podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

08-01-2017 In deze aflevering: Bijdrage luisteraars - Basis inkomen - Eerlijke belastingen - Valse vlag aanstaande in de VS? - Pesticiden en hersenontwikkeling kinderen - Zonlicht geeft energie aan infectiebestrijdende T-cellen - Honderden piloten met depressie - Media maken je bang voor superfoods en supplementen - GGD wil EMF klachten niet echt serieus nemen - Bewerkt vlees gelinkt aan verergering astmasymptomen - Magnetische hersenstimulatie kan opgeslagen herinneringen terugbrengen - Studie toont verband tussen geweld en geestesziekten - Hoe afvalverwerker Avri een vogelopvang de nek omdraaide - 24/7 zonneenergie centrale doorbraak - Verwachting dat het Internet gaat uitvallen in 2017 - Trump moet voorzichtig zijn met de CIA - Verdachte schietpartij Florida onder mindcontrol - Geboorte certificaat Obama vervalst, nieuw bewijs - NYT verbergt indentiteit verslaggevers in Turkije - Nederwiet bevat bestrijdingsmiddelen - Accu opladen giftige stoffen? - Zadenbanken in de VS onder vuur - Internet soms opvallend traag - Snopes beveiliging - Rule 41 geeft de FBI wereldmacht - Fijnstof en dementie - Forum voor Democratie - Live tijdens de uitzending de volgende Truck valse vlag in Jerusalem - Israel neemt wraak op de VN - Aanslag op blanke man - Hacker gevonden in Rusland - Onderzoek naar CVS - Gaan we dit jaar door de zure appel heen bijten? .... [ download | rechts klik ]
al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luisteraar
[Geert] False flag aanstaande? VS heeft voor het eerst sinds WO-2 alle vliegdekschepen teruggehaald. Infowars: ‘De oorlog om de toekomst van de mensheid is zojuist begonnen’ Een bijzondere situatie die na de Tweede Wereldoorlog nooit meer is voorgekomen: de Verenigde Staten hebben alle 10 in bedrijf zijnde vliegdekschepen teruggeroepen naar hun thuishavens of scheepswerven. Normaals gesproken zijn er altijd wel een paar aanwezig in de Middellandse Zee, de Rode Zee en/of de Perzische Golf, en in Oost Azi�. Officieren hebben zo hun bedenkingen, en zeggen datals er nu iets ernstigs gebeurt op de wereld, het minimaal twee weken duurt voordat een aanvalsgroep met een vliegdekschip ter plekke is. De ongewone stap doet de wekenlange geruchten over een mogelijke ‘false flag’ aanslag of operatie, bedoeld om de inauguratie van Donald Trump op 20 januari te annuleren en president Obama aan de macht te houden, toenemen. Dat vrijwel de hele Amerikaanse marine voor het eerst in ruim 70 jaar met opzet niet inzetbaar en dus vleugellam is gemaakt, geeft dan ook zeer te denken, vooral omdat de scheidende president Barack Obama er alles aan doet om zijn aankomende opvolger Donald Trump te dwarsbomen.

[Rob] Ik luister graag iedere week naar jullie radio programma. Ik download het en luister bijna elke als ik op de fiets zit. Door de herhaling kan ik de berg informatie beter opslaan Ik vind het geweldig wat jullie doen. Ga zo door gr Rob


[Bernadette] Een basisinkomen van 1.600 netto voor iedereen is mogelijk en zal de economie een ongekende impuls geven. Hiervoor is een verandering van het financieel systeem nodig, waarbij de overheid geld cre�ert in plaats van de banken. Discussie

wat ben jij dom zeg

nieuwskanaal

bijdrage Ron Fonteine

Pesticides en hersenontwikkeling van kinderen


Verrassend voordeel van zonlicht � geeft energie aan infectiebestrijdende T-cellen

Zonlicht stelt ons in staat om het gezondheidsbevorderende vitamine D aan te maken, maar een verrassend onderzoeksresultaat heeft wellicht nog een zeer gunstig effect van zonlicht onthuld. Onderzoekers van Georgetown University Medical Center ontdekten dat zonlicht, via een mechanisme dat losstaat van vitamine D-productie, energie geeft aan T-cellen, die een centrale rol spelen in de menselijke immuniteit. Hun bevindingen, die vandaag gepubliceerd werden in Scientific Reports, laten zien hoe de huid, het grootste orgaan van ons lichaam, alert blijft op de vele microben die daar kunnen vertoeven.

Lees verder


Amerikaans onderzoek zegt dat honderden piloten met depressie lopen


Hoe de media je bang maakt voor superfoods en supplementen

Ik zag dit bericht gisteren al in Franse media voorbij komen en was benieuwd wat de mainstream media ervan zouden gaan maken. Het gaat dus om een medicijn en niet om een gewoon supplement dat niet in capsules of druppels gaat maar met injectie spuitjes wordt gebruikt met hoge dosering van 5000IE per ml, dus neem je 10ml dan heb je al 50.000 IE te pakken, je snapt de risicos. Is totaal niet geschikt voor babies want voor volwassenen is de max dosis al 3000IE.

Lees verder


Wereldvreemde GGD wil EMF klachten niet echt serieus nemen

GGD�s hebben besloten mensen die denken ziek te zijn van elektromagnetische straling voortaan serieus te helpen. Hen overtuigen dat ze voor niks bang zijn, werkt namelijk niet volgens deze "experts". Blijkbaar wil de GGD niet naar kritische onderzoekers die geen banden met de sektor hebben luisteren. Het bekende verhaal wat we al eerder zagen bij het ontkennen van schade door BPA en roken.

Lees verder

Inname sterk bewerkt vlees gelinkt aan verergering astmasymptomen

Uit onderzoek, online gepubliceerd in het tijdschrift Thorax, blijkt dat een hoge inname van gerookte, gezouten en bewerkte vleesproducten, zoals ham en salami, samenhangt met een verergering van astmasymptomen. Vier of meer keer dit soort vlees eten per week lijkt de meeste invloed te hebben op de symptomen, aldus het onderzoek. Gerookt, gepekeld en bewerkt vlees is rijk aan nitriet, wat een rol kan spelen bij luchtweginfecties � een typerend kenmerk van astma.

Lees verder


Magnetische hersenstimulatie kan opgeslagen herinneringen terugbrengen

Het is logisch dat je werkgeheugen - dat je aandacht vasthoudt voor kleine dingen van korte termijnbelang - werkt, anders zou je een nieuw telefoonnummer niet lang genoeg kunnen onthouden om het in te toetsen. Maar hoe het precies werkt - hoe het brein besluit wat in gedachten te houden, en wat te parkeren maar bij de hand te houden voor snel gebruik - is werk in uitvoering. Werk dat onze theorie�n over het denken aanscherpt en zelfs kan helpen bij schizofrenie of depressiviteit.

Lees verder


Studie toont verband tussen geweld en geestesziekten

Nieuw onderzoek aan de North Carolina State University, RTI International, Arizona State University en het Duke University Medical Center vindt een groot aantal factoren die worden geassocieerd met het daaropvolgende risico van volwassenen met een psychische aandoening om slachtoffer of dader te worden van geweld. Het werk wijst op het belang van maatregelen rond geestelijke gezondheidsproblemen om het geweld in de gemeenschap en geestelijke gezondheidszorg te verminderen.

Lees verder


Hoe afvalverwerker Avri een vogelopvang de nek omdraaide

Deel svp dit soort info, dan weten we hoe een grote afvalwerker mensen die dieren opvangen dwars zit: helaas zijn wij door een beslissing van afvalverwerker Avri en de tien samenwerkende gemeenten achter de Avri gedwongen om na 22 jaar de opvang te sluiten. Voor het dekken van een belangrijk deel van de kosten van de opvang zijn wij afhankelijk van donaties, waaronder de inkomsten via de Kledingactie van Stichting Dierenlot. Het inzamelen van de kleding is ons echter verboden door de Avri, die in onze regio verantwoordelijk is voor o.a. de afvalverwerking.

Link


De overige 900+ nieuwtjes
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/020117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/030117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/040117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/050117.html
http://www.leefbewust.com/2017/nieuws/060117.html


Bijdrage Arend Zeevat
Ergens dit jaar zal het internet uitvallen, wat een economische crash zal veroorzaken. Dit zegt de vice-president van het Amerikaanse veiligheidsbedrijf LogRythm. In 2016 zouden al verschillende voortekenen hiervan te zien zijn geweest.
De nogal invloedrijke Amerikaanse Senator Chuck Schumer heeft Trump gewaarschuwd voorzichtig te zijn met de CIA en de rest van de Amerikaanse inlichtingendiensten. Zijn kritiek op hen is daar niet erg goed ontvangen. Hij deed de nogal dreigende uitspraak, die heel veelzeggend is: "they have six ways from Sunday at getting back at you." Waar zit dus de macht in de VS? Bij de inlichtingendiensten dus, die de uitvoerende dodelijke arm zijn van de schaduwregering.

Als aanvulling op bovenstaande een onthullend artikel over hoe de CIA werkt en in feite niets anders is dan een georganiseerd crimineel netwerk, die de gehele wereldsamenleving mede vormgeeft. meer info [hier]
Verbale oorlog tussen Trump en China escaleert verder

Naar aanleiding van de schietpartij op een vliegveld in Florida, heeft de opgepakte verdachte aangegeven te zijn ge-mindcontrolled en dat er minstens drie andere sleeper Manchurian Candidates aanwezig waren die op de aanwezige menigte schoten. Ja, die mindcontrolbussiness van de CIA en de rest van de alphabetsoup-agencies begint steeds meer vruchten af te werpen.

Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Bijdrage Henk Mutsaers

Fraude het hoogste niveau ? Is de hoogste persoon in de VS, de president een fraude. Hoe veel verder kan het gaan, ... heel ver. De vraag is, wanneer gaat de leugen bubble barsten?
NYT De Amerikaanse krant de New York Times houdt de identiteit van lokale journalisten in Turkije geheim. De krant wil op die manier zijn werknemers beschermen.�De krant maakt volgens CNN vaker gebruik van de term 'Employee of the New York Times'�op de plek waar normaal de naam van journalist staat. DE MSM of het Ministerie van Propaganda!
Veel nederwiet van coffeeshops bevat resten chemische bestrijdingsmiddelen. Dat meldt het KRO-NCRV-programma Foute shit! woensdagavond na onderzoek door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
CIA manipuleert al 50 jaar de media NEP Nieuws dus
Geheime relaties van de VS met de media
Bij het opladen van normale accu's komt waterstof vrij. Hoe zit dat bij moderne auto accu's ?


Websites onbereikbaar
In het bezit van een supersnelle internet aansluiting en toch zit ik steeds meer tegen dat zandlopertje aan te kijken. Wat opvallend is dat sociale media als seen en minds gewoon niet verder gaan bij login.

Doorwerken na je 65 ste Artsen waarschuwen ...
Veel Nederlanders zijn niet in staat om langer door te werken dan hun 65e. Daarvoor waarschuwt de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB) dinsdag in het AD.

Snopes is het bedrijf dat Fake News beoordeeld
The danger of giving certain entities the power to tag a news story as "fake" or "real" is clearly demonstrated by recent revelations about Snopes. Dit bedrijf is daar al sinds 1994 mee bezig. !!!

RULE 41 De FBI is nu een wereldpolitie force [NWO]Fijnstof in de lucht nabij autowegen veroorzaakt dementie
Per 1 januari 2017 zijn de eisen voor het aanvragen van een voedselpakket bij de Voedselbank versoepeld. Daardoor komen er meer mensen in aanmerking voor de hulp. E�n van de aangepaste criteria is bijvoorbeeld de leefgeldgrens. Eerst kwamen mensen die meer dan �180 aan leefgeld hadden, niet in aanmerking voor een voedselpakket; nu ligt die grens bij �200. Noot: Voedselbank = mensen nog meer afhankelijk maken van het systeem !!

download de podcast

guns or logic


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]