podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

23-10-2016 In de 24ste aflevering de stok in het wiel van CETA door Walonie (chapeau), een koude door virus (Mike virussen bestaan niet), medische studie informatie wordt onder de pet gehouden, gezondheid chocolade, gevoeligheid gluten een hype of verteringsprobleem, ADHD & vitamine D gebrek, Pink Ribbon fraude, open brief minister Schippers over voltooit leven, en meer gezondheid nieuws. Alepo, Monsul, wie gooit de bommen waar, waarom en hoe?, Turkije heeft nucleaire wapens, de verkiezingen in Amerika, voorspellingen Clif Hight, Google, de vluchtelingen crisis en fraude, we sluiten af met positief nieuws .... [ download | rechts klik ]

Meer informatie | links

bijdrage luisteraar
[Geert] Zo doe je dat: Walloni� spreekt uniek veto uit tegen CETA | Bijdrage Mike |
bijdrage Ron Fonteine
Dit is interessant, Engelse banken sluiten rekeningen van Russische media zender, is dit de volgende stap in een oorlog met de Russen?Je kunt door kou inderdaad ziek worden

Het is heel simpel, daalt je lichaamstemperatuur dan kan bijvoorbeeld een verkoudheidsvirus meer grip krijgen omdat je immuunsysteem dan minder interferon aanmaakt. En vaak is het precies in het gebied dat onbedekt is bij koude, dus je neusholtes en neus.


Media nieuws betreffende misleidende informatie over statines

Twee jaar geleden stuurde Fiona Godlee, de redacteur van het British Medical Journal, een brief aan Rory Collins, hoofd van de Cholesterol Treatment Trials (CTT Collaboration), waarin ze hem vroeg om de ruwe data uit de 27 statineonderzoeken, die door de Cochrane-groep zijn gebruikt als onderbouwing en bewijs voor het behandelen van gezonde mensen met statines. De reden hiervoor was, dat Collins aan BMJ had gevraagd om twee artikelen terug te trekken waarvan de schrijvers hadden gewezen op het feit dat 19-20% van de met statines behandelde mensen nadelige effecten ondervinden. Volgens Collins zijn nadelige effecten van statinebehandeling echter zeer zeldzaam.

Lees verder


Meer dan de helft van medicijnonderzoeken wordt niet gepubliceerd


Cacao verbetert cardiovasculaire biomarkers

Tot blijdschap van chololadeliefhebbers blijkt uit een aantal recente studies die met verschillende methodes zijn uitgevoerd dat samenstellingen in cacao, de zogenoemde flavanolen goed zijn voor de cardiovasculaire gezondheid. Een systematische review en meta-analyse van 19 randomized controlled trials (RCT's) over cacaoconsumptie onthult ondersteunend bewijs.

Lees verder


Gevoeligheid voor gluten een hype?

Volgens het Voedingscentrum en de Volkskrant is het vermijden van gluten slechts een hype bedacht door moderne goeroes. Wetenschappers laten deze week echter weer eens zien dat een eiwit in tarwe ontstekingsziektes als astma, MS en artritis kan aanjagen en kan leiden tot een de ontwikkeling van niet coeliac gerelateerde gluten gevoeligheid. Iets wat al veel "goeroes" uit eigen ervaringen hadden ervaren bij hun lezers. Het gaat dit keer om het eiwit dat specifiek in tarwe zit, de amylase-trypsin inhibitors (ATIs). Dit eiwit kan ontstekingen veroorzaken in de maag, darmen, lymfe knopen, nieren, milt en de hersenen. ATI's zijn slechts 4% van de eiwitten in tarwe maar kunnen toch voor een scala aan immuunreakties zorgen aldus Professor Detlef Schuppan from the Johannes Gutenberg Universiteit.

Lees verder

Desinfectie met UV-licht vermindert optreden van Clostridium difficile-infectie aanzienlijk

Schoonmaken van onbezette ziekenhuiskamers door middel van desinfectie met Ultraviolet C-licht (korte golf) zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de besmetting met C. difficile-infecties (CDI) bij pati�nten met verhoogd risico die later in de kamers kwamen te liggen, volgens een studie die vandaag verscheen in Infection Control & Hospital Epidemiology, het tijdschrift van de Society for Healthcare Epidemiology of America.

Lees verder


Minder aanwijzingen voor ADHD bij kinderen van wie de moeder vitamine D nam tijdens zwangerschap

Kinderen van moeders die vitamine D namen tijdens de zwangerschap, met als gevolg een hoog gehalte aan deze vitamine in het navelstrengbloed, vertonen minder ADHD-symptomen op de leeftijd van 2,5 jaar. Dit waren de bevindingen uit een nieuw onderzoek van het Odense Child Cohort, gepubliceerd in het Australia & New Zealand Journal of Psychiatry.

Lees verder


De andere kant van Pink Ribbon akties - Pink Washing


Open brief aan minister Schippers

Ik voel mij aangewezen om U een open brief te schrijven i.v.m het eventuele besluit om een wet te verordenen dat de oudere mensen onder ons die nog gezond zijn maar het gevoel hebben overbodig en niet meer nodig zijn in deze maatschappij een levenseinde pil kunnen nemen. Maar wat is nu het werkelijke probleem?

