dotcom.radio archief 2020


aanmelden via de Telegram app

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

dotcom radio team Mike Donkers Henk Mutsaers

27-12-2020 Deze week in aflevering 238 weer het gebruikelijke rijtje voor dit jaar Trump, Corona / Covid, onze vrijheid, de NWO, de bijdragen van de luisteraars en meer speelt er eigenlijk niet zoveel wat echt belangrijk meer is ten opzichte van de vrijheid, … Ga naar de podcast


20-12-2020 Deze week in aflevering 237 Opmaat naar het vaccinatie schouwspel – Disc from Hell – CCP coup overal ter wereld – De ontknoping in de VS nadert, mogelijk voor de Kerst – Ik ben wakkeren, bijscholing is te laat. En ben jij er wel zeker van dat het virus bestaat? en meer Ga naar de podcast


13-12-2020 Deze week in aflevering 236 Trump nog steeds in de race – de bedenkelijke rol van China – Biden drives from hell – vaccinaties beginnen nu zorgelijk te worden – reacties lezers – en vele zaken in wat weer een bomvolle podcast is, … Ga naar de podcast


06-12-2020 Deze week in aflevering 235 Met een zoals gebruikelijk bomvolle uitzending van verkiezingsfraude en de stand van zaken tot mondkapjes waanzin die niet wettelijk onderbouwd is – reacties lezers en veel meer, … luisteren en delen s.v.p. Ga naar de podcast


29-11-2020 Deze week in aflevering 234 de schapen en de leeuw was deze week het thema – Waar sta jij nu? – onze vrijheid – de VS verkiezingsfraude laat steeds mer internationale connecties zien – Nogmaals EO Trump 2018, nu meer duidelijkheid – Strafrechtelijke vervolging NL politiek – bijdragen lezers en meer, … Ga naar de podcast


22-11-2020 Deze week in aflevering 233 Het eindspel is ingezet, wordt het de Great Reset of gaan wij in actie komen om Trump -WERELDWIJD te ondersteunen om de strijd aan te gaan? Toekijken vanaf de zijlijn is geen optie. De Amerikaanse verkiezingen zijn net zo belangrijk voor ons en de laatste barrière voor de grote reset. Er op of eronder. Ga naar de podcast


15-11-2020 Deze week in aflevering 232 gaan we weer verder in op de stand van zaken betreffende de tweede termijn van Donald Trump, de fraude van de media om Joe Biden als President Elect te verklaren, het verraad van de politiek die massaal de “nieuwe” president eren, het failliet van de MSM. Hoe kan jij je staande houden in dit geweld van nep nieuws wat zelfs doorgewinterde Q volgers niet lukt om de positieve attitude te behouden, lockdowns, COVID en alles komt weer voorbij in dit volgepakte uurtje met de reacties van de luisteraars, .. Ga naar de podcast


07-11-2020 Deze week in aflevering 231 Bijna de gehele uitzending staat in het teken van de grootste verkiezingsfraude in de geschiedenis van de VS, en Trump gaat de winnaar worden. Vergeet de media die zijn bezig hun graf te graven. Ga naar de podcast


01-11-2020 Deze week in aflevering 230 Bijdragen luisteraars – met o.a Trum: “We caught them, we caught them all” – Nog 2 dagen naar 3 November +1 – Volle maan red october – Noodwet aangenomen – de zelfmoorden worden zichtbaar – Sociaal Krediet Systeem database wordt al gevuld – El camino: “MEGA Make Each Other great Again” – Je gezicht verteld boekdelen en meer, … Ga naar de podcast


25-10-2020 Deze week in aflevering 229 Bijdragen luisteraars – Waarom de boodschap uitdragen een lastig geval blijkt MoeD of MoeTen – Protestsong Van Morison – No More Lockdowns – Trump uur “U’ nadert countdown naar 3 november – Debat Biden / Trump – en ja nog steeds op de agenda COVID 19 – (ben je der nog?) en veel meer, … Ga naar de podcast


18-10-2020 Deze week in aflevering 228 met o.a. weer veel bijdrages van luisteraars – Weet wat je rechten zijn (burgerfront) – Veel Trump en Q nieuws waaronder Osamagate – COVID Nieuws – Twitter berichten – YouTube grote censuur actie en meer, … Ga naar de podcast


11-10-2020 Deze week in aflevering 227 bijdrage luisteraars – Trump uit het ziekenhuis – Hoe makkelijk ben je te hersenspoelen? – COVID karakter test – COVID app – COVID overdenkingen – Brexit – Komt er een eind aan redpillen of begint het pas – Twitter waarschuwing – en meer Ga naar de podcast


04-10-2020 Deze week in aflevering 226 Reacties luisteraars met o.a. Bill Gates patent 060606 – Trump ‘besmet’ met COVID – opnieuw genomineerd – Invoering Noodwet – Mondkapjes waanzin slaat nu ook toe in Nederland en meer, …  Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 225 – Bijdrage luisteraars o.a black magic – referendum – emotionele oproep aan politie en leger – Sociale media verliezen hun rechten – PCR testen in buitenland – HCQ niet verboden, nieuwe rechtszaken? – en tientallen andere onderwerpen, … Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 224 Spreuk (je geweten) – Bijdrage luisteraars – Goddelijk gedachtenvoer van Mike – Prinsjesdag – Als zwijgen net zo erg is – ‘Trump biedt Assange gratie – de Noodwet uitgelegd – Corona nieuws en meer gedachtenvoer, … Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 223 Spreuk – Bijdrage luisteraars – Q aangevallen in de MSM- Vrijheid: Lakse houding – Loopt de weg naar vrijheid langs de afgrond – Trump Novel prijs vd Vrede – Noodwet staat al in de schoolboeken – Opvallend veel geredde kinderen sinds, … – Pedofilie moet normaal worden vinden … en veel meer Ga naar de podcast


06-09-2020 Deze week in aflevering 222. Bijdrage luisteraars – Virus bestaat niet alt. media aandacht – Berlijn bestorming Reichtstag valse vlag – Qanon steeds meer mainstream nieuws, Chinese dictatuur model westen steeds meer zichtbaar. Geen vaccin, geen vrijheid – Waar komen ineens al die fascisten vandaan? – en veel meer. Ga naar de podcast


30-08-2020 Deze week in aflevering 221 Bijdrage luisteraars (slechts enige vanwege een DDOS aanval op de email provider) Verslag Mike uit Berlijn – Twijfel jij ook wat je moet denken? – Q anon op BNR – NoName was terecht geteld – Pedofielen partij – en veel meer – Ga naar de podcast


26-08-2020 EXTRA OPNAME Deze week in aflevering 220 een extra podcast met de jongere generatie aan het woord met Romario en Jessie, hoe kijken zij tegen de zaken aan en wat weten ze? Maar ook wat zou er moeten gebeuren? Ga naar de podcast


22/23-08-2020 Deze week in aflevering 219 Bijdrage luisteraars – Complotten, JA, NWO 11 jaar geleden al voorspeld – Stand van zaken Burgerfront – Mail in vote VS blockchain – Welcome to the Revolution (Q) – Mensen verlaten grote steden – en veel meer, … Ga naar de podcast


16-08-2020 Deze week in aflevering 218 Een stortvloed van nieuws. Nederland bestookt vanuit de ruimte? – Vrede nu in zicht tussen Israel en de Verenigde Emiraten – de -NOODWET- demonstratie Malieveld – Q in de Telegraaf – 5 maanden corona gijzeling – en meer Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 217 (te) veel bijdragen luisteraars – aanslagen overal ter wereld (hoeveel had jij er gemist) – Trump schaf inkomsten belasting af de laatste 6 maanden van 2020 – Het grootste virus genezen met een hamer – Hoeveel mensen weten al dat het oorlog is? – Trump, … het gaat gebeuren, … en meer Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 216 Bijdragen / vragen luisteraars – Wat moet ik denken van? – Het grootste complot ooit – Q kloof volgers / niet volgers – Overheid / grondwet / vrijheid. – Exosomen / virus – Kodak Pharmaceuticals – Info schaakspel – en veel meer Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 215 – Bijdragen luisteraars actief en interactief – vrijheidsnieuws – spectaculair gezondheid nieuws – het niet bestaande virus – weer meer censuur en meer nieuws uit de wereld van Q, … Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 214 – opvallend is het steeds meer deelnemend aantal luisteraars aan de podcast – Onderwerpen zijn in volgorde van belangrijkheid: vrijheid en gezondheid, de grondwet en een nep virus en dito vaccinatie. De toenemende dictatuur en de totale afbraak van de laatste resten democratie, … Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 213 een opname op locatie met veel bijdragen en vragen van luisteraars en toenemende spanningen en pure waanzin in de wereld. De boodschap is duidelijk, zorg dat er geen achterblijvers zijn bij deze informatie op het gebied van vaccinaties en corona testen zou dit tot levensbedreigende situaties kunnen gaan leiden. Zie het als je burgerplicht om een ieder op de hoogte te brengen. Ga naar de podcast


Deze week in aflevering 212 dotcom.radio gaat allen verder als podcast – Bijdragen luisteraars – Varkensgriep als 2de golf? – Maxwell een dominosteen? – Vrijheid – Veel nieuws aan het Corona front – Qanon – Nederland komt in protest – Dictatuur NL weer beter zichtvaar – en meer, … Ga naar de podcast


dotcom.radio stopt, … op de radio en …
… gaat als podcast op eigen kracht verder


28-06-2020 Deze week in aflevering 211 – Bijdragen luisteraars – de ontspoorde overheid – kort geding burgerfront – Mike zijn ervaring Malieveld – einde chemotherapie – Rutte geeft het goede voorbeeld (wat wij niet mogen) – Politie VS weigert werk inAtlanta – Qanon – NWO en meer, … Ga naar de podcast 


21-06-2020 Deze week in aflevering 210: Demonstratie Den Haag verboden maar gaat wel door – Rechter spreekt zich uit Corona maatregelen onwettig – Veel reacties luisteraars met onder andere Google heeft de telefoon gehacked met de Covid 19 app, Q nieuws en meer,… Ga naar de podcast


14-06-2020 Deze week in aflevering in aflevering 209 De grote reset – Na Corona de Antifa rellen en snel in de kiem gesmoord door Trump – Gedachten lezen met slechts een woord – Staatsgreep dag #90 – Politie – bijdragen luisteraars – en dotcom.radio natuurlijk overgoten met het Q sausje. Ga naar de podcast


07-06-2020 | Deze week in aflevering 208: Corona was een valse vlag en is over – De Antifa rassen rellen zijn de volgende valse vlag – Wordt er aangestuurd op een burgeroorlog? – Zo ziet moderne oorlogvoering eruit, informatie oorlog – Hoe kan Trump ingrijpen en wat gebeurd er in de EU met hetzelfde probleem. Q posts – Stand van zaken burgerfront en veel meer. Ga naar de podcast


03-06-2020 Extra aflevering van dotcom.radio over straling (EHS) en kinderen die om die reden uit huis geplaatst zijn, uit de ouderlijke macht door de overheid, een aangrijpend verhaal van een van de vele slachtoffers en de mogelijk “verrassende” reden waarom het juist deze mensen trof, … Beluister / download deze podcast.


31-05-2020 Deze week in aflevering De lockdown teugels worden gevierd een zucht van verlichting bij velen, boosheid bij anderen, faillissementen, werkeloosheid, en de uitrol van de Sociale Credit Systeem app. De -AKTIE- komt nu pas, -MOET NU KOMEN- !! + Wat gebeurd er in de wereld van Q waar het Factsforum en Gedachtenvoer de -ENIGE- twee websites zijn die -ELKE DAG- berichten hierover. Ga naar de podcast


24-05-2020 Deze week in aflevering 206: Ik kan hier een lange lijst met onderwerpen maken die aan de orde komen in de uitzending. 40, 50 of meer, gewoon luisteren en vooral delen als je het tenminste erg vindt te leven onder een staatsgreep. Ga naar de podcast


17-05-2020 Deze week in aflevering 205. De [zichtbare] uitrol van de Nieuwe Wereld Orde [NWO] is nu 9 weken een feit, de complottheorie is de keiharde waarheid Corona, #Lockdown, Qanon en de Media zijn weer de hoofdonderwerpen in dotcom.radio met Mike & Henk en, … wat kan week 10 je brengen? Ga naar de podcast


10-05-2020 Deze week in aflevering in aflevering 204 Enkele oplettende bijdragen van luisteraars — Mijn statement video – Corona ontspoort en ouderen in gevaar – Corona onderzoeker vermoord? – Kwik, Kwek en Kwak bij Jensen – Rutte en zijn konijntje – Kim Jong-Un leeft weer – Veel ophef over de NWO omdat, om,dat het nu staat op de website van het World Economic Forum – Q nieuws en meer. Ga naar de podcast


03-05-2020 Deze week in aflevering 203 De 8ste week lockdown gaat 17 maart in – Bijdragen luisteraars – met o.a manifest politie en kannibalisme – 1,5 meter economie druist in tegen de menselijke natuur – Pedo – Corona – 5G nieuws – Trump bezig met quantum internet – en natuurlijk de wereld van Qanon. Ga naar de podcast


26-04-2020 Deze week in aflevering 202: Bijdragen, vragen luisteraars – Ergogenics – Nieuws uit het land van vitaminen en mineralen – Q de stand van zaken, wat gebeurd er allemaal, ook in Nederland. Lockdown gaat de zevende week in en is belachelijk genoeg weer verlengd – de Hoogverraad pagina gaat er moeilijk in bij de Nederlanders. De dollar en olie prijs – EU Landen en staten in de VS failliet – En, hou je vast McDonalds “vlees in de VS” en veel meer, … Ga naar de podcast


19-04-2020 Deze week in aflevering 201. positiviteit zaaien levert ook positieve bijdragen op, waar waren al die mensen al die tijd. Bijdragen luisteraars met o.a. de collectieve mindset – Corona en hoogverraad – Geduld, geloof en vertrouwen – Noodtoestand in de VS en meer, .. Ga naar de podcast


12-04-2020 Deze week in aflevering 200: De wereld gaat zijn vijfde week van lockdown in, de Deep State geeft zich helemaal bloot, een ieder kan de regels waarnemen van de uitrol van de politie staat, maar we gaan niet zonder strijd ten onder. Net als in elke oorlog, en ja het is oorlog momenteel worden er aanslagen gepleegd. Dat past helaas in de plannen van de Deep State om versneld de politiestaat uit te rollen. Slimme acties zijn dus de gewenste koers. Actie reactie. En hoe staat het met de hoopvolle zaken? Luister vandaag weer naar de alweer 200 ste aflevering van dotcom.radio en, …. de boodschap is positief !! Ga naar de podcast


05-04-2020 | Deze week in aflevering 199 een uitzending met verschillende dilemma’s Ron gestopt (?) nieuwe koers of we stoppen helemaal als Q, … Ga naar de podcast


29-03-2020 Deze week in aflevering 198 Corona Inside update 28.3.2020 – Hoe transvetten helpen bij een geprogrammeerde celdood – Miljoenen mensen zijn al immuun voor het Corona virus – Overvloedig ijzer in de longen verergert astma – ACE-remmers en angiotensine receptor blokkers kunnen risico COVID-19 verhogen – EPA stuurt aan op vervolging van PFAS-producenten 3M/Dupont – Medicatie voor zure reflux gelinkt aan hoger fractuurrisico bij kinderen – Gebruik e-sigaretten stijgt, nieuwe data tonen gezondheidsrisico’s hart – De relatie tussen zonnevlekken en je levensduur – Groenten die helpen bij het bestrijden van leververvetting – Wat je moet weten over farmaceut Roche — Bijdragen / vragen luisteraars — De kijk op de week met Mike en Henk Ga naar de podcast


22-03-2020 Deze week in aflevering 197 PFAS Chemical Producers Under Criminal Investigation – Ananassap blijkt ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen te hebben. – Speelde DDT een rol bij de kankers van mijn familie? – Music could help treat delirium in ICU – Lactobacillus Gasseri – Korean researchers found substance inhibiting COVID-19 – Hoe Big Pharma de schade verborg die medicatie veroorzaakte – The Adverse Effects of Genetically Modified Maize – How air pollution may lead to Alzheimers disease – Breast milk can help protect preterm infants from harmful gut bacteria. –  Wat doodsangst doet met longen volgens natuurwetten Hamer – Medication taken by millions of people could increase the risk of catching coronavirus — Bijdragen / vragen luisteraars — De kijk op de week met Mike en Henk Ga naar de podcast


15-03-2020 De uitzending (196) staat geheel in het teken van de Corona Crisis en de achterliggende agenda, gebaseerd op de gecodeerde intel van “Q”. Ik beschouw dit als de belangrijkste podcast die we gemaakt hebben sinds het begin van september 2008 Ga naar de podcast


08-03-2020 Deze week in aflevering 195 Hoop op een medicijn tegen diabetes type 2 – Doden door griepvirus vs coronavirus in de VS – Pesticiden (neonicotinoïden) beïnvloeden ontwikkeling hersenen bijen – Herhaald voorschrijven antibiotica verhoogt risico ziekenhuisopnames – Onacceptabel dat tabaksindustrie Brits gezondheidsbeleid wil infiltreren – Do smartphones make headaches worse? – Here’s how nanoparticles could help us get closer to a treatment for COVID-19 – Rechter bij het Internationaal Strafhof gaf groen licht voor onderzoek Afghanistan – Lighting in supermarket dairy cabinets reduces essential nutrients in milk – Scientists publish scans showing lung damage caused by vaping in teenagers – Een light drankje bestellen bij je friet ‘kan leiden tot gewichtstoename’ – Oekraïense landbouwoligarchen omzeilen de wet op genetisch gemanipuleerde soja –  Zonnepanelen een stoorzender, EMC-straling — Bijdragen luisteraars — De week door Mike en Henk Ga naar de podcast


01-03-2020 Deze week in aflevering 194 Schrikbarende bekentenis van hoofdtoxicoloog Monsanto – Tandvleesaandoeningen verhogen risico op beroertes – Hoe suiker huidproblemen veroorzaakt – Chronische ontstekingen tijdens zwangerschap vertragen ontwikkeling kind – Hoe glyfosaat het microbioom van mens en dier vernielt – Geboorteafwijkingen door bepaalde antibiotica tijdens zwangerschap – Vaak antibiotica recept bij tandheelkundige aandoeningen op spoedafdelingen – Vet rond de bloedvaten houdt ze gezond – JUUL betrapt op adverteren op websites voor kinderen – Onderzoek naar relatie landbouwgif en Parkinson – Meer kans op multiresistente bacteriën bij maagzuurremmers – Verhoogde aluminium niveaus in hersenen van mensen met MS – Mooi voorbeeld van de propaganda voor genetische gemanipuleerde sojaolie, sojaolie waarvan recent nog is aangetoond hoe slecht het voor je hersenen is. — Veel bijdragen luisteraars – de kijk van Mike en henk op -de wereld- ! Ga naar de podcast


