podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

22-01-2017 In aflevering 39: Een verandering bij dotcom.radio - Wat is de relatie tussen de Rothschild familie, Rockefellers en de Oxfam organisatie? - Vezelrijk dieet kan verlichting brengen bij ontsteking door jicht - Moeilijke bazen zijn slecht voor je gezondheid - Gangbaar bestrijdingsmiddel maakt bijen vatbaar voor dodelijke virussen - Gangbaar bestrijdingsmiddel maakt bijen vatbaar voor dodelijke virussen - Dierstudie toont schadelijke effecten van meeroken, zelfs vóór de zwangerschap - Nieuwe studie over pathologische werking bij ME - Gunstige bijwerking sauna gebruik - Bijdragen luisteraars - Aanslag in Oekraine - De waarschuwing van Udo Ulfkotte NAVO op dit moment weerloos tegen Russisch elektronisch wapen’ - ‘Trump en Putin plannen ontmoeting op IJsland’ -NAVO machteloos - Diverse Trump nieuws - Het climaat sprookje wat heeft dat al gekost? - Het Nederlandse spionage sleepnet - Franse politiek zo dood als een pier - Forum voor Democratie - Vrouwen protest tegen Trump - Duitsland zet de relatie met Rump op scherp - Arrestatie bevel voormalige minister van buitenlandse zaken Israel - CDC interne klokkenluiders - Stemgedrag politieke partijen in kaart - Nieuwe generatie koelkasten op magneet techniek .... [ download | rechts klik ]
al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luisteraar
[Geert] Aanslag in Oekraine in 5, 4, 3 ?
Via het contactformulier kwam een interessante theorie binnen over de komende dagen, een theorie die ik graag even wil delen: Het is recentelijk duidelijk geen geheim meer dat de CIA anti-Trump is. Met het aantreden van Trump zal met de inzet van Mike Pompeo heel wel vermoedelijk een zeer grondige reorganisatie van de inlichtingendiensten starten. En als iemand geen zin heeft in pottenkijkers, dan is dat uiteraard wel het wereldwijd samenwerkende inlichtingendienstenkartel. Gezien dat de recente spelletjes om Trump uit te schakelen voor het presidentschap niet werkte, is het vermoeden dat de CIA de komende dagen nog een Hail Mary pass gaat doen, een laatste alles of niets poging om Trump's presidentschap te voorkomen. Nu hebben we afgelopen weken reeds gezien dat de beschuldigen en provocaties aan het adres Rusland steeds grotere vormen beginnen aan te nemen. Of het nu de geslaagde moord aanslag op de Russische ambassadeur in Turkije is, het uitzetten van een flink aantal Russische diplomaten, of de significante NAVO troepen opbouw aan de grens van Rusland. Nederland deed trouwens ook gezellig mee met zijn onderzeeers, en die 1600 tanks. Rusland laat zich echter niet zomaar provoceren door de laatste stuiptrekkingen van het Bush-regime.

De waarschuwing van Udo Ulfkotte
U weet dat wellicht dat de Duitse klokkenluider Udo Ulfkotte recent overleden is. Hij schreef een interessante theorie waarin een mogelijke modus operandi voor de CIA duidelijk wordt:

Now the Americans are even considering blowing up a nuclear power plant in Ukraine and then insisting that the culprits were either separatists or Russians. I hear it all the time. It's unconscionable!!!

[Geert] ‘NAVO op dit moment weerloos tegen Russisch elektronisch wapen’ - ‘Trump en Putin plannen ontmoeting op IJsland’
NAVO machteloos tegen Russisch wapen. De reden van de massale terugroepactie: enkele jaren geleden stuurde de VS een marineschip de Zwarte Zee op, richting de Russische marinebasis op de Krim. De Russen waren niet gediend van deze provocatie, en lieten een gevechtsvliegtuig over deze oorlogsbodem vliegen. Het toestel wist toen op volslagen mysterieuze wijze alle elektronica op het schip uit te schakelen, waardoor het weerloos was tegen een eventuele aanval. Twee Israelische gevechtsvliegtuigen zouden eveneens een waarschuwing van de Russen hebben gehad, toen ze tegen de afspraken in het door Rusland gecontroleerde luchtruim boven Syrie binnenvlogen.De Russen verzochten de Israelische toestellen te vertrekken, en toen ze dit niet deden schakelden ze met hetzelfde geheime wapen de communicatiesystemen van de vliegtuigen uit.

Oostenrijkse hoogadel in open brief aan mevrouw Merkel


[Jan] Hallo Arend, Henk, Ron en Mike, Jullie zullen het morgen vast gaan hebben over Trump.Interessant ter voorbereiding is zeker om het interview te bekijken met karel van Wolveren, waarin hij m.i. zinnige dingen ter sprake brengt.


nieuwskanaal

bijdrage Ron Fonteine
Wat is de relatie tussen de Rothschild familie, Rockefellers en de Oxfam organisatie ?
Ik stuit heel toevallig op een interessant feit. Blijkbaar kwam Oxfam vorig jaar ook met hetzelfde verhaal als vandaag over ongelijkheid en armoede. En nog frappanter, iemand van de rijke Rothschilds familie hield een rede op een groot Oxfam evenement, het moet niet gekker worden. Maar het wordt nog erger, ook de Rockefellers geven blijkbaar geld aan Oxfam. Links hier | hier | hier | forbiddensource.com

Vezelrijk dieet kan verlichting brengen bij ontsteking door jicht

Uit nieuw onderzoek, verschenen in het Journal of Leukocyte Biology, blijkt dat aan jicht gerelateerde ontstekingen, die veroorzaakt worden door urinezuurkristallen, waarschijnlijk kunnen worden geremd door een vezelrijk dieet. De onderzoekers ontdekten dat een vezelrijk dieet micro-organismes in de darmen stimuleert om korte-keten vetzuren te produceren, die neutrofiele apoptose veroorzaken, waardoor ontstekingen verdwijnen.