Lees verder


Diabetes zet sluizen open voor fructose en vetopslag

Uit nieuw onderzoek aan de Harvard University wordt fructose, ooit gezien als alternatief voor glucose voor diabetici, versneld getransporteerd naar de lever bij diabetische muizen en draagt bij tot stofwisselingsziekten. In een studie gepubliceerd in eLife ontdekten onderzoekers dat het effect afhankelijk is van een eiwit dat aangemaakt wordt door diabetici en de poorten opent voor fructose in de dunne darm. De bevindingen zijn het resultaat van experimenten met zowel de korte- als langetermijn experimenten, en ze geven een levendig beeld van wat er kan gebeuren na consumptie van veel fructose.

Lees verder


Maagzuurremmers veranderen microbioom drastisch

De meest gebruikte maagzuurremmers (protonpompremmers) kunnen de samenstelling van het microbioom drastisch veranderen, volgens onderzoekers van het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Maastricht UMC in een publicatie in het vakblad Gut. Deze resultaten kunnen verklaren waarom mensen die deze maagzuurremmers slikken vaker darminfecties door bacteri�n zoals Salmonella of Clostridium difficile hebben.


De 670 overige nieuwtjes
http://www.leefbewust.com/2016/nieuws/211016.html

Bijdrage Arend Zeevat

Het westen heeft dan eindelijk bakzeil gehaald inzake Aleppo. Blijkbaar zijn ze toch banger voor Rusland dan ze willen toegeven. Daarnaast heb ik het donkerbruine vermoeden dat deze ontwikkelingen in de komende tijd in een heel andere en vooral verrassende richting zullen gaan. U.S. begs Russia for 'mercy', gives up on Aleppo and admits Syrians will win
Uit onderstaand artikel blijkt dat zowel Trump als Killary in dienst staan van de elite. Hoe zou het ook anders kunnen zijn? Het is voor de Amerikanen dus een kiezen tussen de pest en de cholera. As always.

War between US and Russia Could Be Sooner than Later. “The Danger of a Nuclear War
Ultieme Realiteit: [Heelal] Alle huidige aardse omstandigheden dragen er aan bij dat die versnippering, die ons steeds verder van het Heel en het Al verwijdert doet raken en ons reduceert tot een betekenisloos niets, zich in toenemende mate meester maakt van onze geest en ziel. lees verder


Newsbud's Sibel Edmonds breaks a new shocker: "Turkey has nuclear capabilities"Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Canada Walks Out Of European Trade Talks, "Deal Impossible"

Bijdrage Henk Mutsaers
Toen de vluchtelingencrisis begon dacht ik gelijk. Dit voelt niet goed. Vluchtelingen zijn altijd een mix van vrouwen en mannen uit alle leeftijdsgroepen en kinderen. Wat wij zien zijn een meerderheid van jonge mannen. Nu blijkt uit eenvoudig onderzoek dat de vluchtelingen naar Europa gebracht worden met medewerking van ... het leger .. de overheid dus. Verder worden in de opvangkampen IS strijders gemixt met de gevangenen. Dat zouden dus de media aan het daglicht moeten hebben gebracht. Helaas hebben wij geen onafhankelijke media behalve wat low budget fanatiekelingen die zelf onderzoek doen. Kijk, luister en verbaas je ... daar zit een agenda achter !!Maar het gaat nog veel verder als je het volgende leest, verleden zondag kreeg ik deze mail van Ron, ... moeilijk te geloven, gaat de derde wereld oorlog een burgeroorlog worden? ... en is Duitsland opnieuw het kruitvat? Voor dat je het verhaal leest, denk dan eerst eens terug aan de vorige wereldoorlog. Wat voor MEGA projecten er toen tot stand kwamen in Nazi Duitsland ... met georganiseerde werkslaven uit het buitenland. Gaat deze geschiedenis zich letterlijk herhalen? Is dit ...
[beluister eerst de uitzending]

De officiële agenda voor de vernietiging van Duitsland, september 2016 ?


Twee vliegen in een klap. Uiterst verbaasd want ik had er zelfs nog nooit bij stil gestaan dat dit zelfs mogelijk was. Een vlieg is al een opgave vaak, maar twee tegelijk en ook nog eens met verschillende getuigen.-- Twee vliegen in een klap dus. Bij mijzelf een gevoel van meerwaarde, bij de ander het schijnbaar onmogelijk waargemaakt door een paar dode hersencellen te activeren om weer eens zelfstandig te gaan nadenken.

LAATSTE NIEUWS [niet in de uitzending]
Clif High denkt dat Trump gaat winnen ondanks al het mogelijke wat gedaan wordt om Hilary te promoten.

CNN had een life interview waarbij de gast congresman Collins anti reclame maakte voor Hilary en oeps ... de sataliet verbinding verbrak ineens. Hoelang geleden heb ik dat al eens meer mee gemaakt hier .... een jaartje of twintig geleden ja! En ja ook onze media zijn helamaal pro Hilary. Ik ben persoonlijk inmiddels helemaal anti politiek. Als er in Amerika 265 miljoen mensen leven en dit zijn de beste twee die men gevonden heeft dan kun je wel zien dat politiek NIETS te maken heeft met het vertegenwoordigen van de bevolking.
Google Trends: Elections 2016. Trump 100 to Hilary 25 search index @ Google

Hoe groot is de invloed van de media op de verkiezingen [YouTube] van dag tot dag, van uur tot uur. Klik en de bovenbalk bij de horizontale grafiek op de play button.
download de podcast

master your thoughts

politiek voltooit leven


referendum nexit

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]