podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

09-10-2016 In de 22 ste aflevering van dotcom radio wisten we maar liefst 38 onderwerpen te behandelen in 52 minuten, van gezondheid tot (wereld) politiek en ook nog wat positieve items .... [ download | rechts klik ]

Meer informatie | links


Hongarije: Nearly 98% of those who took part supported the government’s call to reject the EU plan. But only 43% of the electorate voted, short of the 50% required to be valid. Lees goed, ... dat wordt spannend bij de volgende EU verkiezingen. Minder opkomst als 50% is dan ook ongeldig !!

Opmerkelijk op BNR Nieuwsradio: Gezondheid is een mensenrech. Fijnstof zou 2 x lager moeten zijn. -- Crowdfundingsite The Crowd Versus gaat strijd aan met multinationals

[Arend] Australia Becomes First Country To Begin Microchipping Its Population. RFID Implants in the Human Body
[Arend] Spain Is Without A National Government (And Spaniards Are Digging It) [Belgie record is 541 dagen]
A Village Full Of Centenarians Shares Secrets To Longevity
[Arend] "Smart fridge browses porn in US store, shows hot action while keeping its cool"

[Arend] The Pentagon gave a controversial UK PR firm over half a billion dollars to run a top secret propaganda programme in Iraq, the Bureau of Investigative Journalism can reveal. link

[Arend] Flu vaccine contains 25,000 times more mercury than is legally allowed in drinking water

[Arend] Het is ongelooflijk wat er momenteel allemaal gebeurd. Het volgende laat zien hoe ernstig, om niet te zeggen kritiek, de situatie rond SyriŽ is. Uit onverwachte hoek wordt Obama opgeroepen om wijsheid te betrachten bij het nemen van volgende stappen in het SyriŽ-conflict. "If the US launches a direct aggression against Damascus and the Syrian Army, it would cause a terrible, tectonic shift not only in the country, but in the entire region."
[Arend] Mentally ill & depressed patients are being euthanized in the Netherlands -- Scott Fischbach, executive director of MCCL GO contends that thousands of Dutch citizens are intentionally exterminated every year through these practices. Fischbach says, “Some are killed because they have dementia or psychiatric problems, like depression or post-traumatic stress. And some mentally incompetent patients are killed even though they have made no request to die.”

[Arend]

Ecocide on trial: Monsanto tribunal to be held in The Hague
Bekijk deze Vlaamse VTM reportage van 28/9/16 en zie HOE wetenschappelijk aangetoonde schadelijke invloed van electro-magnetische straling (mobiele telefonie) wordt geboycot.

Vanaf punt 19.55 gaat het over de veel grotere impact van straling bij kinderen!!!!!!

groetjes, Ad

Hey Henk,

Did you hear the exciting news?

Yup, weíre staying true to our mission and keeping our promise to youÖ

To constantly deliver you the best information on cancer (and other diseases) prevention, treatment, and healing absolutely free.

Weíre broadcasting our entire LIVE event (October 14th - 16th) for you and the world to see.

ButÖ

You have to register here to get this exclusive access

Check it out today so that you donít miss a single speaker.

Iíll see ya there :-)

Ty Bollinger

CDC police will eventually arrest the unvaccinated as “diseased criminals
Dit zijn "onze" Amerikaanse vrienden, "onze bondhenoten van vandaag; Vietnam; "Kill everything that moves" (Boek)
Thousands of Israelis call for Palestinian genocide

[Arend] Massive rallies and Facebook campaigns calling for Palestinian genocide are ignored by Western mainstream media and Facebook despite concerns and collaborations aimed at stopping "calls to violence".

Zeemineralen onterecht negatief in het nieuws Linkgaan stemmen is valsspelen

Het verbranden van verduurzaamd hout

Column Dr. Ing. Rein Andrť Roos - Het verbranden van verduurzaamd hout in de stad jaagt veel mensen schrik aan. Andere problemen lijken daardoor verminderd. Bijvoorbeeld de uitstoot van de radioactieve C14 isotoop door het verbrande hout en de, aan de fossiele brandstof, toegevoegde biobrandstof. Inderdaad u leest het goed, het is het brandhout en de biobrandstof die bij verbranding de BÍta stralende 14C isotoop dag en nacht op uw omgeving los te laten. De fossiele brandstof daarentegen is vrij van 14C. Nu ook nog wat duidelijkheid over het verbranden van het verduurzaamd hout.

Lees verder


Hoger risico op overgewicht in ongezonde buurten

Hoe meer er in een buurt te doen is, hoe lager het risico op overgewicht. Dat komt omdat mensen -als er parkjes, winkels of het zwembad dichterbij zijn- eerder geneigd zijn de fiets te pakken, of te gaan lopen. Dat geldt dan weer niet voor ongezonde eettentjes; als mensen zich bewust zijn van het aanbod van fast food in de buurt, dan eten ze ook meer fast food. Maar ook sociale contacten in de buurt, de prijs van eten en beleid om actief transport te bevorderen hebben een invloed op leefstijl en gewicht. Kortom: waar je woont bepaalt (mede) het risico op overgewicht en obesitas. Dat blijkt uit het onderzoek van Joreintje Mackenbach. Mackenbach promoveert 10 oktober 2016 bij VUmc.


7 tips voor het verlagen van je blootstelling aan chemische stoffen


Extra vitamine D aan moeders die borstvoeding geven goed voor baby’s

Uit recent onderzoek van de Universiteit van Otago in Nieuw Zeeland blijkt dat een hoog gedoseerd vitamine D-supplement, maandelijks toegediend aan moeders die borstvoeding geven, een manier kan zijn om de vitamine D-status van hun baby te verbeteren.

Lees verder


Vitamine C kan effectiviteit van acute myeloÔde leukemiebehandeling verbeteren

De combinatie van vitamine C met een demethyleringsmiddel bij patiŽnten met myelodysplasie syndroom (MDS) of acute myeloÔde leukemie (AML) kan het kankerbestrijdende vermogen van de therapie verbeteren. Op dit moment is dit effect alleen nog aangetoond in cellijnen; de doeltreffendheid bij patiŽnten kan alleen worden bevestigd door een rigoureus en gecontroleerd klinisch onderzoek te doen.

Lees verder


Lage lood waardes in kinderen hebben negatief effect op schoolcijfers

Een nieuwe studie die data uit een Rhode Island's onderzoeksprogramma en data van herhaalde loodtesten gebruikt laat zien dat een lage blootstelling aan lood onder scholieren slechte leerresultaten kan voorspellen in de jaren die volgen.

Link (Eng)


Waarom houden we nog steeds vast aan de cholesterolleugen?

Sinds de zestiger jaren mogen we geen vet (vooral dierlijke vetten) meer eten omdat hierdoor ons cholesterol zou stijgen en dit aderverkalking zou veroorzaken. Sterfte aan hart- en vaatziekten nam juist dramatisch toe, ondanks alle dieetmaatregelen en acties zoals ‘Let op Vet’. Nu boven tafel is gekomen dat de suikerindustrie onderzoekers en wetenschappers heeft betaald om te verzwijgen dat suiker de veroorzaker van alle problemen is, en de schuld op vetten en cholesterol te schuiven, steeg de omzet van suikerhoudende producten dramatisch.

Lees verder


IC patiŽnten verliezen nuttige darmbacteriŽn kort na ziekenhuisopname

Het microbioom van de patiŽnten opgenomen op de intensive care unit (ICU) in een ziekenhuis verschilt sterk van die van gezonde patiŽnten, volgens een nieuwe studie gepubliceerd in mSphere. Onderzoekers die de microbiŽle taxa bij IC-patiŽnten van ingewanden, mond en de huid onderzochten ontdekten dysbiose, of een bacteriŽle onbalans, die verergerde tijdens het verblijf van de patiŽnten in het ziekenhuis.

Lees verder


Keramische dakpannen met ingebouwde zonnecellen

dakpan

Met de ontwikkeling van keramische dakpannen met ingebouwde zonnecellen heeft het Nederlandse bedrijf ZEP een wereldprimeur op de markt gebracht die elk dak geschikt maakt voor het opwekken van zonne-energie. Ook daken van monumenten en panden binnen beschermd stads- of dorpsgezicht. De zonnecellen in de dakpannen zijn bijna onzichtbaar, waardoor het esthetisch karakter van panden niet wordt aangetast. Vaak kunnen eigenaren op monumenten of beeldbepalende panden geen zonnepanelen installeren, omdat dit door welstands- en monumentencommissies verboden wordt. De zonnedakpan is door verschillende commissies wel goedgekeurd, onder meer in Groningen, Rheden, Montfoort, Haarlem en Woerden. ZEP verwacht dat de pan overal in Nederland wordt toegestaan.


De tactieken van de industrieŽn die ons chronisch ziek maken

misleiding


Europese ratificatie van klimaatakkoord: Alle seinen staan op groen

Het is de Europese Unie dan toch gelukt om op het tijd het klimaatakkoord van Parijs te ratificeren. De Europese milieuministers gaven zojuist hun goedkeuring, de stemming volgende week in het Europarlement is een formaliteit. GroenLinks-EuroparlementariŽr Bas Eickhout is blij met het resultaat: “Als de druk hoog is, dan lukt het de Europese ministers eindelijk om tot een besluit te komen, met als gevolg dat de EU op de komende klimaattop in Marrakesh gewoon aan de onderhandelingstafel zit.”


NL - 60.000 kippen omgekomen bij brand in kippenschuur Waddinxveen
NL - Amy Griffin houdt een lijst bij van voetballers die op kunstgras speelden en kanker kregen
NL - Effecten door titanium-nanodeeltjes in voedsel en tandpasta niet volledig uit te sluiten
NL - Hoe betrouwbaar is het nieuws? | Janneke Monshouwer, Cees Hamelink
NL - Langer dan een uur slapen overdag verzwakt hart
NL - Shell laat jeugd de fossiele rotzooi opruimen
NL - Wonen in e-waste gebied is slecht voor gezondheid van Chinese kleuters
NL - Zeewierboerderij voor de kust van Scheveningen


De 650 overige nieuwtjes
http://www.leefbewust.com/2016/nieuws/071016.html

ben jij de eigenaar van je eigen gedachten


referendum nexit

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]