contact

slog radio


dotcom.radio

Presentatie: Henk Mutsaers
eMail de @ uitdaging . net
Web: gezondheidsradio
Web: uitdaging.net
Web: gedachtenvoer.nl

Reacties

Alle reacties zijn meer dan welkom. In de 6 jaar gezondheidsradio hebben we er honderden gehad die weer zorgden voor programma items, nieuwe artikelen of het uitnodigen van een speciale gast.

Bedenk goed, alle items die wij brengen dien je zelf te onderzoeken om een gedegen mening te kunnen vormen.

-- GELOOF NIEMAND, ... OOK ONS NIET !! --

Doe altijd je onderzoek, lees op vele websites, bekijk de YouTube video's en lees boeken. Veel informatie zul je tegenkomen die NOOIT op TV, de radio of de krant komen. Check altijd de bron. Wie heeft het artikel geschreven, wat is zijn beroep, met wie heeft de persoon financieel banden. Bij wie heeft hij op de loonlijst gestaan of staat hij nog, of is hij of zij aandeelhouder? Dit heet in vaktermen; Follow The Money.

Draaideur [ revolving door ] Een bedrijf als bijvoorbeeld het Amerikaanse Monsanto hebben een draaideur constructie. Er zijn al opvallend veel functionarissen van dit bedrijf die een positie verworven in de regering en verkregen zo een dikke stem in het te voeren beleid. Ook Unilever en het Voedingscentrum hebben zich hieraan schuldig gemaakt, zeer ongewenst. In Brussel lopen meer bedrijfsmedewerkers te lobbyen dan er politici zijn in het Europese parlement. Met andere woorden, de hele wereld hangt aan elkaar van verdraaide statistieken, misleiding, halve waarheden en grove leugens.

Gezondheid: Wij vertellen UITSLUITEND, wat je zou kunnen doen.

Een beslissing neem je ALTIJD zelf en is voor je EIGEN verantwoordelijkheid.

Of het nu om een behandeling gaat bij je eigen dokter of specialist of zaken die je leest op deze of andere websites. Elke mening of advies dient ter informatie, tot uitbreiding van je eigen kennis zodat je gebaseerd hierop een afgewogen beslissing kan nemen. Vraag dus nooit; "Wat moet ik doen", maar, "Waar kan ik meer informatie vinden om een afgewogen beslissing te nemen". Leg ook een beslissing niet in de handen van een dokter. De feiten wijzen uit dat deze beslissing je duur te staan kan komen. Een goede arts kan daartegen ook je leven redden. Zorg dus dat je precies weet uit welk hout iemand gesneden is voor je zijn of haar advies ter harte neemt. Stel vragen, lastige vragen, alsof de arts bij wijze van spreken bij je persoonlijk op sollicitatiegesprek komt! Artsen werken volgens een voorgeschreven protocol, wijken ze daar van af dan lopen ze zelf een risico als het fout gaat. Bedenk dat de farmaceutische industrie elk jaar miljarden aan schadeclaims uitkeren, zorg dat jij dus geen slachtoffers wordt maar informeer jezelf. JIJ draagt de verantwoording! Neem ook nooit advies aan van iemand die er niet gezond uitziet! -

Veel van de dingen waarover we vertellen passen wij zelf toe. Dit heet met een mooi woord: Ervaringsdeskundigen.

Henk Mutsaers