podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

02-10-2016 In de 21 ste aflevering twee reacties van luisteraars, Ron zijn gezondheid items, met o.a. antidepressiva, mens kan slechter omgaan met gif, 122 jaar de leeftijdlimiet?, 9 op de 10 mensen ademen vervuilde lucht, hoogopgeleiden bezoeken alternatieve genezers, nieuwe site kwakzalverij.org, de banken dreigen / gaan omvallen, Hilary & Trump het debat, en meer .... [ download | rechts klik ]

Meer informatie | links

kgb google en facebook

Gewaardeerde Dotcom makers,

Met belangstelling en een luisterend oor geniet ik van alle uitzendingen. Toch mis ik iets. Het positieve nieuws wordt onderbelicht. Natuurlijk kunnen we onze ogen niet sluiten voor alle misstanden en schandalen in de wereld. Het is waardevol dat ze in de openbaarheid komen en ons de ogen doen openen.

Misschien is het een idee om het laatste kwartier of 5 minuten voor tijd de uitzending af te sluiten met positief nieuws. Hierdoor verandert ook de energie van het programma en je geeft mensen iets mee. Hoop doet immers leven en positiviteit blijft langer hangen dan negatief nieuws, we worden dagelijks ondergedompeld in een poel van negativiteit.

Om te beginnen. De trillingfreqentie van de aarde is aan het stijgen. Er worden meer en meer mensen wakker. Het boek van David Wilcock, ascension mysteries is verschenen. Zoals jullie al benoemden, de diverse brandjes op de planeet aarde. Benjamin Fulford met een andere kijk op de zaken. De luisteraars kunnen dan ook hun postieve nieuws melden.

Niets is wat het lijkt. Kijk naar de Keshe foundation en de onthullingen daarover om een voorbeeld te noemen. Gedachte kwam ineens bij mij op na het beluisteren van de 20 ste uitzending.

Warme hartegroet, in licht en liefde, Sjirk

--- Persoonlijke reactie ---

Al dat negetieve nieuws maakt mij totaal niet depressief maar motiveert mij juist om na te denken over een betere wereld en wat > IK < daar aan kan bijdragen. Bijvoorbeeld: de slechte voeding was mijn motivatie om een volkstuin te beginnen, (eerst samen om het e.e.a. te leren) Nu vindt ik het leuk om ook mijn buurtjes etc. regelmatig wat toe te schuiven. Inderdaad positief nieuws is belangrijk, dat zat voor mij in uitzending 20 met de mogelijkheid de grond van de volkstuin beter te voeden. Positief nieuws is vaak klein en niet altijd eenvoudig te vinden. Dus als je iets leest of ziet, delen graag. De oplossing zit in het negatieve nieuws


[Dick] US PATENT BEWIJST KATALYSATOREN BEVATTEN MAGNETITE!

Het ultime bewijs komt nu stukje bij stukje naar buiten. Terwijl de hele alternatieve media dagelijks naar boven naar chemtrails staat te gapen, toon ik aan dat onze hersenen vol zitten met magnetite van de benzine auto katalysator. Lees hier wat er in het patent van katalysatoren staat:

This invention relates to an emission control device containing a catalytic material capable of reducing pollutants in the combustion gases generated from an internal combustion engine, as well as from other combusted solid and liquid fossil fuels such as coal, and is also useful for treating combustion gases generated from the incineration of landfill garbage and tire rubber, among others. The catalytic material of the present invention is highly resistant to deactivation or poisoning from contaminants in the combusted material such as leaded gasoline. The catalytic material predominantly comprises a plagioclase feldspar belonging mainly to the albite-anorthite series and contains small amounts of mica, kaolinite and serpentine, and optionally contains magnetite.
---
http://www.google.ch/patents/US5288674

Natuurlijk zijn chemtrails ook giftig, maar de olie industrie gebruikt het tegelijkertijd als afleiding van het nog veel grotere probleem.

Het waaren de uitstoot van de NUON in Almere en de file met benzine autos in Hilversum voor mijn deur die mij langzaam aan het vermoorden waren. Exact beschreven in het patent.

NL - Belgen slikken almaar meer antidepressiva
NL - De moderne mens kan slechter omgaan met giftige stoffen in rook dan neanderthalers
NL - DuPont op het matje bij gemeente Dordrecht
NL - Geen fructose voor kinderen met buikpijn
NL - Gemberpoeder verlicht menstruatiepijn
NL - Grijpt Philips door nieuwe wet onze medische gegevens?
NL - Hoe machtig is de mobiele telefonie-lobby?
NL - Leeftijd van 122 jaar limiet voor mens
NL - Myocarditis - Ontsteking van de hartspier
NL - Nederlandse strafzaak tegen tabaksindustrie
NL - Pijn verklaart verschillen in brein van chronisch vermoeide patiŽnten
NL - Ruim negen van de tien mensen op aarde ademt vervuilde lucht in
NL - Trampolinespringen goed voor conditie
NL - Vitamine C om nierschade door contrastmiddel
NL - Vitamine E voorkomt zenuwschade tijdens chemo
NL - Vooral hoogopgeleiden bezoeken een alternatieve genezer

De 675 overige nieuwtjes
http://www.leefbewust.com/2016/nieuws/300916.html[Arend] Mijn ogen vielen bijna uit mijn hoofd toen ik las, dat in ieder geval een deel van de NL vredesbeweging zich heeft laten inpakken door de westerse propaganda en oproept tot een demonstratie voor de Russische ambassade in Den Haag. Hier is een link naar de website

[Arend] US To Suspend Syria Diplomacy With Russia, Prepares "Military Options" read on

[Arend] Was French military just caught staging ISIS false flag?

[Arend] Wereld Oorlog III is al begonnen


Goed Nieuws - Zweden verlaagt btw op reparaties lees verder

MH 17 Volgens de media is het nu duidelijk: Rusland heeft het gedaan. Maar wat was nu het bewijs en hoe werden de kogelgaten in de cockpit verklaard?

Hillary & Trump: Hillary heeft gewonnen zeggen de media in Nederland.

[Ron] 26 september 2016 Benjamin Fulford lees verder


Goed nieuws websites (?)

http://www.degoednieuwskrant.nl/

http://www.happynews.nl/

http://www.weekbladgoednieuws.nl/new_site/


referendum nexit

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]