Lees verder


Moeilijke bazen zijn slecht voor je gezondheid

Mensen die werken voor werkgevers met psychopathische en narcistische trekken voelen zich niet alleen depressief als gevolg van het pestgedrag van hun bazen maar hebben ook meer kans om ten prooi te vallen aan eigen ongewenst gedrag op het werk. Dit zijn de bevindingen van een onderzoeksteam aan de Business School van de Universiteit van Manchester.

Lees verder


Gangbaar bestrijdingsmiddel maakt bijen vatbaar voor dodelijke virussen

Een chemische stof die wordt verondersteld veilig te zijn en daarom op grote schaal is gebruikt op gewassen - zoals amandelen, wijndruiven en boomvruchten - om de prestaties van pesticiden te verhogen, maakt dat honingbijlarven aanzienlijk gevoeliger zijn voor een dodelijk virus, volgens de onderzoekers van de Penn State en het Amerikaanse ministerie van Landbouw. "In het lab, ontdekten we dat de meest gebruikte organosilicone adjuvans, Sylgard 309, een negatief effect heeft op de gezondheid van de honingbijlarven door het verhogen van hun gevoeligheid voor een gemeenschappelijke bijenziekteverwekker, de Black Queen Cell Virus", zegt Julia Fine.

Lees verder


 

Dierstudie toont schadelijke effecten van meeroken, zelfs vóór de zwangerschap

Onderzoekers van het Duke Health rapport wijzen erop dat blootstelling aan tweedehands tabaksrook - zelfs vóór de conceptie - een aanhoudende impact heeft die later afbreuk kan doen aan de ontwikkeling van de hersenen van een foetus. De rook beschadigt gebieden van de hersenen die betrokken zijn bij het leren, het geheugen en de emotionele reacties. Hoewel de impact het ernstigst is bij blootstelling tijdens de late zwangerschap deden de nadelige gevolgen van de neuro-ontwikkeling van de foetussen zich ook voor bij de moeders die alleen vóór de conceptie waren blootgesteld.

Lees verder


Nieuwe studie over pathologische werking bij ME

Een nieuwe studie, gedeeltelijk gefinancierd door de Kavli Trust, suggereert dat bij patiënten met ME/CVS het PHD enzym wordt geremd.
Dit zou zowel het energiegebrek als de verhoogde melkzuurproductie kunnen verklaren bij deze patiënten. De uitkomsten zijn nu gepubliceerd
in het Journal of Clinical Investigation Insight.

Lees verderDe overige 900+ nieuwtjes
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/160117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/170117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/180117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/190117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/200117.html

Overig alternatief nieuws (500+ items)
http://www.forbiddensource.com

Bijdrage Arend Zeevat
* Arend is er volgende week bij  
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |Dagelijkse Standaard over FVD
Bijdrage Henk Mutsaers
CDC "Spider" scientists attack the CDC, blow the lid off
“We are a group of scientists at CDC that are very concerned about the current state of ethics at our agency. It appears that our mission is being influenced and shaped by outside parties and rogue interests. It seems that our mission and Congressional intent for our agency is being circumvented by some of our leaders. What concerns us most, is that it is becoming the norm and not the rare exception.”
How to WIN the information WAR?
What’s interesting to note about all the claims being used to slander the alternative media is that not a single one tries to make an argument based on any type of logic. The only rational explanation for this is that the mainstream media knows that it can’t win the information war by opening it up for debate and discussing the facts. Instead, they must resort to smear campaigns, psychological operations, and down-right Orwellian censorship of the Internet to distort the truth.

The New Worldwide “Ministry of Truth”?

Facebook heeft in een ultieme censuuractie RT-pagina geblokkeerd tot zaterdagavond half elf.

Daarna bleek ook Twitter voor RT onbereikbaar en vooral onbruikbaar


België heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd voor de voormalige Israëlische minister van buitenlandse zaken Tzipi Livni. Zij zal (zou) op 23 januari in Brussel landen en loopt en grote kans op opgepakt te worden wegens oorlogsmisdaden.


Zoals te verwachten viel heeft de voormalig Israëlische minister van buitenlandse zaken haar trip naar Brussel afgezegd i.v.m. haar angst om gearresteerd te worden.

Can saunas really help protect you against heart and brain diseases? University of Eastern Finland researchers followed 2,300 men and discovered that there was a staggering 63% decrease in deaths from strokes and heart disease in the participants who used saunas regularly. [4x p week]

Nieuwe Generatie Koelkasten en (warmtepompen)Gabasseerd op magneet techniek, stiller en 35% minder stroom verbruik
President Barack Obama heeft woensdag tijdens zijn laatste persconferentie de Amerikaanse journalisten bedankt voor het bewaken van de democratie. Lees: Obama bedankt de pers om zich ten dinste te stellen van de politieke agenda!Ondanks Brexit, zal Engeland toch deelnemen aan een mogelijke oorlog tegen Rusland en zij bereiden zich daar al op voor.

download de podcast

hoe wordt fake nieuws gemaakt


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]