Alleen onwetenden reizen in het donker

onwetend

 

Elke week willen we in het programma "dotcom.radio" nieuws belichten vanuit een standpunt dat de traditionele media niet aanstippen. Als de TV camera's zijn gericht op een onderwerp, grote kans dat er dan ergens anders een onderwerp bewust buiten het beeld wordt gehouden. De media zitten in het harnas van de grote adverteerders met tegenstrijdige belangen.

Is het je wel eens opgevallen dat een nieuwsbericht in alle kranten tegelijk verschijnt met vrijwel gelijke opmaak? De zogenaamde copy en paste journalisten, plakken en knipper er stevig op los. Ze moeten wel, de teruglopende advertentie verkoop en abonnementen hebben hun weerslag op het aantal redactieleden / journalisten.

Steeds meer zaken komen aan het licht die we eigenlijk allang hadden kunnen weten. Brievenbus bedrijven die op grote schaal geld verduisteren voor de belasting, mogelijk gemaakt door de overheid, door mensen waar jij wellicht op gestemd hebt? 30 miljard zou er mogelijk verduisterd zijn, of is dit slechts het topje van de ijsberg?

Vele jaren werden "wij" beschuldigd van het vertellen van conspiracy [samenzwering] theorieën, als je bijvoorbeeld vertelde over Chemtrails, die vliegtuig sporen die veel te lang zichtbaar bleven aan de lucht dan op basis van gewoon condens aannemelijk was. Na wereldwijd onderzoek en het nemen van monsters blijkt alles te kloppen, geen theorie maar keiharde feiten. Ook de overheid staat met de mond vol tanden, bekend of ontkend deze zaken geensinds. Het rapport van het Amerikaanse leger; "Owning the weather by 2025" [Bezit het weer] liegt er echter niet om. Tegelijkertijd is er een schrikbarende toename wereldwijd van Alzheimer en werden er hoge hoeveelheid aluminium in de bloedmonsters aangetroffen van Alzheimer patiënten.

Heeft iedereen al weet van de gehanteerde rekenmethoden bij de pensioenfondsen? Hoe het geldsysteem, en daarmee onze toekomst op drijfzand is gebouwd? Wie geloofd de dokter nog als aan het licht is gekomen door klokkenluiders dat minstens 50 procent van de wetenschappelijke studies corrupt zijn. Medicijnen die na kanker en hart en vaatziekten doodsoorzaak nummer drie zijn.

En zo zijn er vele ander zaken waarbij onze aandacht vereist is. Waarom gebeuren er zoveel aanslagen, wie organiseren die aanslagen eigenlijk en moet welk doel. Als je logisch gaat nadenken dan kloppen er hier vele zaken niet. Zou jij dat niet willen weten …?

Zodat je er minder angst voor hoeft te hebben. Zodat je maatregelen kunt nemen om je toekomst, je gezondheid veilig te stellen?

Bij persoonlijke gesprekken hoor ik nog wel eens; "Wil ik dit eigenlijk wel weten allemaal?"

Mijn antwoord is dan; "Wil jij dan graag voor de gek gehouden worden, in het donker gehouden?

Er gebeuren enge zaken op deze wereld, door in en in zieke machtsbeluste mensen (?). Als wij die niet in de schijnwerpers zetten kunnen ze ongestoord hun gang gaan. Onze gezondheid om zeep helpen, de economie manipuleren.

Neem een lichtend voorbeeld aan IJsland waar men — met kennis van zaken — die corrupte notabelen in het gevang heeft geworpen en de economie weer uit het dal is geklommen.

Vele mensen houden zich wereldwijd bezig met burger journalistiek, op blogs, websites, en internet radio. Mensen die onderling kennis en informatie uitwisselen, ieder op zijn eigen specialiteit en interesse. Open Source Intelligence. Daar maken we dit programma voor.

Connecting the dots. De aanwijzingen met elkaar verbinden. Een ontdekkingstocht naar het verborgen nieuws en daarmee de mogelijkheden ontdekken en creëren om hier zelf positief gestalte aan te kunnen geven.

Heb jij een vraag of mogelijk een bijdrage? Kom er mee voor de dag, want jou toekomst is ook mijn toekomst.

— Henk Mutsaers

change idea

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer |