Q this is big

Contact

Henk Mutsaers
Vroeger .... was ik heel open en kon je alle info op de contactpagina vinden. Waar ik woon, mijn telefoonnummers, sociale media etc. Nu kun je alleen nog via eMail contact opnemen. Daar heb ik mijn reden voor!

Wil je meer over mij weten lees dan deze paginaeMail de @ uitdaging.net [ je zal het zelf even moeten over typen zonder de spaties voor en na de @ om mijn mailbox nog een beetje spamvrij te houden]


Deze website is opgebouwd via Open-source intelligence (OSINT) is intelligence, openbaar te verwerven informatie via publiekelijke bronnen zoals radio / tv / websites / wetenschappelijke publicaties / boeken / magazines / YouTube etc.

Het is belangrijk bij het vergaren van informatie ten alle tijden bronnen te raadplegen en je eigen mening te vormen. Ga nooit op iemand zijn of haar mening af (inclusief die van mij) en let bij de bron ook op wie de belanghebbers zijn. Met andere woorden, bij wie staat de persoon op de loonlijst? (Uit wie zijn naam wordt er gesproken)

NOOT: Enkele keren per jaar ontvang ik een mail van iemand die een -storende- spelfout heeft gevonden in een artikel / vertaling. Sinds enkele jaren neem ik niet meer de moeite om mijn artikelen / vertalingen te laten controleren op spelfouten vanwege tijdgebrek / urgentie en … omdat bijbehorende video's soms al binnen 24 uur of een week gecensureerd worden. Ze zijn dan eenvoudigweg geblokkeerd.

Veel -storender- is het dat na zovele jaren van voorlichting door deze en andere websites er nog steeds dagelijks mensen dood gaan en ernstige ziektes en gebreken door zulke eenvoudige zaken als gifstapeling (inclusief medicijnen) ondervoeding door ernstige vitamine en mineralen gebrek en onbalans (pH waarden / Omega 3 / 6). Zou het niet eens tijd worden dat deze taalpuristen zich zinvol bezig gaan houden aan voorlichting en kijken of ze het zelf nu wel zo goed doen met hun gezondheid. Ik heb ondank al mijn inspanningen ook nog nooit een perfecte energetische test kunnen tonen.

Heb je een vraag dan ben je altijd welkom

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]