De moorddadige criminele geschiedenis van de Farmaceutische industrie en hun #1 wapen: “Chemotherapie”.

Probeer maar eens in je vrienden en familie netwerk iemand te overtuigen / informeren dat bij kanker Chemotherapie de aller slechtste keuze is die ze kunnen maken. In feite is Chemotherapie helemaal geen keuze maar een weg des doods die de kanker verder verspreid. Oog in oog met het “vonnis” kanker veranderen vele mensen in apathische wezens die vaak alleen nog open staan voor de man / vrouw met de witte jas, de dokter. Update: 26-09-2018 The Truth About Cancer Video


Deze onderstaande video is dan ook vooral bedoeld voor die dokters. Wellicht zijn er enkelen onder de dokters die zien, horen en voelen dat we een tijdperk van openbaringen zijn binnen getreden.


De overheid blijkt wapens te leveren aan terroristen groepen, de Paus blijkt het pedofilie gedrag van zijn priesters jaren onder de pet te hebben gehouden en zal waarschijnlijk wel oneervol moeten aftreden. #Metoo is slechts een windvlaagje als we in de nabije toekomt de onthullingen op pedofilie en Satanisme gaan meemaken.


Het farmaceutische misdaad kartel is ook al lang bekend en ook hier zal men het kwaad met wortels en al gaan uitroeien. Waar staan jullie dan << dokters >> als mensen te weten gaan komen  wie de onnadenkende gehersenspoelde handlangers van dit kwaad zijn? Zullen dan de wachtkamers nog wel vol zitten of gaan ze dan op slot als voorzorg tegen de ontstane volkswoede?

Video Dr Rath, Nederlands ondertiteld.


“Geschreven in november 2017 en mei 2018 veroorzaakten blog berichten van Dr. Kelvin Stott, directeur Portfolio Management bij het Novartis-geneesmiddelenbedrijf in Basel, Zwitserland, een wijdverspreid alarm bij farmaceutische beleggers.

Bewerend dat de hele farmaceutische industrie “op het punt staat van terminale achteruitgang”, beschreef Stott hoe onderzoek en ontwikkeling (R & D) terugkomt in de ontwikkeling van geneesmiddelen, nu slechts 3,2 procent bedraagt en in 2020 mogelijk nul zou zijn. Eenvoudig gezegd, dit betekent dat elke dollar die door farmaceutische bedrijven aan R & D wordt uitgegeven, alleen maar zou resulteren in een dollar inkomen. Met andere woorden, de farmaceutische industrie zou niet langer een winstgevende zorg zijn. Het is daarom veelbetekenend dat, volgens de bedrijfswebsite Forbes, de gegevens van Stott “correleren met de observatie van vrijwel elke serieuze onderzoeker die naar de industrie heeft gekeken.” De implicatie hiervan is dat het begin van het einde voor de ‘Business with Disease’ binnenkort in zicht zijn”.

Bron: Dr Rath Health Foundation nieuwsbrief september 2018


Noot: Zou het niet mooi zijn als vaccinaties in zijn totaliteit met onmiddellijke ingang gestopt zouden worden en wellicht ooit nog eens hervat worden, … ooit, … als er gedegen dubbelblind onderzoek is gedaan door onafhankelijke partijen. Als bovendien de farmaceutische industrie hoofdelijk aansprakelijk wordt gesteld voor eventuele schade. Ik denk dat we daarna NOOIT meer iets gaan vernemen over vaccins, het zou zomaar kunnen zijn.

Zou het eveneens niet mooi zijn dat die farmaceuten ook voor de rechtbank komen te staan voor de toepassing van Chemotherapie en andere dodelijke medicijnen, nog beter, militaire tribunalen?

Update: De WHO voorspelt dat in 2018 zeker 9,6 miljoen mensen overlijden aan kanker.


Boek: “De waarheid over kanker”, dit boek zet voor velen de wereld op zijn kop!


Op 23-09-2016 schreef ik dit over het toen nieuwe boek “The Truth About Cancer“. Ik heb het boek in Amerika besteld maar het is nu vertaald naar het Nederlands door de nummer #1 gezondheid boeken website van Nederland: “Als het aan de traditionele media ligt blijft het genezen van kanker een van de best bewaarde geheimen in de wereld. Mensen kunnen het niet bevatten hoe simpel het is en waarom de dokter dat niet toepast “als dat zo zou zijn”? Dit laatste moet hoognodig gaan veranderen. Big farma en al die dokters die braaf de protocollen blijven volgen moet in hun hemd gezet worden. Ze moeten gedwongen worden te veranderen … lees verder 

Nieuwe serie Op Out of Cancer

Gerelateerde onderwerpen