welkom op dotcom.radio

welkom op dotcom.radio

We schrijven April 2016. Met een sneltreinvaart komen er steed meer zaken aan het licht, en lijken steeds meer en steeds sneller plaats te vinden. De 'rampen' volgen elkaar in rap tempo op.

Wat is er aan het gebeuren op onze planeet, in ons leven?

Het lijkt erop dat steeds meer en meer ons leven op zijn kop gezet wordt?

Nou, dat kun je wel stellen, maar sommige mensen herkennen daar een patroon in. Kunnen zaken met elkaar verbinden. Deze mensen weten ook niet alles, zijn ook maar op zoek, maar sommige zaken hebben ze al scherp in de gaten.

Maar hoe kan ik dat geloven, dat die mensen er ook niet naast zitten, op het verkeerde spoor?

Prachtig als je dat denkt, zolang je maar niet achteloos je schouders ophaalt en doorgaat met "je leventje". Ik zie namelijk, dagelijks, mensen die op een splitsing aangekomen zijn en dan voor de keuze staan rechts, … of toch maar links? Mensen die soms deze keuze moeten maken op leven en dood. Verlamt door angst, … en dan de keuze maken die geaccepteerd is door de samenleving, … omdat anderen dat ook deden. Anderen die er helaas nu niet meer zijn, of in een slechte gezondheid.

Op TV heb ik wel eens rampen gezien, en er ook over gelezen, waarbij er een enkel iemand ontsnapte aan een ongewisse dood. Omdat, … die persoon eerst nadacht en niet zomaar de kudde achterna rende.

Wij denken hier op dotcom.radio ook over na. Wat er zich allemaal afspeelt in de wereld.

Onze stelregel is: Geloof nooit en te nimmer wat er gezegd wordt, op TV, de radio, de krant, je dokter. Nooit voordat jij jezelf geïnformeerd hebt. Waarom verteld iemand dat, wat is het belang van die persoon, door wie wordt hij betaald, bij wie staat hij op de loonlijst?

Geloof ons ook niet, … nooit niet. Maar onderzoek alles zelf en kom dan tot een conclusie of wij het wel bij het rechte eind hebben?

Zo ontstaat burgerjournalistiek, open source intelligence news. Wij doen ons best bij onze eigen ontdekkingsreis om dit alles met de wereld te delen. Wellicht weet jij hier en daar ook bij te dragen? Dus wees welkom en deel …

— Henk Mutsaers

Zondagavond 21.00 uur slog of via de kabel in geheel Nederland / luister online of download de podcast

Ziggo:
Radio kanaal 918
TV kanaal  43
Tele2:
Radio digitaal
TV digitaal
KPN, XS4ALL, Telfort (witte afstandsbediening)
TV 320 | Radio 780
Telfort en Edutel, Lijbrandt Telecom, Fiber.nl,
Stipte, Solcon (zwarte afstandsbediening )
TV 2156 | Radio 3166


kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer |