podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

05-02-2017 In aflevering 41: Het hoe en wat van nieuws luisteren en nieuws brengen - De Alternatieve Timeline op Leefbewust - Pannen gemaakt met schroot besmetten het voedsel - Blootstelling aan nanodeeltjes kan slapend virus in de longen wekken - Darmbacteriën onderzoek veelbelovend voor behandeling autisme - Verbranden van meer vet en minder glucose kan leiden tot diabetes - Alcohol misbruik verhoogt risico op hartaandoeningen evenzeer als andere risicofactoren - Veranderingen in bloed-hersenbarrière, darmpermeabiliteit gevonden bij mensen met autisme - Wie Stemt Wat? - Computer hacks - Opsluiten verwarde mensen - Bijdragen luiseraars met o.a mazzelenvirus bestaat niet - Trump in office week twee [diverse onderwerpen] - Brexit nieuws - en meer .... [ download | rechts klik ]
al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luisteraar
[Geert] Teken petitie aan president Trump om EU tot illegale autoriteit te verklaren ‘Make The West Great Again’ (4) – Eén van de argumenten is een EU-document uit 2008/2009,waarin letterlijk staat dat Brussel opzettelijk 60 miljoen migranten uit het Midden Oosten en Afrika naar Europa wil halen, om onze eigen cultuur compleet uit te wissen.

Jean-Claude Juncker en Donald Tusk, twee gezichten die zonder enige democratische legitimiteit onverminderd hard werken aan een totalitaire Europese Superstaat, feitelijk de oprichting van ‘het Vierde Rijk’.

Via change.org / act4justice.org is een internationale petitie geopend waarin de Amerikaanse president

Donald Trump wordt gevraagd om op grond van bijgeleverde bewijzen de Europese Unie tot een ondemocratische, ongekozen, corrupte en daarmee illegale organisatie te bestempelen.

Dat zal Trump vermoedelijk niet moeilijk vallen, aangezien de voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, hem gisteren op even schaamteloze als krankzinnige wijze ‘het grootste gevaar voor Europa in 60 jaar tijd’ noemde (5), en hem op één lijn plaatste met China en ISIS. Tijd dus voor alle democratie- en vrijheidslievende Europese volken om met het tekenen van deze petitie mee te helpen aan de bevrijding van onze landen van het totalitaire regime in Brussel, dat ons via een serie stille staatsgrepen van onze soevereiniteit en toekomst heeft beroofd.


[Geert] Vandaag bespreking wetsvoorstel Edith Schippers voor opsluiting zonder proces Stel u voor u heeft een afwijkende mening van de mening die u verteld wordt in de media en u wordt daarmee betiteld als “complotdenker“. Dan kan dit u het labeltje ‘verwarde man‘ opleveren in de vorm van bijvoorbeeld ‘oppositionele opstandige gedragsstoornis‘. Helemaal nu de media er alles aan gedaan hebben om afwijkende meningen te koppelen aan bijvoorbeeld de ‘platte aarde theorie‘, het label ‘nepnieuws‘ te geven of simpelweg door Facebook censuur af te dwingen.
[Geert] Stefan Lanka wint rechtszaak: Het mazelenvirus bestaat niet.
Door preventieve vaccinatie van volwassenen en vooral kinderen tegen mazelen heeft de farmaceutische industrie de laatste 40 jaar miljarden verdiend. De rechters van het Duitse federale hooggerechtshof (BGH) bevestigden evenwel in een recente uitspraak dat een mazelenvirus niet bestaat. Voorts:Er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek in de wereld dat het bestaan van dergelijke virussen dusver kon bewijzen.Het bedrag van € 100.000, die ik als een beloning voor wetenschappelijk bewijs van het bestaan van het vermeende mazelenvirus had aangeboden hoeft niet te worden betaald aan de eiser.

Genetica vervalst thesis van het bestaan In de rechtszaak zijn de resultaten van het onderzoek naar de zogenaamde genetische vingerafdrukken van het vermeende mazelenvirus geïntroduceerd. Twee erkende laboratoria, waaronder 's werelds grootste en meest toonaangevende genetische Instituut, kwamen onafhankelijk uit op exact dezelfde resultaten. Deze resultaten bewijzen dat de auteurs van de zes publicaties in het geval van het mazelenvirus verkeerd zaten, en als direct gevolg daarvan alle mazelen virologen nog steeds vandaag de dag verkeerd zitten: zij hebben normale bestanddelen van cellen geïnterpreteerd als onderdeel van het vermoedelijke mazelenvirus.


[Geert] Een alarmerend bericht van Global Justice Now. Wetenschappers over de hele wereld luiden de alarmklok over de wereldwijde verspreiding van voor medicijnen resistente ‘superbacteriën’.

De routinematige toepassing van antibiotica op boerderijdieren heeft een ideale omgeving gecreëerd voor bacteriën om resistentie te ontwikkelen, waardoor de antibiotica steeds minder effectief worden. Deze bacteriën kunnen van dieren op mensen overgaan en van mens op mens worden overgedragen, waardoor de medicijnen die mensen bij ziekte gebruiken niet meer werken. Dit jaar kunnen wereldwijd meer dan 700.000 mensen overlijden aan voor medicijnen resistente bacteriën en dit aantal kan tegen 2050 groter worden dan overlijden als gevolg van kanker als er nu geen actie wordt ondernomen.

Noot: Stel je ALTIJD de vraag; "Waarom zou je medicijnen moeten / willen gebruiken om gezond te blijven?" Antwoord; "Omdat je lichaam een chronisch tekort heeft van essentiele bouwstoffen". Feit: We praten hier over 75 tot 90% van de mensen in mijn opinie - HM


nieuwskanaal

bijdrage Ron Fonteine

De Alternatieve Timeline op Leefbewust

Ben je het ook zat dat Facebook, Twitter en Google bepalen welke nieuwtjes je wel en niet mag zien en dat multinationals gaan bepalen welk nieuws echt is ? Dan is er nu elke werkdag de alternatieve timeline met links naar interessant nieuws, artikelen, videos en de laatste documentaires / trailers.


Pannen gemaakt met schroot besmetten het voedsel

Volgens een nieuwe studie vormen aluminium pannen gemaakt van schroot een ernstig en voorheen onbekend risico voor de gezondheid van miljoenen mensen. De hoogste niveaus werden gevonden in pannen uit Vietnam waaronder een pot die 2.800 keer meer lood bevatte dan de in Californië maximaal toegestane dosis Level (MADL) van 0,5 microgram per dag.

Lees verder


Blootstelling aan nanodeeltjes kan slapend virus in de longen wekken

Nanodeeltjes uit verbrandingsmotoren kunnen latent aanwezige virussen in cellen van longweefsel activeren. Dit blijkt uit een studie van onderzoekers van het Helmholtz Centrum te München, partner in het Duitse Centrum voor Longonderzoek (DZL). De studie is verschenen in het tijdschrift Particle and Fibre Toxicology.

Lees verder


Darmbacteriën onderzoek veelbelovend voor behandeling autisme

Het antwoord op het gevecht tegen autisme zit misschien niet in het hoofd, maar in de darmen. Een door wetenschappers van de Arizona State University geleid onderzoek geeft een nieuwe wending aan de zoektocht naar effectieve behandelingen met de focus op verbetering van het darmmicrobioom door fecale microbiële transplantaties. De eerste resultaten zijn veelbelovend, maar meer tests zijn nodig voordat een door de FDA goedgekeurde therapie beschikbaar of aanbevolen wordt voor het publiek.

Lees verder


Verbranden van meer vet en minder glucose kan leiden tot diabetes

Zorgen dat de spieren meer vet en minder glucose verbranden kan het uithoudingsvermogen vergroten, maar dat kan tegelijkertijd diabetes veroorzaken, verklaart een team van wetenschappers van het Baylor College of Medicine en enkele andere instellingen. Spieren van muizen gebruiken glucose (koolhydraten) als brandstof wanneer de dieren wakker en actief zijn, en schakelen om naar vet (lipiden), wanneer ze in slaap zijn.

Lees verder


Alcohol misbruik verhoogt risico op hartaandoeningen evenzeer als andere risicofactoren

Volgens een studie, vandaag gepubliceerd in het Journal of the American College of Cardiology, verhoogt alcohol misbruik het risico op hartritmestoornissen, hartaanval en congestief hartfalen evenzeer als andere gekende risicofactoren, zoals hoge bloeddruk, diabetes, roken en overgewicht.

