nieuw instrument – een bepaald soort ultraviolet licht genaamd UVC – zou ziekenhuizen kunnen helpen in hun gevecht om resistente bacteriën kwijt te raken uit patiëntenkamers, zodat ze geen nieuwe infecties kunnen veroorzaken. Sommige ziekenhuizen hebben al UVC-machines in gebruik genomen naast de standaard chemische desinfectie, om mogelijk gevaarlijke bacteriën zoals de meticilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) te doden, maar het onderzoek naar hun effectiviteit is nog in een voorlopig stadium.

Lees verder


Hoe big pharma in de VS de mensen wil overtuigen dat ze ziek zijn


Pijnstillers verhogen kans op hartaanval tijdens luchtweginfecties

Uit een nieuwe studie, gepubliceerd in het Journal of Infectious Diseases, blijkt dat op grote schaal gebruikte pijnstillers het risico op een hartaanval verhogen bij gebruik tijdens een verkoudheid of griepachtige ziekte. De bevindingen suggereren artsen en patiënten voorzichtig te zijn bij het voorschrijven van medicatie, bekend als niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID's, om de symptomen van acute infecties en van de luchtwegen te verlichten.

Lees verder

Heb je meer vitamine D nodig ?


Actrice Ali McGraw getuigt over de gevolgen van 5G zendmasten


Darmgevoelens: hoe de microbioom geestesziekten zou kunnen beïnvloeden 

Ieder van ons die een "nerveuze maag" heeft ervaren tijdens periodes van stress, vermoeden dat er een verband bestaat tussen onze darmen en onze stemming. Dit verband kreeg sterke wetenschappelijke ondersteuning tijdens een reeks presentaties op de recente bijeenkomst van de American College of Neuropsychopharmacology.

Lees verder


Insecticiden die melatonine nabootsen creëren hoger risico op diabetes

Onderzoekers aan de Universiteit van Buffalo hebben ontdekt dat synthetische chemicaliën aangetroffen in insecticiden en tuinproducten zich binden aan de receptoren die onze biologische klok regelen. Het onderzoek vond dat blootstelling aan deze insecticiden de melatonine receptor signalering nadelig beïnvloedt waardoor een hoger risico voor metabolische ziekten zoals diabetes ontstaat.

Lees verder


Chronisch slaapgebrek ondermijnt imuunsysteem

Veel mensen geven aan ziek te worden als ze niet genoeg slaap krijgen. Een nieuwe studie helpt ons uit te leggen waarom. Onderzoekers namen bloed af bij 11 paar identieke tweelingen met verschillende slaappatronen en ontdekten dat de tweelinghelft die korter sliep kampte met een verlaagd imuunsysteem, vergeleken met zijn of haar broer of zus.

Lees verder


De overige nieuwtjes
www.leefbewust.com/2017/nieuws/060217.html
www.leefbewust.com/2017/nieuws/070217.html
www.leefbewust.com/2017/nieuws/080217.html
www.leefbewust.com/2017/nieuws/090217.html
www.leefbewust.com/2017/nieuws/100217.html
www.leefbewust.com/2017/nieuws/110217.html


 

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat

Trump Mationet
Joachim Hagopian heeft in een zeer overzichtelijk en indringend artikel een aantal zaken op een rij gezet, die Trump in zijn eerste twee weken van zijn presidentschap heeft laten zien. Hij komt daarbij tot de, voor mij heel herkenbare, conclusie dat Trump eenzelfde soort marionet van de globale elite is als al zijn voorgangers.


Oorlog met China?
De belangrijkste adviseur van Trump, Steve Bannon, is mensen op een voorspellende manier aan het programmeren door zijn uitspraak dat hij in de komende jaren een oorlog met China voorziet. "We're going to war in the South China Sea in five to 10 years, aren't we?" Mr Bannon said on his radio show in March 2016. "There's no doubt about that. They're taking their sandbars and making basically stationary aircraft carriers and putting missiles on those. They come here to the United States in front of our face — and you understand how important face is — and say it's an ancient territorial sea." De Chinezen zien dit zelf ook als een reële mogelijkheid. Zouden ze er achter de geopolitieke schermen onderling afspraken over hebben gemaakt?


Pink Floyd een concert in Mexico Stad
Op 1 oktober 2016, dus een maand voor de Amerikaanse verkiezingen, gaf Roger Waters van Pink Floyd een concert in Mexico Stad. Met het nummer Pigs, van het Pink Floyd album Animals, gaf hij op een indringende en beeldende manier zijn visie op Trump weer. Nogal onthullend en voor vele Trump-aanhangers zal het nogal schokkend zijn. Er worden nogal onthullende en bedenkelijke uitspraken van Trump op het decor in het Spaans geprojecteerd, met Engelse ondertiteling.


Trump heeft aangegeven, dat hij de NAVO wil blijven steunen.Maar dat alle leden een evenredig financiële bijdrage moeten leveren aan de door de Amerikanen veroorzaakte oorlogen tegen de door de Amerikanen geschapen vijanden.


Probeert Trump een wig te drijven tussen Rusland, China en Iran?


Israël en de VS bereiden zich voor op een oorlog met Iran en doen verwoede pogingen om andere landen hen daarin te steunen.


Vanuit het team rond Trump in het Witte Huis en andere federale bureaus komen wanhopige geluiden over de werkwijze van Trump. "For Americans who based their impression of Trump on the competent and decisive tycoon he portrayed on his "Apprentice" TV reality shows, the portrait from these and many other tidbits emerging from his administration may seem a shock: an impulsive, sometimes petty chief executive more concerned with the adulation of the nation than the details of his own policies ? and quick to assign blame when things do not go his way. "I've been in this town for 26 years. I have never seen anything like this," said Eliot Cohen, a senior State Department official under President George W. Bush and a member of his National Security Council. "I genuinely do not think this is a mentally healthy president."

Een Amerikaans Republikeinse adviseur voor buitenlandse zaken heeft blijkbaar een nogal idealistisch beeld van ons kikkerlandje. In een interview met RT gaf hij aan dat men poogde Afghanistan om te vormen in een soort van Holland. "We didn't do that, we decided to stay, engage in nation building, to learn all the wrong lessons from Charlie Wilson's War. If we just build enough schools, hospitals, roads, and bridges, it would turn into Holland or something. And that didn't happen." Laten we daarbij de oliepijpleiding- en papaver/heroïnebelangen maar even buiten beschouwing laten.


De Nederlandse Spoorwegen belazeren de reizigers met het sprookje dat het grootste deel van de stroom, die elektrische treinen rijdend houdt, eco-vriendelijk wordt geproduceerd door met name windmolens. De NS promoot zichzelf met de leugen dat ze één van de meest milieuvriendelijke treinnetwerken van Europa, zoniet de wereld hebben.

Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Over dat onderzoek met die muizen:

Als je voor je onderzoek muizen in gevangenschap houdt en dus 100% bepaalt wat ze eten en je geeft ze overdag overwegend voer dat rijk is aan koolhydraten, dan moet je niet raar opkijken dat ze overdag suikerverbranders zijn. Dit is niet veel anders dan moderne mensen, die dit VRIJWILLIG doen. lees verder
wat ben jiji dom


Bijdrage Henk Mutsaers
How to Improve Your Failing Ability to Read Clearly as You Age, With the Help of Sunshine [betere bescherming dan F-lux = Iris download prijs is $2,-] - More information about eyesight

Minder of geen werk meer door robotisering: Basisloon?

These 10 magazine covers expose the liberal left’s propaganda movement to overthrow President Trump
Openbaring: Sex schandaal Australie 7 tot 40% misbruik bij kinderen. Het topje van de ijsberg. Wie volgen, de elite, Koningshuizen?
VS multinationals spreken zich uit tegen het 7 landen inreis verbod van Trump. Onder TPP - TTIP & CETA zou dit gelijk wetgeving zijn
Hillary Clinton wilde vluchten naar Bahrein
Bill introduced in Congress to "Terminate the EPA"
"Environmental POLLUTION Agency"
!!! Entire global food supply to be contaminated by genetically modified organisms used for pest control, warn scientists !!! niet alleen groenten en fruit maar ook insecten en dieren en uiteidelijk dus ook de mens !!!
Vaccinatie klokkenluiders
Start revolutie op 15 maart: stuur 150 kamerleden naar huisfrance fakebook ban

13.000 gevangenen vermoord door Assad? in de media ,..
waarom hadden wij daar niets over vernomen?

BNR de Wereld Donderdag 15.00 uur te gastDhr Timmermans. Gaan China & de EU een klimaat coalitie vormen? Donald Trump is nu met de VS niet meer zo klimaatachtig, maar China ?? Oh ja de Rothchilds zitten daar nu helemaal gesetteld. Connecting the dots


Trump gezien van uit het Negatieve standpunt of .. spreekt Karel van Wolferen zich tegen? | Einde globalisering YES! | Vermindering werkeloosheid VS | Goldman Sachs in Trump kabinet OEPS ?? | Kolosale banken crisis binnen 2 jaar ?? | Deep State bespreekbaar, geen alu hoedjes meer YES | Als er morgen vrede is dan is morgen de VS failliet | Mogelijk frontale aanval Deep State over 9/11 YES YES YES | CIA criminele organisatie nbenoemd (Alu hoedjes bevestiging) YES |


Stemwijzer een aanfluiting. De belangrijkste onderwerpen staan er niet in


NepNieuws Kanker beter behandelbaar, mensen overleven langer


download de podcast

free your mind


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]