podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

01-01-2017 In de eerste aflevering van 2017 blikken we terug op 2016 en vooruit op 2017, de fake news wetgeving in de VS en de EU, al onze artikelen worden nu voorzien van de NepNieuws stempel, Sociale Media in de ban op gedachtenvoer, Nepnieuws censuur heeft geen nut want men is al te laat, Leef jij in de nieuws filterbubbel?, pH balans en electrische voltage geleiding in het lichaam, Obama doet zijn best om voor 20 januari oorlog te creeeren, De gespeelde economische spelletjes, Het verschil tussen de EU, de VS en China en Rusland, de laatste twee hebben veel goud, Obama strijkt Israel tegen de haren, Toenadering Rusland en Israel, terugblik 2016, mensen zijn bang voor veranderingen, Welke aardverschuivingen krijgen we met de verkiezingen in 2014 in verschillende EU landen?, Er blijft veel heel veel te verbeteren in de wereld, 2017 het jaar van de waarheid, einde EU?, Economische ineenstorting, De fake geld bubble en de banken blijven redden, Referendums en het nut van stemmen? en nog meer items .... [ download | rechts klik ]
al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luisteraar
[Geert] Na de VS richt ook de EU een ‘ministerie van Waarheid’ op Vrijheid van meningsuiting wordt gecriminaliseerd: Duitsland gaat half miljoen euro boete geven aan verspreiders van niet-politiek-correct ‘nepnieuws’ De gevestigde orde in de Verenigde Staten en de Europese Unie zien met lede ogen aan hoe steeds meer burgers zich wenden tot conservatieve vrijheidspartijen, die zich verzetten tegen de opgelegde globalisering, islamisering en verarming van onze samenlevingen. Na de winst van Donald Trump raakte de links-liberale elite dermate in paniek, dat er nu razendsnel totalitaire maatregelen worden genomen om de vrijheid van meningsuiting, vooral die op het internet, volledig op te heffen en zelfs te criminaliseren.

[Geert] Een wet tegen desinformatie en propaganda. Serieus? Nou en of. Op vrijdag 23 december 2016, vlak voor het kerstreces (…) tekende Obama de wet op het ‘tegengaan van desinformatie en propaganda’, waardoor deze wet nu van kracht is geworden. Hier volgt de verklaring van senator Rob Portman (Ohio) over de wet die de persvrijheid in de VS verder aan banden legt en die de basis legt voor het opjagen en uit de lucht halen van websites, waarbij de beschuldiging dat de betreffende site zich bezighoudt met desinformatie en propaganda al voldoende is om de site te sluiten.

Een wet die het mogelijk maakt om niet alleen in de VS maar ook daar buiten -kennelijk reikt de wet erg ver- het mogelijk te maken om de vrijheid van meningsuiting in te wisselen voor ‘de waarheid’. Tenminste, waarheid zoals de VS-overheid en de bondgenoten, waaronder de EU, dat zien.

deze website kan sporen nep nieuws bevatten

De Top 5 van 2016, op naar 2017

nieuwskanaal

bijdrage Ron Fonteine
- De gevaren van Prednison
-�Gelatinesupplementen goed voor je gewrichten?
- Bloedsuikerspiegel, bijnieren en darmen
- Bijna helft groenteconserven gesuikerd
- Een nieuwe mondiale samenleving
- Lowcarb dieet veilig op de korte termijn
- Amerikaanse Indianen met jeugdtrauma gevoeliger voor PTSS
- Helen met kruiden - Ellen Vahr
- Onderzoek hersenen en gewichtsverlies effect diabetesmedicijnen
- Kees van Amstel over wat er fout gaat in het beroepsonderwijs
- Beperk fysieke activiteit in zwaar vervuilde gebieden
- Dotcomradio uitzending 35
- En nog 600+ andere nieuwtjes, videos en documentaires
Bijdrage Arend Zeevat
... uit de losse pols  
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum | de PH balans. Voor de vaste luisteraars van gezondheidsradio tussen 2008 en 2014 geen onbekend onderwerp tussen Mike en mij. Deze twee berichten doen het verhaal opnieuw opleven.

pH waarde Alkaline Without Alkalinity

Human Voltage
Because voltage implies current, pH, electrons, light and oxygen we can now create a grand unification theory that reinforces and strengthens the Natural Allopathic Medicine approach that I have created. [Book]

Bijdrage Henk Mutsaers
eBoek; "Zoektocht naar Gezondheid" daar hebben we een update van gemaakt. Marcia Leicing is deze nu onder de loep aan het nemen. Wellicht toch maar gaan uitgeven?
Lokale gemeenschappen bouwen.
In 2014 ben ik een LETS kring gestart [35 leden] en recent met de buurtapp van Next Door aan de slag gegaan [84 leden]
Paspoortcheck ook in snelbus, trein en boot. En zo pakken ze ons alle vrijheden af alles onder 't mom van de veiligheid en bescherming.
Kankerpati�nt wil winnen van tabaksindustrie
Wordt 2017 het jaar van de sjoemelsigaret? Als het aan Anne Marie van Veen uit Zwolle ligt wel. Deze longkankerpati�nt en ex-roker deed op 29 september 2016 aangifte tegen de tabaksindustrie o.a. vanwege ‘poging tot moord’ en ‘het toebrengen van schade aan de gezondheid’. De 44-jarige moeder van vier kinderen wil samen met advocaat B�n�dicte Ficq de ‘verschrikkelijkste verslaving die er is’ de wereld uit helpen. De strafzaak leverde Van Veen naast negatieve reacties veel publiciteit en tienduizenden steunbetuigingen op. De grootste kans maakt haar aanklacht tegen valsheid in geschrifte. Advocaat Ficq: “De waarden die in tests worden gemeten door rookmachines, komen niet overeen met de echte waarden in de sigaret. Je krijgt in werkelijkheid twee keer meer schadelijke stoffen binnen. Door die onjuiste waarden jarenlang op pakjes gepresenteerd te hebben als re�le waarden, hebben ze valsheid in geschrifte gepleegd.”

Zelfs groente wordt gesuikerd
het ios duidelijk dat zelf regulatie nooit gaat werken bij de voedingsindustrie dat toont Foodwatch weer aan met het onderzoek naar groenten in blik enj glas. De helft van de onderzochte producten werd "vergiftigd" met suiker.

Forbes.com hit piece on Natural News backfires: Mike Adams is al twee jaar in een battle met Forbes die nu deze hashtag gemaakt hebben: #NaturalNonsenseSociale Media in de bandownload de podcast

vrede spreuk Boeddha


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]