oproep dotcom.radio / podcast luisteraars

belangrijk
Wat goed (en belangrijk) dat je er bent!

Wij maken de podcast omdat wij in een betere wereld willen leven. En het is van levensbelang dat onze boodschap gehoord, gelezen èn gedeeld wordt!

levensbelang

De wereld staat op z'n kop.

Zo staat ons belachelijke geldsysteem op instorten (link), onze chronische medicijn verslavende maatschappij is totaal aan het doorslaan (link),  een derde wereldoorlog is een reële mogelijkheid (link) en er komen steeds meer onderzoeksresultaten dat chemotherapie dodelijker is dan kanker (link). In sommige Britse ziekenhuizen overlijdt 50%  binnen 30 dagen aan de chemotherapie (link).

eigen verantwoordelijkheid

Eigen verantwoordelijkheid

Het ligt in ieders mogelijkheid én verantwoordelijkheid de wereld te veranderen. Door op onderzoek te gaan, het goede voorbeeld te geven en door te delen wat je hebt en weet.

Tegenvallende resultaten

We maken de uitzendingen en podcasts met een belangrijke missie, vanuit ons hart. We vinden het belangrijk, van levensbelang zelfs, dat iedereen deze informatie ontvangt. Maar de luisterresultaten vallen ons tegen. Te weinig mensen krijgen onze boodschap. Op dit moment twee mogelijkheden: We stoppen ermee, of er moeten meer luisteraars komen!

bezoekers soort
statcounter dotcom
bezoekers ongeveer 1.000 per uitzending op de website
bezoekers duur
de bezoekersduur is niet exact te meten
oproep

Wat kun jíj NU doen?

Jullie zijn de wereldverbeteraars, stadsomroepers, de marketeers, de reclame makers….
# Stuur eens een persoonlijke mail naar je vrienden.
# Bespreek de situatie bij elke gelegenheid maar minstens een keer per dag.
# Deel de link op twitter in je eigen netwerk.
# Gebruik ook andere sociale media dan de ultieme spionage robots van Facebook Twitter & Google.
# Train jezelf, verzamel informatie, zodat je lastige vragen kan beantwoorden.
# …..
# Jouw idee

WIJ zijn nu eenmaal mede VERANTWOORDELIJK voor alles wat er in de wereld gebeurd. Wie zwijgt stemt immers toe.


Update 19-02-2017

Sinds ik het pad van gezondheid preventie bewandel heb ik vele ontdekkingen gedaan. Ontdekkingen die mij 15 jaar geleden al op de gedachte bracht dat het voor de algemene gezondheid van de meeste mensen al "twee voor twaalf was".

Wat ga je dan doen, artikelen schrijven, meer artikelen schrijven. Informatie zoeken, colleges bijwonen, boeken lezen, onderzoek rapporten bestuderen en deze informatie vervolgens verwerken in nieuwe artikelen en + 300 uitzendingen van gezondheidsradio en al 43 van dotcom.radio

Dit leidde ertoe dat er ogenzichtelijk … vrijwel niets gebeurde. De mensen bleven braaf hun ziekmakende medicijnen slikken omdat de dokter hen dat vertelde, en intussen bleef de oorzaak, het rammelen van vitamine en mineralen gebrek als oorzaak gewoon doorsudderen. Kanker, vaccinaties, alles werd gedaan volgens de orders van ... de dokter. Zelf nadenken, zelf onderzoeken?

Je gaat nadenken als je nieuwe radioprogramma / podcast blijft steken op een slechts duizend bezoekers per week. Hoe ga ik mensen aanzetten tot een actievere rol zodat er na die 15 jaar eindelijk eens "iets" gaat gebeuren. Je schrijft een artikel genaamd; "Oproep aan de luisteraars".

Daar kwam een reactie op van Joy; "Zo ben ik op jullie site gekomen en ben ik op de pagina 'oproep voor de luisteraar' terecht gekomen. En ik kreeg daar echt een vreselijk naar gevoel bij". Deze pagina is nu op voorstel van Joy aangepast, thx.

— Henk Mutsaers

disclaimer |