Nieuws Radio

dotcom radio nieuws programma

Nieuws Radio Programma Voor De Lokale Omroepen

In 2016 zijn we als opvolger van gezondheidsradio gestart met dotcom radio: De aanknoop punten verbinden, connecting the dots. Een "Ieders inzicht delen", is in het kort de essentie van het programma.

Na zes jaar en meer als 250 afleveringen van gezondheidsradio die uitgezonden werden op de lokale omroep de SLOG en verder via internet te beluisteren waren kwam daar in 2014 een einde aan. Tijdgebrek en, we hadden de meeste gezondheid topics wel behandeld. Het programma werd ook verspreid via podcast en daar kregen we uiteindelijk de meeste reacties op binnen, mensen die uit de gehele wereld reageerden en het programma konden beluisteren op de plaats en tijd die hen het beste uitkwam.

Nu in 2016 is het wereldnieuws in een stroomversnelling gekomen, en dichter, veel dichter bij huis zijn economische huurmoordenaars actief op het Europese front, valse vlag aanslagen vinden aan de lopende band plaats, de democratie is een farce geworden en in het naburige Frankrijk heerst al een half jaar de noodtoestand. Ons geldsysteem wordt op alle mogelijke manieren gemanipuleerd en de daaraan verbonden toekomst perspectieven zoals sparen, beleggen en het pensioenstelsel. Ons rechtssysteem verzaakt recht te spreken inzake pedofilie waar nauwe banden met de politiek meer en meer aan het licht komen in navolging van Engeland. De beerput gaat langzaam maar zeker open. Het niet democratisch gekozen Europa maakt inmiddels de dienst uit en houden gif producenten als Monsanto en de (junk) voedingsindustrie de hand boven het hoofd. De bevolking wordt meer en meer ondergeschikt aan de multinationals via het geheime TTIP verdrag. Met Zika ziet Big Farma een nieuwe mogelijkheid om met gemanipuleerde studies weer miljarden te gaan verdienen ten koste van de gezondheid van miljoenen mensen. En dan hebben we het nog niet gehad over Chemtrails, H.A.A.A.R.P. en al die andere zogenaamde complotten die echter gewoon te verifiëren zijn met keiharde feiten.

Heel veel mensen hebben van veel van deze zaken TOTAAL geen kennis genomen terwijl het een GIGA stempel op hun dagelijkse leven en gezondheid drukt. De landelijke media verzwijgen of verdraaien het nieuws of hebben adverteerders belangen om het heel mild uit te drukken. Een gat in de markt dus, als je tegen de stroom in durft te gaan (?)

Voor lokale omroepen die het programma willen uitzenden, be my guest, wees welkom.

De vaste presentatoren zijn weer van de partij. Ron Fonteine, onderzoeker (leefbewust, bijna 15 miljoen bezoekers in 11 jaar tijd), Mike Donkers, schrijver, vertaler, leraar Engels, beheerder van het Fac(s) forum (2.000 bezoekers per dag) Arend Zeevat, die een heel scala aan onderzoek werk heeft gedaan voor de Argusoog website & radio, de Hoogste Tijd, Frontier radio en onlangs ook een boek schreef. De verbindende factor is ondergetekende Henk Mutsaers, 46 jaar deejay en beheerder van gedachtenvoer.

— Henk Mutsaers, interesse, idee, bijdrage, neem contact op.

NIEUWS RADIO -- IEDERS INZICHT DELEN | zondagavond 21.00 uur of luister online / download de podcast

Ziggo:
Radio kanaal 918
TV kanaal  43
Tele2:
Radio digitaal
TV digitaal
KPN, XS4ALL, Telfort (witte afstandsbediening)
TV 320 | Radio 780
Telfort en Edutel, Lijbrandt Telecom, Fiber.nl,
Stipte, Solcon (zwarte afstandsbediening )
TV 2156 | Radio 3166kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer |