podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free

19-06-2016 In de zesde aflevering deel 2 van de milieuvluchteling met tips over detox, voeding, een goedkope optie voor je prive sauna (ontgiften) wonderbaarlijke behandeling van een hernia, deel 2 [ noot: Tijdens deze gehele uitzending is er een ruis hoorbaar op de achtergrond. Dit is de luchtzuiveringsinstallatie die nonstop aanstaat ] [ download | rechts klik ... ]

Meer informatie | links


Azijn
Kurkuma
Jodium | toepassing bij hernia
Portable sauna


Hoi Henk,

Ik zit de uitzending nog even terug te luisteren.Hier een link naar een filter groothandel in China.
http://www.filter-jj.com/FILTER_MEDIA/19.html

Ik heb een paar grote filters uit Nieuw Zeeland die daar nu verplicht in ieder nieuw huis moeten worden gebruikt via een aanzuig overdruk systeem. Bijgesloten een fotootje van een van mijn zelfgebouwde luchtreinigers. Daar zit een luchtpomp op van 1000 m3 per uur. Boxfan met filter. Alleen wil je daar een filter op hebben dat 5x zo dik is als wat ze op dat videootje late zien. Groet, Dick

air filter


Beste Anne,

Ik heb zojuist het artikel gelezen wat je in de Joop hebt geschreven.

Je opent al direct met een pertinente onwaarheid. Een onwaarheid die ik al 20 jaar lees in elk MSM artikel in Nederland geschreven over luchtvervuiling:

Het Europese luchtbeleid heeft de afgelopen twee decennia succes geboekt. Wij ademen nu gezondere lucht in dan tien jaar geleden.

Professor Vyvyan Howard slaat de spijker op zijn kop als hij schrijft in de Evening Standard

The Clean Air Act 1956, a reaction to the Great Smog of 1952, brought huge benefits ? although it also contributed to our current problems. We have swapped big soot-particle "pea-soupers" for an invisible "photo-chemical smog" consisting primarily of smaller ultra-fine particles (UFPs).?

Je bedankte me eerder voor het meedenken. De vraag rijst dan waarom is geen enkele van mijn zeer sterke argumenten terug te vinden in het artikel van jou?

Hier een paar:

Waarom leg je niet uit hoe het kan dat luchtvervuiling gigantisch is toegenomen en de ufps zoveel meer schade aanrichten dan de oude grotere deeltjes van vroeger .-- Waarom schijf je geen woord over de benzine auto katalysator die o.a. nanokoolstof buisjes giftiger dan asbest produceert die bij iedereen die erop onderzocht is in de longen zijn teruggevonden? -- Waarom schrijf je geen woord over het feit dat de nieuwe generatie benzine autos 1000x meer ultrafijnstof uitstoot dan de oudere generatie? -- Waarom schrijf je geen woord over de pertinente weigering van de overheid om ultrafijnstof te meten? --Waarom schrijf je geen woord over de gigantische gezondheids effecten die ultrafijnstof op de bevolking heeft, zoals de 1200 longkanker patienten die ieder jaar overlijden en nooit een sigaret gerookt hebben.

Iedere dag is er weer internationaal nieuws? dat mijn gelijk meer en meer bewijst. Om nog maar te zwijgen van het vliegas afval van de staalindustrie die via vliegverkeer wordt "verwerkt".

Door te openen met bovenstaande zin en het niet benoemen van alle zaken die ik je aanreik moet ik constateren dat jullie een poortwachters functie vervullen voor de overheid om te zorgen dat mensen rechtzaken gaan aanspannen die er echt toe doen. De uitkomst van jullie rechtzaak tegen de overheid staat allang vast. Dit is allemaal om zand in de ogen te strooien van de Nederlandse bevolking, die nu denken dat jullie voor schone lucht vechten.

95% van de wereldbevolking heeft nu 1 of meer chronische ziekten door ultrafijnstof. De kans dat ook jij wordt getroffen is eigenlijk onvermijdelijk. Ik raad je aan in je eigen belang om de waarheid op te gaan schrijven.

Groet, Dick
referendum nexit

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer |eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark