podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

29-01-2017 In aflevering 40: Suikervrije drankjes - Greenpeace veroordeelt besluit over olieleiding door Indianen reservaat - Vitamine D-tekort verhoogt het risico op chronische hoofdpijn - E-sigaretten breiden tabaksgebruik uit onder jongeren - Dr Chutkam over de gezondheid van de darmen - Vet helpt om wonden te genezen zonder litteken - Wie stemt wat? - Vet helpt om wonden te genezen zonder litteken - Vloeibare nicotine voor e-sigaretten is giftig voor kinderen - Maagzuurremmers in verband gebracht met ziekenhuisopname - Antidepressiva verhogen het risico op heupfractuur bij ouderen - Minder luchtweginfecties bij hoge dosis vitamine D, toename valpartijen - Voedingsmiddelen rijk aan resistent zetmeel gunstig voor de gezondheid - Trump, Trump en nog meer Trump nieuws, negatief en positief - en verder vele, vele onderwerpen die niet in de MSM aan bod kwamen deze week .... [ download | rechts klik ]
al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luisteraar
[Bernadette] Henk, Kan jij deze info wellicht wat aandacht geven op je site zodat meer mensen er baat bij kunnen hebben.

Aandacht voor alternatieve geneeskunde, het zelfhelende vermogen van het lichaam bevorderen en herstellen te beginnen met de levenshoudig / positiviteit. - Henk Fransen

Het medicijnloze ziekenhuis
[Joy] Mijn partner luistert veel naar jullie podcasts. En hij vroeg mij om een aflevering te delen met onze klanten/volgers op Facebook. Zo ben ik op jullie site gekomen en ben ik op de pagina 'oproep voor de luisteraar' terecht gekomen. En ik kreeg daar echt een vreselijk naar gevoel bij. De pagina schrikt me af, en zorgt ervoor dat ik eigenlijk zo snel mogelijk weg wil van de negatieve lading die er vanaf springt. Hoewel ik van mijn partner weet, dat de inhoud van jullie programma's heel goed is. En daarom zou het dus zonde zijn als ik niet verder kom. Deze pagina behoed me er ook van, om naar andere pagina's te gaan, uitzendingen te beluisteren en uw site en postcast te delen. En nogmaals, dat is zonde! | Oorlog tegen de mensheid - brand, Brand BRAND Zachte heelmeesters stinkende wonden
[Geert] Wereldrecord-oogst in India: zonder gentechniek!Een wereldrecord-oogst in India – en dat zonder gentechniek. De boer Summat Kumar behaalde in Bihar, een van de armste deelstaten in India, door ecologisch te verbouwen, een wereldrecord van 22,4 ton rijst per hectare. Tot nu toe was het record 19,4 ton en dit werd behaald met gebruik van pesticiden en met gengemanipuleerde planten.
[Geert] De week waarin “de hele wereld” ging demonstreren tegen de VS President Wat leven we toch in een bijzondere wereld. Hier is iemand – niet geheel onbesproken, maar toch – die het op zijn eigen geld schopt tot VS President, gekozen door ongeveer de helft van de Amerikanen, die expliciet aangeeft de criminele en duidelijk misdragende politieke kaste eens grondig aan te gaan pakken om de situatie concreet te verbeteren. Wat gebeurt er uiteraard? Haat-demonstraties, wereldwijd.
[Geert] Trump begint ondanks nepnieuws-media offensief met 7 uitvoerende bevelen Nieuwe president geeft minister Defensie en legerleiders opdracht zo snel mogelijk met plan te komen om ISIS totaal te vernietigen – Amerikaanse subsidies voor buitenlandse instellingen die abortussen uitvoeren worden stopgezet.

VS trekt zich terug uit vrijhandelsverdrag TPP (TPIP met Europa dood en begraven) Al in zijn eerste dagen brengt Trump de extreemlinkse globalistische Nieuwe Wereld Orde elite in Washington, New York, Brussel en Rome, die hij in zijn inauguratietoespraak feitelijk de oorlog verklaarde, grote klappen toe.

Puntsgewijs de leugens van de Amerikaanse massamedia, die zoals gebruikelijk klakkeloos door veel Nederlandse collega’s werden overgenomen


[Geert] Van ‘Complot Theorie’, via ‘Nepnieuws’ naar… ‘Alternatieve Feiten’ Bezigheidstherapie, let niet op de crisis of de man achter het gordijn. De grote reguliere media hebben weer een nieuw woord in handen om Trump’s presidentschap mee te saboteren. En CNN, NBC, NYTimes, WaPo, Volkskrant, AD, RTL en de NOS konden weer lekker los gaan en hielden zich duidelijk niet in. Maar ook: het is de volgende manier om alle alternatieve berichtgeving lekker mee zwart te maken.

Maar uhm, wie neemt tegenwoordig CNN, WaPo, RTL en de NOS nog serieus over dit soort onderwerpen eigenlijk?


[Geert] Duitse overheid waarschuwt voor chemische aanslagen op drinkwater Angela Merkel doet ‘een Rutte’, en spreekt voor het eerst over ‘een aanval op onze grenzen’ (zijn er soms verkiezingen in aantocht?) Merkel probeert à la Mark Rutte het kiezersvolk met hardere taal te paaien. Beide regeringsleiders voelen de hete adem van vrijheidspartijen (in Duitsland de AfD, in Nederland de PVV) in de nek. Desondanks overwegen Berlijn en Den Haag nog steeds geen seconde om onze grenzen te sluiten. De Duitse regering en het Bundeskriminalamt (BKA) waarschuwen dat islamitische terroristen aanslagen op de drinkwater voorziening willen én kunnen plegen. Moslimterroristen zijn volgens het BKI in staat om aan ‘grote hoeveelheden’ chemicaliën te komen, waarmee zowel drinkwater als voedsel kan worden vergiftigd.


 

 nieuwskanaal

bijdrage Ron Fonteine

Suikervrije drankjes niet beter voor gewicht dan de suiker variant

Suikervrije en dieetdranken worden vaak aanzien als een gezondere optie, maar onderzoekers aan het Imperial College in Londen stellen dat zij niet beter zijn voor het behoud van een gezond gewicht dan hun suikerversies. In een commentaar op het huidig onderzoek en beleid in gezoete dranken, betogen wetenschappers aan het Imperial College in Londen en twee Braziliaanse universiteiten (Universiteit van Sao Paulo en de Federale Universiteit van Pelotas) dat suikervrije versies van drankjes niet beter zijn om gewicht te verliezen of te voorkomen dan hun tegenhangers vol suiker, en ze zijn dan ook nog schadelijk voor het milieu.

Lees verder


Greenpeace veroordeelt besluit over olieleiding door Indianen reservaat


Vitamine D-tekort verhoogt het risico op chronische hoofdpijn

Volgens een nieuwe studie aan de Universiteit van Oost-Finland, kan vitamine D-deficiëntie het risico op chronische hoofdpijn verhogen. De bevindingen werden gepubliceerd in Scientific Reports. De Kuopio Ischaemic Heart Disease Risk Factor Study, KIHD, analyseerde de serum vitamine D-niveaus en het optreden van hoofdpijn bij ongeveer 2.600 mannen tussen 42 en 60 jaar tussen 1984 en 1989. Bij 68% van deze mannen, was het serum vitamine D-niveau lager dan 50 nmol/l, wat over het algemeen wordt beschouwd als de drempel voor vitamine D-deficiëntie.

Lees verder


E-sigaretten breiden tabaksgebruik uit onder jongeren

E-sigaretten - waarvan sommigen dachten dat ze zouden zorgen voor een afname van het aantal rokende jongeren - trekken daarentegen een nieuwe groep jongeren aan die misschien niet zou zijn gaan roken, volgens een nieuwe studie van de UC San Francisco. In deze eerste nationale analyse van de impact van e-sigaretten op rook-trends door jongeren in de Verenigde Staten, vonden UCSF onderzoekers geen bewijs dat e-sigaretten ervoor gezorgd hebben dat het roken door jongeren afnam. Sterker, in 2014 was gecombineerd gebruik van sigaretten en e-sigaretten door jongeren hoger dan het totale sigarettengebruik in 2009, volgens de studie.

Lees verder


Dr Chutkam over de gezondheid van de darmen


Meerderheid Tweede Kamer wil meer openheid belastingdeals

2


Vet helpt om wonden te genezen zonder litteken

Artsen hebben een manier gevonden om wonden te manipuleren en ze te genezen als geregenereerde huid zonder littekenweefsel. De methode bestaat uit het transformeren van de meest voorkomende cellen in wonden in vetcellen - iets waarvan men eerder dacht dat het bij de mens onmogelijk zou zijn.

Lees verder


Vloeibare nicotine voor e-sigaretten is giftig voor kinderen

Een 6-jarig kind dat per ongeluk vloeibare nicotine innam, die bedoeld was voor de e-sigaretten van haar ouders, had onmiddellijk medische hulp nodig, waarbij zij onder andere direct aan de beademing moest en een nacht op de intensive care moest verblijven. Het rapport over dit unieke geval verscheen kortgeleden online, in de Annals of Emergency Medicine ("Unintentional Pediatric Ingestion of Electronic Cigarette Nicotine Refill Liquid Necessitating Intubation"), een paar weken nadat de US Surgeon General (hoofd Volksgezondheidszorg in de VS, aangesteld door de President) een rapport uitgaf waarin werd gewaarschuwd voor de gevaren van elektronische sigaretten als zijnde een “belangrijk probleem voor de volksgezondheid”.

Lees verder

wie stemt wat
Politiek: Het Verschil Tussen Beloften & Stemgedrag !
Maagzuurremmers in verband gebracht met ziekenhuisopname

Nieuw onderzoek heeft uitgewezen dat er een verband bestaat tussen populaire medicijnen voor brandend maagzuur en een verhoogd risico op maag-darmontstekingen - een kwaal die in Australië zorgt voor 1,3 miljoen verloren werkdagen per jaar. De door The Australian National University (ANU) geleide studie en gebaseerd op gegevens van de Sax Institute's 45 and Up Study, wees uit dat gebruikers van protonpompremmers (PPR's) 70% meer risico liepen om in het ziekenhuis opgenomen te worden i.v.m. maag-darmontstekingen.

Lees verder


Antidepressiva verhogen het risico op heupfractuur bij ouderen

Volgens een nieuwe studie van de Universiteit van Oost-Finland verdubbelt het gebruik van antidepressiva het risico op een heupfractuur bij thuiswonende mensen met de ziekte van Alzheimer. Het verhoogd risico was het hoogst bij het begin van het gebruik van antidepressiva en bleef verhoogd zelfs 4 jaar later. De bevindingen werden gepubliceerd in het International Journal of Geriatric Psychiatry.

Lees verder


Minder luchtweginfecties bij hoge dosis vitamine D, toename valpartijen

Bij mensen ouder dan 65 kunnen acute luchtweginfecties – zoals gewone verkoudheid, griep of longontsteking – leiden tot potentieel levensbedreigende complicaties. Vooral ouderen die in een verzorgingshuis wonen lopen een verhoogde kans op deze luchtweginfecties, omdat hun immuunreactie vaak zwakker is dan die bij mensen met een andere woonsituatie.

Lees verder


Voedingsmiddelen rijk aan resistent zetmeel gunstig voor de gezondheid

Een nieuwe uitgebreide studie bespreekt de gezondheidsvoordelen van resistent zetmeel; een zetmeel dat niet verteerd in de dunne darm en daarom beschouwd wordt als een soort voedingsvezel. Sommige vormen van resistent zetmeel komen van nature voor in bepaalde voedingsmiddelen zoals bananen, aardappelen, granen en peulvruchten en sommige zijn geproduceerd of commercieel gemodificeerd en verwerkt in voedselproducten.

Lees verder


Wie stemt wat....... verbod op zwanenjacht van tafel

Henk van Gerven (SP) diende een voorstel in voor een verbod op de zwanenjacht maar deze is verworpen omdat zowel VVD, PvdA, CDA als D66 tegen stemden. Je ziet dus weer dat het kabinet weinig doet tegen dierenleed, recent hebben zowel de VVD en CDA ook tegen een verbod gestemd op het couperen van staartjes van biggetjes.

3

1


De overige 1000+ nieuwtjes
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/230117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/240117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/250117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/260117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/270117.html

Overig alternatief nieuws (1000+ items)
http://www.forbiddensource.comforbidden source
Bijdrage Arend ZeevatTrump's uit de kast komen
Eenmaal op zijn positie geïnstalleerd heeft Trump al snel laten zien, wat alle 'belangrijke gekozen' politici laten zien. Namelijk dat verkiezingsbeloften totaal leeg, populistisch manipulatief en gemakkelijk te vergeten zijn. In dit verband krijg ik maar steeds weer het beeld van de "Yes we can change" president Odrama voor ogen. Het is maar goed dat de Russen dit ook zien.


De Israëlische regering maakt gelijk maar gebruik van de goede banden met de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump, door aan te kondigen dat ze 560 nieuwe illegale woningen in het door hen bezette Oost-Jeruzalem wil gaan bouwen. Er staan nog vele duizenden meer op de tekentafel. Trump wil overigens ook de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem verplaatsen. Wordt hiermee niet ontzettend duidelijk dat Trump een Zionistische marionet is, die eerder systeembevestigend dan systeem ondermijnend is? meer info


Trump is al aan het onderhandelen met de Israëlische regering voor de verplaatsing van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem.
Bovenstaande samenzwering van beide regeringsleiders wordt benadrukt en bevestigd door een aangekondigd telefonisch onderhoud tussen Netanyahu en Trump.


Mede door Trump's uitspraken over Zuid-Korea en Japan van atoomwapens te voorzien, heeft een groep van wetenschappers de Doomsday clock met een halve minuut vooruit gezet naar 2 ½ minuut voor twaalf. Ik hoop van ganser harte dat het toch al elitaire comité voor de Nobelprijs voor de Vrede haar les geleerd heeft ten aanzien van de toekenning van die prijs aan Ombombja en weet te voorkomen dat Trump ooit die prijs zal krijgen. Na de bekendmaking van het driegende atoomgevaar vind er een wetenschappelijk praatje plaats over de inmiddels al lang achterhaalde Gobal Warming Hoax (vanaf ongeveer 4.35 minuten tot 9.03). Daarna gaat verder over de gevaren van de moderne technologie, toegespitst op cybertechnology en biotechnology. Hier de verwijzing naar die gebeurtenis op RT | Hier de uiteindelijk bekendmaking


Trump wil ook het inmiddels achterhaalde concept van veilige gebieden in Syrië weer nieuw leven in blazen, door die alsnog in te voeren. De Russen zijn daar echter niet blij mee, daar het een opsplitsing van het land zou inhouden.


US forces have carried out a series of ground and air raids against a village in the Yemeni province of Bayda, killing a total of 57 people, among them civilians.
Trump heeft opnieuw bevestigd met Netanyahu in bed te liggen, door zijn eigen minister van buitenlandse zaken te passeren en met Netanyahu telefonisch afspraken te maken om alle issues in het Midden-Oosten in nauw overleg te zullen aanpakken. Speciaal de nucleaire deal met Iran.


Het gezellig in bed liggen met Netanyahu, het stimuleren van zijn racistische apartheids- en veroveringspolitiek t.a.v. de Palestijnen en het verplaatsen van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem zou wel eens een derde Intifada tot gevolg kunnen hebben.


Daarnaast is Trump zijn anti-islamitische campagnebeloften wel aan het waarmaken. Natuurlijk omdat daardoor het "Make Israel great again" gestimuleerd wordt. Hij heeft het Pentagon de opdracht gegeven om nieuwe islamitische gevangenen naar Guantanamo Bay op Cuba te brengen i.p.v. dit onmenselijke martelcentrum te sluiten.


Geldt Trump's inmiddels al hypocriet achterhaalde verkiezingsleugen "Make America great again" ook voor de oorspronkelijke bewoners van de VS, of alleen voor de kleptocratische Old Boys Network-elite van o.a. Rex Tillerson's Exxonoil? Men kan het waarheidsgehalte van die slogan, na vier dagen Tump presidentschap al beoordelen. Dit n.a.v. zijn besluit om met rassé spoed door te gaan met het leggen van een zeer omstreden oliepijpleiding over Indiaans grondgebied in Noord-Dakota.


Trump geeft zijn volledige goedkeuring aan allerhande marteltechnieken. Hij heeft geïnformeerd bij de CIA t.a.v. hun werkzaamheid en kreeg te horen dat ze werken. Dus Trump is voor het martelen van gevangenen, hoewel dat door internationale wetgeving verboden is. Maar ja, Trump zal evenals zijn voorganger zijn achterste afvegen met de internationale wetgeving. America First!

"During his first televised interview as president, Donald Trump openly embraced torture and waterboarding. "I have spoken, as recently as 24 hours ago, with people at the highest level of intelligence, and I asked them the question: Does it work? Does torture work? And the answer was 'Yes, absolutely,'" Trump said. We speak to Vincent Warren of the Center for Constitutional Rights and Faiza Patel of the Brennan Center."


Door zijn besluit om alle publicaties van het Amerikaanse EPA (milieu instantie) vooraf te willen controleren, schept Trump de mogelijkheid om eventuele schadelijke zaken voor zijn industriële vrienden te kunnen tegenhouden. Make America great again. But in a evermore disgusting way!

Engelse wetenschappers zijn bezig om een vaccin tegen fake news te ontwikkelen. Het moet toch niet gekker worden. Gaan ze daar de gangbare hoernalisten en hun redacteuren mee inspuiten?


Geestelijk zieke wetenschappers hebben een kruising tussen een mens en een varken gefabriceerd, om menselijke organen in dit dier te produceren. Hoe ziek.


Tot slot nog iets positiefs:
Overijssel zoekt nieuwe invullingen voor leegstaande boerderijen

De provincie Overijssel maakt zich zorgen over het feit dat er (alleen al in die provincie) tientallen leegstaande boerderijen per jaar bijkomen, en gaat op zoek naar oplossingen en nieuwe invullingen. Om ideeën los te weken is er op 9 en 10 maart 2017 een VAB-athon.

De wedstrijd concentreert zich op een leegstaande boerderij aan de Spijkerweg 1 in Stegeren (gemeente Ommen). De winnaar van de prijsvraag ontvangt de sleutels van deze boerderij en mag deze gedurende twee jaar gebruiken om de nieuwe bestemming vorm te geven.

Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum | Mike is er volgende week weer bij. Voor updates zie zijn website & forum ...

Bijdrage Henk Mutsaers
NaturalNews: To say that Big Pharma is corrupt is an understatement, especially after a shocking new study published in the British Medical Journal found that drug makers actually purchase positive field trial results so that it will be easier, cheaper and quicker to get new drugs approved. In 2013 hadden van de 195 trails er 58 verdachte financiele banden.

Trump vs the Deep State
Duitse parlementariër Sahra Wagenknecht”Het is tijd  om de NAVO te vervangen Terug naar een tijd waar niemand op zit te wachten. Iedereen die de ontwikkelingen van de laatste jaren volgt kan zich niet aan het deprimerende gevoel onttrekken dat we precies in zo’n fase leven. En ik wil er geen voorstelling bij maken hoe dit kan eindigen.
Nieuwe bewijzen tegen Chemtrails: de Patenten & Waarom er oorlog is tegen de mensheid
"The ['Hillary Care'] plan prescribed some eye popping maximum fines:$5,000 for refusing to join the government mandated health plan; $5,000 for failing to pay premiums on time; 15 years in prison for doctors who received ‘anything of value’ in exchange for helping patients short circuit bureaucracy; $10,000 a day for faulty physician paperwork; and $50,000 for unauthorized patient treatment. When told the plan could bankrupt small businesses, Mrs. Clinton said, 'I can’t be responsible for every under-capitalized small business in America.'" -- Tony Snow (1955-2008) White House Press Secretary for the George W. Bush administration
Computer Interaction with the Human Mind
Onder de nieuwe president Trump is in de afgelopen dagen alle belangrijke informatie over klimaat en klimaatverandering van Amerikaanse overheidswebsites verwijderd. Maar dankzij de hulp van een Nederlander is die informatie niet verloren gegaan
Afgelopen tijd zijn er door Google meer als 200 websites demonetised. Ze werdeen geizen als Fake News Websites.

download de podcast

burger journalistiek


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]