podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

20-11-2016 In aflevering 29 Bijdrage luisteraar, "Oorlogsdreiging?, open brief nieuw onderzoek MH17, Windows 10 spionage, AVAAZ & Soros, B12 tekort, Obama rechten Indianen, vaccinaties in de media, Nepnieuws censuur leefbewust, effect van artikelen in de alternatieve media, ouderenzorg betaalbaar, 10 dogma's moderne wetenschap, depressie sessies, gratis kruidengids, goede darmmicroben, vuile was (bacteri�n), radioactiviteit emissies, junkfood commercials, Hamer eBook download, nachtblindheid / gal, fakenieuws filter Facebook, Twitter. Vragen aan allen, kijk je TV, lees je de krant en hoe verzamel je dan al het nieuws, Conclusie, er zijn veel informatie analfabeten, tijdgebrek voor de snel voortschrijdende nieuwsfeiten, Opwarming van de aarde misinformatie, Het aanwakkeren van tegenstellingen maakt mensen onzeker over hun eigen toekomst, verliezen van het zicht op belangrijke zaken, betaalde protesters, Sores 60 minutes, Paars Amerika, vorming kabinet Trump, wat zijn Neocons, Mike, waarom ik (nog) achter Trump sta zie link, Nobody for President, humor kaptalisme verklaard .... [ download | rechts klik ]
al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luisteraar
[Geert] NAVO in paniek: Trump haalt mogelijk troepen weg bij Russische grenzen.‘Terugtrekken Amerikaanse troepen uit Europa betekent einde van Westerse alliantie’ Forceren neocons binnen nu en 2 maanden alsnog oorlog tegen Rusland?
[Jan] Windows 10 tapt stiekem je webcam, microfoon en toetsaanslagen af.

[Arien] Hoi Ron, Ik wil je even laten weten dat ik me flink verdiept heb in pro- en pre biotica en in Resistent zetmeel. Je hebt er al eens eerder over geschreven in de nieuwsbrief, maar ik heb m'n geheugen weer eens flink opgefrist. Ik eet vanaf maandag resistent zetmeel. Afgelopen nacht (van di. op wo.) heb ik vrij goed geslapen. De donker rode eczeem plekken zijn nu roze en de zwellingen zijn afgenomen. Ook gloeit het niet meer. Het belangrijkste vindt ik is dat de jeuk voor zeker 3/4 is afgenomen. Hartelijk dank voor je tips. Reuze attent dat je het onderwerp darmflora en immuunsysteem behandelde in het radioprogramma. Ik heb het artikel na afloop gelezen.

Ik wil ook nog even kwijt dat jullie het radioprogramma hardstikke leuk doen. Reuze informatief en dan met een flinke dosis humeur. Soms zit ik te schudden van het lachen. Mijn mening is "mannen ga zo door en hartelijk dank". Hartelijke groet, Arien.

[Anne] Hallo Henk, Met veel interesse volg ik jullie podcasts, en ook die met name over de extra uitzending betreffende de Amerikaanse verkiezingen. Jullie team bestaat uit een leuke samenstelling. Ik wil je de volgende link doorsturen, waarin naar mijn idee de koers van Trump wel heel duidelijk blijkt te zijn. Kijk met name vanaf 02.57 - 03.25 wat hij daar specifiek zegt en met zijn hand doet. Ik denk dat Arend het juist heel goed ziet in deze. Succes met jullie uitzendingen!

DUS TOCH (?)Onvoorstelbaar ...ontdek nieuwskanaal
bijdrage Ron Fonteine
Soros And Liberal Mega-Donors Plot For War With Donald Trump

Maternaal B12-tekort verhoogt risico kind op diabetes type 2

B12-tekort tijdens de zwangerschap kan kinderen opzadelen met metabolische problemen, zoals diabetes type 2, zo blijkt uit onderzoek voorgesteld op de 'Society for Endocrinology’s annual Conference’ in Brighton. Deze bevindingen kunnen leiden tot een herziening van de huidige vitamine B12 behoeften voor zwangere vrouwen, hetzij door middel van een betere voeding of supplementen.

Lees verder


Obama geeft weinig om de rechten van Indianen bij oliepijpleiding


Moderne variant van het liedje Old McDonald had a farm


Update over meldingen van langdurige klachten na HPV-vaccinatie

Sinds de introductie van het HPV-vaccin Cervarix� in het Rijksvaccinatieprogramma in 2009, ontving Bijwerkingencentrum Lareb 1436 meldingen over het HPV-vaccin Cervarix�, waaronder 346 meldingen van klachten die langer dan twee maanden duurden. De meeste meldingen van langdurige klachten ontving Lareb na media-aandacht rondom het HPV-vaccin in 2012 en 2015. Het betreft vaccinaties over de gehele periode vanaf 2009. De gerapporteerde langdurige klachten hebben een aanzienlijke impact op het dagelijkse leven van de meisjes en hun naasten. In deze meldingen werd vermoeidheid het meest genoemd (256 maal). Het geeft een duidelijk en indringend beeld van deze medisch onverklaarbare klachten.


Acupunctuur kan ouderenzorg betaalbaar houden

Door ouderen die last hebben van pijn, slaapstoornissen en depressie te behandelen met acupunctuur kunnen hun klachten tegen relatief lage kosten verholpen worden. Zo kan het steeds duurder wordende Nederlandse zorgstelsel ondanks de vergrijzing betaalbaar blijven. Dat stelt de Wetenschappelijke Artsen Vereniging voor Acupunctuur in Nederland (WAVAN). De vereniging houdt zaterdag 19 november in Bunnik zijn herfst-symposium over de voordelen van Chinese geneeskunde in de ouderenzorg, bedoeld voor artsen, acupuncturisten, beleidsbepalers, journalisten en andere belangstellenden.


Is moderne wetenschap gebaseerd op tien dogma's ?

Op 13 januari 2013, gaf Rupert Sheldrake op TEDxWhitechapel een provocerende gesprek waarin hij suggereert dat de moderne wetenschap is gebaseerd op tien dogma's, en het geval wil dat geen deze ooit weer gecontroleerd worden. Volgens hem hebben deze dogma's het nastreven van kennis hebben tegengehoden. Dit inbegrip van, bijvoorbeeld, dat de natuur mechanisch en doelloos is, dat de wetten en constanten in de natuur vastgestelde waarden hebben en dat paranormale verschijnselen, zoals telepathie onmogelijk zijn.

Lees verder


De depressie sessies - trailer

De depressie sessies laat je kennismaken met 22 artsen, natuurartsen, voedingsdeskundigen en holistische psychiaters die je vertellen over de nieuwste informatie op dit gebied en vertellen over medicijnvrije oplossingen voor het overwinnen van depressies en angststoornissen.

Link


Gratis kruidengids

Tegenwoordig hebben we de gewoonte om onze eigen gezondheid elke keer opnieuw uit handen te geven. We gaan voor elke kleinigheid naar de dokter en behandelen ziektesymptomen met de geneesmiddelen die ze ons voorschrijven. Echter, v��r de opkomst van de farmaceutische industrie, behandelden de mensen meestal zelf hun aandoeningen met kruiden uit de eigen leefomgeving. Doorheen de jaren zijn er dus veel kruidenrecepten en bereidingswijzen verloren gegaan, waardoor ik nu een oproep doe aan de lezers van deze gids die soortgelijke informatie nog bezitten, vrij te geven. Die informatie wil ik er dan aan toevoegen zodat mijn werk, een werk van het volk wordt. Afhankelijk van het aantal reacties, zal ik deze gids elke keer updaten en terug beschikbaar stellen. Een gratis gids beschikbaar voor het volk, door het volk.

Lees verder


Eiwitten, door goede darmmicroben afgescheiden, blijken salmonella en invasieve E. coli te remmen

Er zijn maar weinig behandelingen voor door bacteri�n veroorzaakte darminflammatie, die tot diarree, koorts en buikkrampen kan leiden. Maar microbiologen van de Universiteit van California, Irvine, hebben een nieuwe benadering laten zien die tot effectievere remedies zo kunnen leiden.

Lees verder


Vuile was kan milieuvervuiling veroorzaken

Een nieuwe studie, gepubliceerd in FEMS Microbiology Letters, als gevolg van een onderzoek van een wasserette dat verschillende ziekenhuizen in Seattle bedient, stelt dat bevuilde lakens een klinische bron kan zijn van oppervlakte Clostridium difficile verontreiniging.

Lees verder


Radioactiviteit emissies in relatie tot biobrandstof en houtstook

Slechts 1 koolstofatoom in 1.000.000.000.000 koolstof atomen is een radioactief atoom met de naam isotoop 14C. Ze zijn te vinden in de CO2, het koolzuur, geproduceerd door houtstook en biobrandstof. Het is afwezig in het CO2 dat ontstaat door het verbranden van fossile brandstof. Moeilijk te onderscheiden van het natuurlijke carbon, 14C kan de oorzaak zijn van ernstige
gezondheidsproblemen. Dit door inademing, het drinken van vloeistoffen en het eten van voedsel.

Lees verder


Spaanse kinderen zien te veel 'junkfood' commercials�

Onderzoekers van de UGR (University of Granada) en de Universiteit van San Rafael concludeerde dat Spaanse kinderen te veel advertenties met ongezond voedsel zien via het televisiescherm. (hamburgers, pizza's, frisdranken, snoepgoed, etc.) Een verontrustende situatie die diabetes bij kinderen kan vergroten.

Lees verder


Download nu het eboek over de natuurwetten van Ryke Hamer

 

Zielsoorzaken van ziekte is de Nederlandse vertaling van het boek van Bj�rn Eybl “Die Seelischen Ursachen der Krankheiten”. Het is een zeer grondig en overzichtelijk naslagwerk van de 5 Biologische Natuurwetten, zoals Dr. Hamer die beschreven heeft.

Link
Hoe verdien je meer aan je garnalen?

Je spuit ze gewoon vol met gelatine, suiker en E466 Carboxymethylcellulose. En de laatste is precies weer zo'n emulgator waar ik deze week in mijn column voor waarschuwde.


De 700 overige nieuwtjes
http://www.leefbewust.com/2016/nieuws/181116.html

Bijdrage Arend Zeevat
America, the worst is yet to come - Stay alert
"Those who do not remember the past are condemned to repeat it."�Philosopher George Santayana Stay alert, America. This is not the time to drop our guards, even for a moment. Nothing has changed since the election to alter the immediate and very...

Zoals in vele regeringscentra vergrijpen de politieke marionetten in Washington zich ook aan kinderen. "A child sex ring implicating Barack Obama and Hillary Clinton has been discovered in Washington, D.C. that looks set to rock the political establishment. Clinton Campaign Chair John Podesta finds himself at the center of this pedophile scandal that internet sleuths on Reddit have uncovered with the help of WikiLeaks." Trump lijkt terug willen komen op zijn toezegging de Clintons achter de tralies te willen brengen. Wat natuurlijk te triest voor woorden is, mede in relatie tot het eerste onderwerp.


Nobody for President, that’s my campaign slogan,”Nick Cannon asserted in “Too Broke to Vote,” his viral criticism of the American electoral process from March of this year. Now, it turns out�nobody for president won the 2016 election in a landslide. According to new voter turnout statistics from the 2016 election, 47 percent�of Americans voted for nobody, far outweighing the votes cast for Trump (25.5 percent) and Hillary (25.6 percent) by eligible voters.

[Mike]: Wat vind je van mijn argument dat als het gaat om een definitieve machtsovername van de elite het ieders burgerplicht zou moeten zijn om juist MASSAAL naar de stembus te gaan om te voorkonen dat ze de verkiezing stelen? Dit was het geval bij de Brexit en nu ook weer in de VS. Binnen afzienbare termijn ook in Europa. Maar laat de millennial 'snowflakes' lekker thuis blijven, die zijn te dom om een weloverwogen democratische keus te maken.

[Arend]: In mijn beleving wordt er een sterker signaal afgegeven wanneer mensen massaal het verkiezingscircus ondermijnen, door er niet meer aan mee te doen.�Een soort van verkiezingsboycot. Net zoiets dromerigs als: Stel dat er oorlog komt en geen enkele soldaat is bereidt om te vechten. Of is dat te links progressief pacifistisch? Het systeem blijft zichzelf rechtvaardigen en in stand houden door die verkiezingen, met instemming van de kiezers. In mijn beleving ontkracht men zichzelf door dingen te doen waar men niet in gelooft. Vandaar dat ik dus ook niet meer ga stemmen.

[Henk] Zit al een paar jaar op de lijn van Arend met deze uitzondering op mijn stemgedrag: Refereda.

[Ron] Met stemmen heb ik ook altijd een dubbel gevoel, de ene kant wil ik niet meedoen, aan de andere kant kies ik dan de laatste tijd weer voor een proteststem, puur om het systeem van binnenuit te storen. En je ziet waar genoeg proteststemmen toe kunnen leiden, de oude club krijgt toch op hun lazer en meer mensen die toch weer de ogen geopend worden.

Lees verder --->


Maar met battles onderling schieten we weinig op, beter focussen op de gemeenschappelijke tegenstanders en daar onze energie in steken.

[Henk] Die laatste gedachte had ik ook Ron, hoe kunnen we het systeem boycotten. Proteststem {is er die mogelijkheid?], niet stemmen, informatie uitdragen [bewustwording] Volkstuin. LETS (ruil) kring, maar het belangrijkste, ...

WIE van de luisteraars heeft nog een idee? Klein, Groot?Een wel heel bijzonder scherpzinnige kijk op de concession speech van Killary Clinton.
Europe: Let's End Free Speech! Deze vraag wordt in het volgende Engelstalig artikel gesteld. Vanaf 2008 heb ik in het echte leven ervaren, dat NL al langere tijd een politiestaat is!
Capitalism Explained. This Is So Accurate It Hurts. Via de volgende link zullen jullie op een heel simpele, maar wel hilarisch humoristische manier, het kapitalisme verklaard zien. Geniet er van!

Trump- Have Americans Been Neo Conned? Dit artikel opent een boekje over de infight in de duivelse gelederen. In mijn beleving onderschrijft het echter exact de door mij in mijn laatste artikel verwoordde visie. Die visie is dat Amerika door een in kracht toenemende, door Soros ge�nitieerde paarse revolutie in de VS,� de kracht van haar Pax Americana zal gaan verliezen ten voordele van het nu te ontstane Pax Jude�ca. In de komende jaren zal Jeruzalem tot hoofdstad van de aarde worden uitgeroepen.
The white working class rebelled because neoliberalism was literally killing them Naar aanleiding van een artikel op Sott.net heb ik een reactie geplaatst.
Carnivore of the first order' - Check out this Soros interview from the 90s In dit antieke interview met George Soros laat hij zien welk een ongelooflijke crimineel hij is.
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Aan de inhoud van dat filmpje doe ik niets af. Ik heb ook veel respect voor de makers ervan, ik kijk graag naar hun filmpjes. Dat Trump een verwaterde versie is van de beweging die in het filmpje wordt genoemd was mij van het begin af aan al duidelijk. Trump vervangt simpelweg het oude establishment door zijn nieuwe establishment en daarover maak ik me geen enkele illusie. Dat Israel hoe dan ook wint is eveneens een feit.

Waarom ik vooralsnog achter Trump blijf staan is het volgende:


Bijdrage Henk Mutsaers
De volgende miljardenmarkt groter als computers, groter als mobiele telefoons, groter als tablets, groter als televisie, ... het heet the Internet of things, alles met elkaar verbonden. En het Absolute EINDE van het laatste grammetje privacy (?)

2017 Gewoon doorgaan of ... kom jij ook in actie?
Het is weer de tijd van het jaar om terug te blikken maar vooral om ook vooruit te kijken. Wat heb je geleerd het afgelopen jaar wat je graag anders zou willen zien? De grote vraag gaat dan worden, wat ga jij voor steentje bijdragen om die zaken, groot en klein te veranderen? Kom JIJ ook nog in actie?
Facebook & Twitter hebben nu een fake nieuws filter. De mogelijkheid om onze berichten te delen wordt een ieder dadelijk ontnomen. Lees ook Nepnieuws of sencuur?
Wifi zou niet slecht zijn voor de mens, althans dat beweren sommige wetenschappers. NU kunnen ze echter stroom aftappen van Wifi signalen en straks ook 4G en 5G signalen. Laat nu het menselijke lichaam ook bestuurd worden door allemaal ministroom signalen ! Met dank aan bezoeker.
Global warming: In the below chart we see the sudden strong increase of ice in Greenland.

ijs toename Groenland 2016
Klik recht open in nieuw venster om te vergroten
Wijze woorden van Jon Rappoport: The tsunami of election news and fallout has created much confusion out there. People are exhausted; they’re running and hiding; their uncertainty is spiking; their cynicism is kicking into high gear; they’re trying, in some cases, to dumb themselves down…

Enkele vragen aan mijn collega's [dotcom.radio]


* Hoeveel uurtjes kijk jij TV
--- Youtube ?
* Heb je nog een krant?
--- Waar en hoe verzamel jij het nieuws
--- Waar let je op om te weten of de bron betrouwbaar is?
* Voeding, waar kopen wij onze voeding?

Hoe interactief ben jij als je iemand absolute onzin, onwaarheden of zaken hoort vertellen uit duidelijk kennisgebrek.
--- Reageer je hierop, gooi je een bommetje, ga je een korte discussie aan ... ?


Klimaat: Muggenonderzoekers hebben in de omgeving van Doorwerth een voor Nederland geheel nieuwe muggensoort ontdekt. De steekmug was tot nu toe alleen bekend in koude streken zoals het noorden van Japan en Rusland en de noordelijke delen van Zweden en Noorwegen.�Door de klimaatverandering vinden biologen tegenwoordig vaker soorten die eigenlijk in veel warmere streken thuishoren. Bron.


"The short memories of the American voters is what keeps our politicians in office." -- Will Rogers (1879-1935) American humorist


While the nation was watching the election, the EPA just approved another toxic herbicide for Monsantodownload de podcast

krant briljant


referendum nexit

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]