Lees verder


Veranderingen in bloed-hersenbarrière, darmpermeabiliteit gevonden bij mensen met autisme

Autismespectrumstoornis (ASS) heeft de twijfelachtige eer om de snelst groeiende ontwikkelingsstoornis te zijn in de VS, volgens de Centers for DIsease Controle and Prevention (Centra voor Volksgezondheid). Nu bij 1 op de 68 kinderen in de VS de diagnose ASS wordt vastgesteld, zoeken ouders overal naar antwoorden betreffende de beste behandelingen.

Lees verder


 

 

wie stemt watfordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Arend is er volgende week weer bij  
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Even wat feedback over wat er afgelopen zondag is gezegd overTrump:

Eens met de kritiek op de 'safe zones' in Syrie. Een onbezonnen plan dat alleen maar ellende oplevert, zowel met de Syriers als met de Russen. Overigens heeft Moskou inmiddels laten weten wel degelijk akkoord te willen gaan, mits Damascus dat ook doet. We zullenzien hoe dat uitpakt.

Voor wat betreft de 'travel ban', deze is tijdelijk (90 dagen) en dient ter overbrugging, totdat de regering Trump een definitief asielbeleid heeft geformuleerd. Opvallend is dat de 7 landen die hieronder vallen EXACT DEZELFDE LANDEN zijn die de neoconservatieven onder George W. Bush op hun lijstje hadden staan. Niet vreemd, aangezien dit uit de koker komt van Giulliani! Trump moet uitkijken dat hij zich niet laat inpakken door de neocons... Verder heeft een federale rechter in New York hier al een stokje voor gestoken en dreigt dit hele verhaal een constitionele crisis te veroorzaken. Vergissing nr. 2 dus van Trump.

Dan het argument dat Trump en de zijnen doen aan zelfverrijking. De belastingmaatregelen zijn helemaal niet in het voordeel van de allerrijksten, maar van dat van het MKB, kleine ondernemers dus. Dat dit het rijkste kabinet ooit is hoeft helemaal niet verkeerd te zijn. Succesvolle mensen trekken nu eenmaal financiele weelde aan. Succesvolle mensen, zeker in de zakenwereld, zijn competent en hebben geleerd om tegenslagen te boven te komen en zijn competitief ingesteld. Daarom juist is dit kabinet verfrissend en is het nu al een zegen voor de Amerikaanse arbeidsmarkt.

De Dakota oliepijpijn is 70 km verlegd en zal gemaakt worden van Amerikaans staal. De vrees bestond dat de pijplijn op termijn zou gaan lekken en het grondwater zou besmetten. Chinees staal is van inferieure kwaliteit en vertoont inderdaad na verloop van tijd barsten en scheuren, maar Amerikaans staal is van uitstekende kwaliteit en gaat zeer lang mee. De media geeft een zeer eenzijdig beeld, terwijl de pijplijn onder Obama is gestart en toen hoorde je de MSM hier totaal niet over!

Over die 'executive orders', Arend zegt terecht dat er onder Obama meer zijn getekend dan onder welke president ook. Trump tekent ook executive orders, maar doet dit openlijk en we weten dus ook wat hij tekent en waarom, in tegenstelling tot Obama. Je mag dat weinig democratisch noemen, maar Trump moet in korte tijd de erfenis van Obama ongedaan maken en als hij al deze beslissingen moet gaan voorleggen aan het parlement krijgt hij nooit zoveel gedaan als hij nu al in 1 week heeft gedaan, wat nu al meer is dan alle moderne presidenten bij elkaar! Wanneer hebben jullie een president gezien die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet?

Trump wil helemaal de Amerikaanse ambassade niet verplaatsen van Tel Aviv naar Jeruzalem. Dit is door 1 enkele Israelische mediabron naar buiten gebracht en is tot op heden onbevestigd. Trump zelf heeft al laten weten dat het wat hem betreft nog niet het moment is om hier een beslissing over te nemen. Zowel de neoconservatieven als de zionisten proberen hem te paaien en onder druk te zetten tegelijk.

Trump heeft in dat interview zijn persoonlijke mening over marteling uitgesproken en hij denkt (onterecht) dat het werkt. De hele wereld stond op z'n kop, maar als je zijn campagne had gevolgd wist je dat allang. Trump luistert echter naar zijn naaste adviseurs, waaronder Mattis, die van mening is dat marteling als verhoormethode niets oplevert. Een storm in een glas water dus.

Al met al zie ik nog steeds meer plussen dan minnen!


To All Liberals Protesting Trump Refugee Ban: Where Where You When Obama Was Bombing Their Homelands?
Flashback: Remember When Carter, Clinton and Obama Supported a Border Wall?


Europe Ramping Up War on Cash
We’re Getting Dumber by Each Generation
RFK Jr. on Vaccines and CDC
Syrian “Safe Zones” – A Disaster Waiting to Happen
Davos 2017: More Welfare, More Warfare
Newborn Seized after “Off-Grid” Parents Refuse Social Security Number
Radio Station Bans Madonna for ‘Un-American’ Statements
UK Parliament Backs Bexit Bill in Landslide Vote
American Factories Post Fastest Growth Last Month in 2 Years!
2017 -The Year the Euro Fell?Bijdrage Henk Mutsaers
- Waarom kijken we nieuws?
- Hoe beleven we het nieuws | baan zekerheid | eigen belang |
- Nieuws is kennis verwerven en pijn voorkomen
- Angst het belangrijkste hersenspoel wapen | conditioneren |
- Angst verlamd je denkpatroon
- Hoe maak je dat mensen gaan luisteren | Splinterwoorden |

Het gaat er dus niet om of je gelijk hebt of wilt krijgen, maar of je de communicatie open kunt houden zodat je voor jezelf ooit nog wel eens de gelegenheid creëert om een doelpunt te kunnen scoren met zo'n splinterwoord en die persoon uit zichzelf op andere gedachten komt. - artikel
Leraren vermijden gevoelige onderwerpen meld BNR woensdag - Terreur [valse vlag aanslagen] zit de leraar wel op dezelfde lijn als de conspirancy bewuste jeugd?
BNR Woensdag: Journalisten weten niet meer om te gaan met Trump en andere zaken. Twijfel is het eerste teken om nieuwe zaken te ontdekken. Hoe dikwijls luister jij met kromme tenen naar het nieuws?


FVD: Een referendum over voortzetting van Nederlands lidmaatschap aan de Eurozone. De tweede kamer is tegen een referendum

A Sustainable Solution for Worldwide Water Troubles This is why a low-cost, wind-powered invention that harvests up to 10 gallons of clean water a day — from thin air — is causing such a stir.
Stemmen via een telefoon app. Zou dat niet super veilig kunnen gaan via de block chain technologie? ... een geweldig stukje gereedschap om te gaan stemmen via referenda.
Media: Syber aanvallen Rusland. Website tool nieuwskanaal geeft anders beeld.

De crisis moet nog gaan komen

Minder of geen werk meer door robotisering: Basisloon?

How to Improve Your Failing Ability to Read Clearly as You Age, With the Help of Sunshine [betere bescherming dan F-lux = Iris download prijs is $2,-] - More information about eyesight

In plaats van de VN
Instead of the UN, we could have one small apartment building in New York where countries might send representatives to live. These people, of course, would pay their own rent. They would chat, play cards, sit in community rooms, and have drinks. They could pass a few scribbled notes back and forth. No sumptuous assembly hall, no voluminous charter, no bad art celebrating “the unity of all peoples.” A proper global charter would read, “Don’t bother us and we won’t bother you.” End of story.

The free individual vs. the Deep State
Ik blijf terug te keren naar dit onderwerp, omdat de hele strekking van de moderne beschaving is het laten uitsterven van het individue. Het roulette wiel draait, het maakt niet uit in welk slot de bal valt. Er is geen slot gelabeld met "individu". Elke grote organisatie werkt zo. Dus het "vrije individu" moet zijn toekomst in eigen handen nemen.
Privacy Stemwijzer online

Sleepnet wetgeving

Natural news IV vitamin C: Natural Blaze claims that a critical shortage of IV bags in general followed an FDA ban on the mass production of intravenous vitamin C.


Dakota pijplijn Woensdag BNR. Geen melding dat men de pijplijn verlegd = NepNieuws
Advertentie Randstad: In verband met een massale vaccinatiecampagne zijn we voor een onderdeel van de Rijksoverheid in Eindhoven op zoek naar een chauffeur voor het bezorgen van vaccins op de diverse depots in de regio.

download de podcast

Hieronder de tellers voor al mijn websites. Niet iedereen heeft de cookies nog aan staan dus de cijfers geven geen accuraat beeld.
De datum van deze statistiek is van 31 januari
statcounter

dump de oude media


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]