23-02-2020 Deze week in aflevering 193 Metalen in e-sigaretten zorgen voor DNA schade – Wat er gebeurde met dieren die genetisch gemodificeerde soja kregen – Rol darmflora bij nieuwe behandelingen diabetes – Relatie natuurlijke suikers in moedermelk en gewicht in kinderjaren – Blootstelling schoonmaakmiddelen verhoogt astma bij jonge kinderen – Deze hoesjes voor mobiele telefoons verhogen de stralingsniveaus – Boek – The Zyprexa Papers – Jim Gottstein – Chocolade verbeterde de bloedstroom in de benen – Ook Zweden is EU gegraai zat – De groene leugen – biomassa uit de VS – Tesla mag bos kappen voor fabriek – Vreemde handen aan de operatietafel – Toxic PFAS Chemicals Found in Period-Proof Underwear — Bijdragen / vragen luisteraars — De kijk op de wereld van Mike en Henk Ga naar de podcast


16-02-2020 Deze week in aflevering 192 Lage inname vezelrijk voedsel kan je slagaders verstijven – Vapers hebben verandering in genoom met link naar kanker – Steroïden doen meer kwaad dan goed bij behandeling van coronavirus – Slechts 35% van kinderen blijkt echt een blindedarmontsteking te hebben – Overgewicht door conserveermiddelen in cosmetica – Chemische stof in drinkwater veroorzaakt tandbederf bij kinderen – Sulforafaan (broccoli) verhoogt glutathion niveau in hersenen – PFOS stof in milieu verandert darmmicrobioom muizen – Arme kinderen met ADHD ontvangen vaker medicijnen – Het plaatsen van anti-vaccin propaganda op sociale media kan strafbaar worden – CO2 stijging en extreem weer — Bijdragen / vragen luisterrrs — de week met Mike en Henk die nog steeds geen internet thuis heeft. Ga naar de podcast


09-02-2020 Deze week in aflevering 191 Toename medicijnresten in drinkwater door de vergrijzing – Een nieuwe stof voorkomt vasculaire verkalking – Hoe diabetes medicijn metformine positieve effecten sport vermindert – Verhoogt tramadol het risico op heupfracturen? – Slecht zien is bij kinderen vaak de oorzaak achter andere problemen – Relatie autisme en specifieke cel die isolatie bedrading hersenen regelt – Geestelijke gezondheid kinderen wordt beïnvloed door de slaapduur – Inwoners van landbouwgebieden blootgesteld aan giftige aerosolen – Hoe trauma ook je darmen kan beschadigen – Vooral baby’s zijn kwetsbaar door aluminium in vaccins – Tenminste zes Utrechtse basisscholen hebben te veel lood in drinkwater – Belangen Halbe Zijlstra (VVD) vuistdiep verstrengeld in illegale afvaldump Rijkswaterstaat – Schade aan isolatie van je zenuwstelsel door electromagnetische straling — Bijdrage luisteraars – De kijk van Mike op de wereld en Henk die ook vele bijgepraat moet worden. Van live vanuit Saint Honore Les Bains – “les gouts et les couleurs”  Ga naar de podcast


01-02-2020 Deze week in aflevering 190 Kan het resetten van onze interne klok diabetes helpen beheersen? – Zoetstoffen tijdens zwangerschap veranderen darmflora nageslacht – Hoe stedelijke vervuiling het hart beschadigt – Relatie alcoholgebruik en depressie kan behandeling helpen – Open communicatie over medische fouten vermindert emotionele schade – Rookverbod in auto’s zorgt voor 72% daling blootstelling kinderen – Patiënten ondergaan onnodige behandelingen voor onschadelijke kankers – Hoge blootstelling luchtvervuiling veroorzaakt hersenveranderingen – Twijfels gerezen over de effectiviteit van HPV-vaccins – Bayer may halt sales of cancer-linked glyphosate products to private users – Herhaalde blootstelling aan antibiotica in de vroege kinderjaren wordt geassocieerd met een verhoogde kans op obesitas – Nauwkeuriger inzicht in huidige zeespiegel langs de Nederlandse kust – Thyroid cancer, genetic variations, and cell phones linked in YSPH Study — Bijdrage luisteraars — De kijk van Mike en Henk op de wereld Ga naar de podcast


