podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

11-09-2016 In aflevering 18 brainstormen wij weer over gebeurtenissen in de wereld zoals gezondheidnieuws, de positieve onrealistiche mindset van mensen, 9/11 nu 15 jaar geleden, .... nanodeeltjes in hersenen, het september rapport van Clif High en veel meer ... [ download | rechts klik ]

Meer informatie | links

[Ron Fontein] Is het misschien een idee, om eerst de gezondheid/voeding etc te doen en dan de tweede helft de politieke zaken te bespreken.

Noot: Dit gaan we vanaf deze week doen, en ik hoop dat dit lang mag duren ... dat betekend namelijk dat het relatief rustig is in de wereld, geen valse vlag aanslagen of erger. Belangrijk in deze is ook het onderstaande bericht ... [Henk]

Research published in the journal Nature reveals that most humans have what’s called a “pervasive optimism bias.” In other words, most of us are naturally (and arguably illogically) optimistic about things in life. This is in spite of the fact that the evidence suggests otherwise. Bron Dr Leonard Coldwell
CDC Center for Desease Control The agency recently announced a new invasive plan for the “control of communicable diseases,” by detaining people suspected of being ill and then forcibly medicating them against their will.

Luchtvervuiling: nanodeeltjes in hersenen - The Guardian: De detectie van de deeltjes, in hersenweefsel van 37 mensen, veroorzaakte vooral bezorgdheid omdat recent onderzoek verbanden heeft gesuggereerd tussen deze magnetietdeeltjes en de ziekte van Alzheimer, omdat luchtverontreiniging een significante toename van het risico is voor de ziekte.

Is war on the horizon as Germany prepares for the worst?

Beste Aleph-lezers, Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan ... [sinds 2009] - Ellen Vader [facebook]


9-11-2016: 15 jaar geleden en nog steeds willen de Main Stream Media "ons" in hun sprookjes willen doen geloven waarmee zij zich totaal belachelijk maken. Een gebouw van 110 verdiepingen stort in en laat een relatief klein hoopje puin achter. En zo rammelt het hele officiele rapport van de onverklaarbare gebeurtenissen zie o.a. [Wie zijn mde verdachten] en [Judy Woods - Where did the towers go YouTube]

Years after the damage done by these events the American people no longer believe the official stories. Neither does the government, but the government will never validate the distrust that Americans now share of the oligarchsí government by acknowledging the truth.

NL - Amerikaanse regering verbiedt rits ingrediŽnten antibacteriŽle handzeep
NL - Antibiotica op jonge leeftijd vergroot kans op eczeem en hooikoorts
NL - Bayer verhoogt opnieuw bod op Monsanto
NL - Big pharma jaagt prijzen kankermedicijnen de hoogte in
NL - Bijen lijden onder huishoudelijke bestrijdingsmiddelen
NL - Dierproeven voor medicijn Ritalin niet betrouwbaar
NL - Farmaceuten betaalden medische specialisten miljoenen
NL - Hoe de echtgenoot van minister Schippers tonnen verdient aan haar zorgbeleid
NL - Maak dolfijnenslachting breekpunt tijdens handelsmissie Japan
NL - Rollende Keukens over Unilever - 'Alsof Paard van Troje binnenkomt'
NL - Waarom verdwijnt diclofenac niet uit de schappen?

De 700 overige nieuwtjes
http://www.leefbewust.com/2016/nieuws/090916.html


Het september rapport van Clif High voorspelt weinig goeds voor de komende maanden, maar ook goed nieuws. Uiteindelijk zal volgens de uitkomsten het spelletje van de Powers That Be op een klein puntje ... Het grote uitgestippelde plan zal na veel aanpassingen en wijziging op wijziging gaan falen. De veranderingen in de omvang van de aarde zal veel extreem weer veroorzaken, vulkaan uitbarstingen, sink-holes, aardbevingen, tsunami golven, en koud weer. Een totale bankcrisis is eveneens voorzien, het advies van verschillende landen voor een noodpakket is dan ook geen luxe. Belangrijke vragen zijn:

* Hoe overleef je een bankencrisis?
* Hoe overleef je een voedingscrisis?
* Hoe overleef je een medicijn-gebrek-crisis?


   

Beste Henk,

Wat ik jammer vind is dat de uitzending nog geen 55 minuten duurt. Vaak kunnen Mike, Ron en Arend in het begin† van de uitzending ruimschoots hun woord doen en als het einde nadert gaan er in sneltrein tempo de overige onderwerpen doorheen. Daarnaast hoor je op het einde slechts enkel nog muziek, waardoor ook ik de uitzending niet helemaal ‘uitzit’

Tevens is er in voorgaande afleveringen gevraagd naar jullie meningen over de partij van Rob Vellekoop van Vrede en Recht alsmede naar de persoon Bejamin Fulford. Dit zou in een volgende uitzending besproken worden, maar is helaas nog niet gebeurd.

Misschien is het een idee om wat vaker met de gasten te gaan rouleren of een keer iemand anders uitnodigen. Als je Guido van WTK in je uitzending hebt of Rob van DLM brengt dit wat variatie en reclame voor beide partijen met zich mee.

Verder ben ik het met Mike eens dat het belangrijk is om zaken vanuit een positief perspectief te belichten, daar er al meer dan genoeg negatief nieuws is en dat beginnen mensen op den duur beu te worden.

Als laatste hoop ik van harte dat jullie de uitzendingen gaan continueren en dat je iets aan mijn feedback hebt.

Hartelijke groet, Timgreatest honour


referendum nexit

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]