26-01-2020 Deze week in aflevering 189 De Amerikaanse frisdrankkartels zijn de grootste killers in Mexico  – Timing nieuwe pandemie docu is wel verbazingwekkend – Subcommissie dringt bij FDA op monitoren van menthol vaping – Transparantie ontbreekt bij financiering patiëntenorganisaties door industrie – Roken verhoogt het risico op complicaties na operaties – Verband tussen gedrag kinderen en samenstelling darm microbioom – Obesitas, hartaandoeningen of diabetes kunnen overdraagbaar zijn – Slimme contactlens voor diabetische diagnose en retinopathie – Twijfels gerezen over de effectiviteit van HPV-vaccins – Formulations of glyphosate-based weedkillers are toxic, tests show — bijdragen luisteraars — De kijk op de wereld met Mike en Henk Ga naar de podcast


19-01-2020 Deze week in aflevering 188 Sojaolie veroorzaakt genetische veranderingen in de hersenen – Vlamvertragers en pesticiden halen zware metalen in – Bloedvaten van vrouwen verouderen sneller dan mannen – Minder seksueel aktief dan meer kans op vroege menopauze – Darmbacteriën kunnen beschermen tegen ziekte van Parkinson – Suiker verandert de chemie van je hersenen – BPA activeert immuunrespons bij muizen die generaties lang doorgaan – Prenatale blootstelling aan vlamvertragers gelinkt aan leesproblemen – De beste eetlustremmer is resistent zetmeel in bonen – Het verminderen van aluminiuminname kan gezondheidsrisico’s verminderen — Bijdrage luisteraars — De kijk op de wereld met Mike en Henk Ga naar de podcast


12-01-2020 | Deze week in aflevering 187 Alzheimer: hersenprestaties verbeteren met nieuwe ultrasone methode – Hogere niveaus van tau gedetecteerd bij jonge mannen na één nacht zonder slaap – Broccoli kiemen ter ondersteuning bij behandeling maagzweer – Antipsychotica vergroten kans op hersenletsel bij personen met Alzheimer – Hoe de telecomindustrie mbt 5G de sigarettenindustrie tactieken gebruikt – Ontbrekende schakel kan allergische reacties op cosmetische producten verklaren – JUUL levert aanzienlijk meer nicotine dan vorige generatie e-sigaretten en sigaretten – Negen minder bekende oorzaken van een hoge bloedsuikerspiegel – Invloed van dieet op de geestelijke gezondheid – Cafeïne kan sommige gezondheidsrisico’s compenseren van diëten met veel vet – Dr. Shaviv – onderzoek naar de rol van de zon in klimaatverandering — Bijdragen luisteraars – Mike en Henk met hun kijk op de roerige wereld van vandaag Ga naar de podcast


05-01-2020 Deze week in aflevering 186 Wanneer je eet net zo belangrijk als wat je eet – Plan regering Trump electronische sigaretten schiet tekort – Voeding bepaalt de kwaliteit van sperma – Wat is katerangst na gebruik van alcohol? – Om borstkanker te voorkomen is uitroeien van BLV virus in vee cruciaal – Bedwingen van chronische ontsteking kan ziekte verminderen en levens redden – 5G is een serieus risicovolle straling – Studie verklaart hoe infecties de symptomen van autisme verminderen – Calciumkanaal speelt een sleutelrol bij de ontwikkeling van diabetes – Een dieet met weinig vet en veel eiwitten kan mannelijke vruchtbaarheid bevorderen – Teveel vet blijkt diabetes type 2 te veroorzaken — Bijdrage luisteraars – Mike en Henk met een bomvolle uitzending wereldnieuws Ga naar de podcast


Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online